Humanitarni tiket u podne: Ivan Stevanović Robi tipuje za lečenje Radovana Radakovića

Vreme čitanja: 4min | uto. 14.12.21. | 12:05

Svojevremeno moćni bek Partizana, veruje Barsi, Bajernu i Sitiju

Partizan u srcu – to je on, Ivan Stevanović Robi, stasao u čačanskom Borcu, ali jednom zaražen crno-belim virusom, zauvek ostao veran i dosledan pripadnosti fudbalskoj familiji tima iz Humske. Stevanović, nekadašnji ubojiti desni bek, doveden da zameni Nemanju Rnića u dresu Parnog valjka, lako je doneo MOZZART odluku...

Kratko, Ivan Stevanović je rekao šta, kako i zbog čega ovo činimo:“Tipujmo za lečenje nekadašnjeg čuvara mreže Partizana, Radovana Radakovića. Crno-bela, crveno-bela i sve druge boje srpskog fudbalskog sveta neka se ujedine da pomognemo dvostrukom šampionu i pobedniku Kupa Jugoslavije da pobedi opaki karcinom. Idemo protiv njega, za Radovana“...

Izabrane vesti

Stevanović u duelu sa Milijašem 2008. godineStevanović u duelu sa Milijašem 2008. godine

Elem, konstatujemo da startujemo s ukupnom kvotom 15,26, dakle ambiciozno od prijateljskog meča BARSELONA – BOKA JUNIORS. Interesantno je kada se sastaju dva na svojim kontinentima popularna rivala. Ima Boka problema u Argentini, ali ni Barsi ne cvetaju ruže. Naime, u Španiji je ovaj tim nakon poraza od Betisa pao i pred Bajernom u Ligi šampionba, dok je Boka tek na penale dobila Kup Argentine.

Ivan Stevanović opredelio se da odigra na keca, što nameće i fudbalska intuicija, a podržava kvota 1,80, a mi smo ga pitali, Borac, Partizan ili OFK Beograd?

„Svi klubovi ispod čijeg grba na dresu vam je lupalo srce ne dele se, oni su kao deca! Svi se vole i kada se kopačke o klin okače“...

Realnu kombinaciju 2&3+ imamo na meču ŠTUTGART – BAJERN. Naime, Bajernov poriv da maltretira nekada tradicionalne rivale možda se i ponajbolje vidi na primeru Štutgarta. Gde ih vide - tu ih biju! Tako su Švabe na 11 uzastopnih mečeva s Bavarcima na svom terenu morale na kolena. Poslednji put taj tim je savladao Bajern kod kuće još 2007. godine.

Tako to radi Ivan Stevanović, koga smo viđali i u nacionalnom dresu, ali i u opremi Sošoa, a šta on ima da nam kaže o meču KRIENS – ARAU?

„Verovaćemo jakoj dvojci, jer prolazak ovog tipa bi se značajno odrazio na ukupni dobitak za našeg Radovana“!

Ne gubimo vreme, već od čoveka koji je minulih godina dokazao da ima istančan osećaj da otkrije i podrži fudbalski talenat očekujemo tip na meču VOLFSBURG – KELN. Ovo je nervozan meč. Istina, Volfsburg je nanizao tri poraza, ali je snaga sastava takva, da Keln teško može da profitira bez teškog napora. Ako na sve nadovežemo poraze Volfsburga od Lila i Sevilje u Ligi šampiona, onda je jasno da će domaći hteti što je to pre moguće da se čupaju iz situacije koja nervira navijače.

Robi Stevanović je na ovo kao da štopuje loptu na ivici kaznenog prostora, odgovorio 3+ tipovanjem. Verujte mu, a možete i da prepišete, sve je stvar donete MOZZART odluke.

Šta dalje, pitali smo Ivana Stevanovića, nakon tipovanja na meč MAN. SITI - LIDS?

„Nema dalje, do 1-1&2+, na konto Sitija. Želeo bih time da kompletiram MOZZART priču, a ujedno da izrazim i veliko zadovoljstvo vašim društvenodgovornim odnosom prema društvu i sportu. Svaka cast, zadovoljstvo je biti vaš gost”.

Tako je Stevanović koji je prethodnih godina viđen i u Borcu iz Čačka tipovao, a mi ćemo na koncu upriličiti jedno malo premotavanje na temu njegove sportske karijere.

Na promociji u PartizanNa promociji u Partizan

Ako ste zaboravili, Ivan je 2008. Godine proglašen za najboljeg desnog beka u jesenjem delu sezone Superlige. Pre Partizana Stevanović je igrao za čačanski Borac i OFK Beograd, a u julu 2009. potpisao je trogodišnji ugovor sa francuskim prvoligašem Sošoom. Za sezonu 2010/11. Vratio se kući, na jednogodišnju pozajmicu u Partizan.

Bivši selektor Srbije, Španac Havijer Klemente ga je pozvao da 24. novembra 2007. u Beogradu zaigra za reprezentaciju protiv Kazahstana (1:0) na kvalifikacionoj utakmici za Evropsko prvenstvo 2008. Igrao je I za reprezentaciju Srbije i Crne Gore.

Idemo Ivane, držimo ti palčeve do MOZZART plemenite pobede!

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ivan Stevanović Robi će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji, potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženj roditelja sa četvoro i više dece RUDO. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 15,26, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

FOTO: StarSport


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaIvan StevanovićFK PartizanBorac ČačakOFK Beograd

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara