Humanitarni tiket u podne: Katarina Lazović tipuje za Savez udruženja Srbije za pomoć osobama sa autizmom

Vreme čitanja: 3min | uto. 31.08.21. | 11:07

Engleske pikanterije i US Open, sa menija reprezentativne odbojkašice, hrle u susret kvoti 12,36

Koliko smo samo radosti osetili od naših, odbojkaških gracija, koliko smo strepeli i bodrili ih, o tome nema potrebe ni da govorimo. I sutra ćemo s istim žarom pratiti naše odbojkašice na utakmici četvrtfinala Evropskog prvenstva protiv Francuske, ali pre nego što to učinimo, Katarina Lazović je odlučila da na kratko prmeni dres! Zaigraće u MOZZART opremi, za pomoć Savezu udruženja Srbije za pomoć osobama sa autizmom, a mi ćemo je podržati s ulogom od 10.000 dinara.

Pa da krenemo uz devojku koja igra na poziciji blokera, a koja tipovanje počinje sa US Opena, tipujući na okršaj K. HAČANOV - L. HARIS. Rus je po sili ATP rejtinga favorit. Biće ovo susret 28. reketa sveta sa Lojdom Harisom, južnoafričkim teniserom koji je tek 46. teniserom, koji je ne propuštamo da kažemo u uzlaznoj formi. Ipak, Hačanov ga je već 2016. godine savladao u Uzbekistanu, pa verujemo da ni sada neće biti u problemu da ponovi uspeh.

Izabrane vesti

“Na pobedu Hačanova”, poručila je Katarina Lazović, koja je karijeru započela z Vizuri, nastavila je u LKS Lođu, a zatim ponela dres Monce!

Švedski drugoligaški fudbal vodi nas na meč TRELEBORG – ESTERS. Činjenica je da su domaći do 18. kola skupili devet bodova više, a da su lepu seriju prekinuli porazom od Falkenbergsa u proteklom kolu. Esters nije slavio na poslednje četiri utakmice, ali se ne sme zanemariti, odnosno smatrati za potpuno nemoćan tim. Na poslednjem susretu para koji je oigran ovog meseca nije bilo golova.

“Verujem da može da dođe 3+”

Sledi utakmica FOREST GRIN – NORTHEMPTON. Reč je o dva neuigrana tima iz korpusa timova koji igraju u četvrtom rangu ostrvskog fudbala. Domaćin je poznat po raspucanim ishodima, a prate ga i dva vezana poraza, od kojih je sasvim očekivan onaj iz Liga kupa Engleske, gde ih je dobio Brentford. Northempton je u istom takmičenju poražen od Vimbldona, a ove ekipe se nisu viđale od 2019. Sve u svemu, tek za nijansu spremnije možemo da ocenimo domaće fudbalere.

„Biram pobedu domaćina“, poručila nam je Katarina Lazović, očekujući da joj kvota 2,10, pomogne da dođe do dobitka koji će uvećati ukupnu doniranu sumu u akciji koja trenutno iznosi 21.656.757 dinara.

Tipovanje završavamo parom VIGAN – VULVERHEMPTON M21. Apsolutno smo uvereni u nadmoć Vigana kao trećeligaškog sastava koji u poslednje vreme ima jako dobre, usuđujemo se da kažemo odlične rezultate. Mladi Vulverhempton može da pruži otpor, ali da izdrži, ne verujemo da može, jer iskustvo i kvalitet je na strani domaćina. Očekujemo da gosti pokušaju nešto da učine kroz totalnu defanzivu.

“Očekujem ne manje od dva, a ne više od tri gola”, poručuje odbojkaška reprezentativka koju već sutra čeka utakmica protiv Francuske.  

Inače, za one koji ne znaju, Katarina Lazović je nastupala za beogradsku Vizuru od 2014. do 2019. godine. Krajem jula 2019, potpisala je dvogodišnji ugovor sa poljskom ekipom LKS iz Lođa, a ove godine ponela je dres Monce. Nastupala je u mlađim kategorijama za državni tim. Uvrštena je u sastav Srbije za seniorsko Evropsko prvenstvo 2019. godine, kada je u finalu naša selekcija savladala domaćina prvenstva, Tursku pobedom u pet setova. Ostalo je aktuelni trenutak, uključujući i olimpijsku bronzu, a mi se nadamo da ćemo uz Katarinu i ostale devojke ispisati u budućnosti redove i redove teksta koji opisuje podvige naših zlatnih odbojkašica.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Katarina Lazović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji, potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja roditelja sa četvoro i više dece – Bosanski Brod. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 12,36, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Katarina Lazovićhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara