Humanitarni tiket u podne: Lazar Tufegdžić tipuje za Školski centar “Dositej Obradović” iz Subotice

Vreme čitanja: 3min | čet. 20.08.20. | 11:04

Ubojita kopačka Spartaka gađa X u prvom poluvremenu utakmice Specija - Frozinone

Fudbaler Spartaka, Lazar Tufegdžić od ovog momenta ima neobično primamljiv, ali težag zadatak. Na njemu je pokušaj da plemenitim dobitkom u iznosu od 130.700 dinara pokuša da nastavi niz dobitnih partija. Naime, jutros smo konstatovali da je jučerašnji gost “Humanitarnog tiketa u podne”, Smiljan Banjac  uspešno odigrao svoju partiju, pa 31.300 dinara s MOZZART kladionicom prosledio Centru za palijativno zbrinjavanje “BELhospice”.

Fudbaler Spartaka potencijalni dobitak proslediće Školskom centru sa domom učenika “Dositej Obradović” iz Subotice, a na nama je dag a podržimo uplatom od novih 10.000 dinara. Krećemo smesta, jer vremena za gubljenje nema.

Izabrane vesti

Već u podne u Kini se igra utakmica GUANDŽOU EVERGRANDE -    ĐANGSU SUNING. Domaći Guangdžou Evergrande do šestog kola već je postigao 13, a primio svega tri gola. To je najbolji skor u Kini trenutno, pa Đangsu ima zbilja težak zadatak. Čini se i pretežak, budući das u gosti svesni da će im se rival svetiti za poraz od pre skoro godinu dana kada smo pozitivno štiklirali GG4+ na utakmici ovoga para. Inače, upravo ovaj tip prolazio je na četiri od poslednjih pet utakmica ovih rivala.

“Igram GG 3+”, kaže fudbaler Spartaka, zadovoljan je startom sezone bez obzira na poraz od Crvene zvezde (3:2).

Sledi utakmica ŠENŽEN – DILIJEN. Oba tima su ozbiljni kandidati za šampiona kineskog fenjera. Neslavna statistika kaže da će se loši timovi nadati da makar međusobno mogu da se nadigravaju. Šenžen je vezao četiri poraza, a Dilijen igrao na preskok, odnosno gubio pa remizirao, bez pobede od početka šampionata. Dilijen je bolji u međusobnim okršajima, mada to sada zvuči samo kao statistički podatak koji ne mora da znači da će se njihov niz nastaviti.

„Neka stoji da će gosti dati jedan do dva gola“...

Nezamenjiv igrač u postavi Golubova skoknuo je putem MOZZART Sport liste do Škotske, na utakmicu ST. DŽONSTON – ABERDIN. Gostujući Aberdin je prošle sezone bio četvrti, a St. Džonston sedmi. Nema ovde ni govora o nekoj apsolutnoj premoći, odnosno paušalnoj dodeli nominalne uloge favorita ma kome. U februaru je na poslednjem meču para St. Džonston slavio s minimalcem u gostima. Bilo je tvrdo, a Aberdin koji je sada u ulozi gosta bio je dominantniji. Ako gledamo iz tog ugla, i ovog puta očekuje nas tvrda utakmica.

“Jednostavno, GG”, reče Lazar koji smatra da Subotičani imaju dobar i mlad tim koji podržava odličnan stručni štab.

Inače, Golubovi su trenutno na poziciji tri, sa tri pobede i jednim porazom. Identičan učinak imaju Partizan, Radnički i Mladost. Gol razlika Spartaka je 12:5, a od 12 golova Tufegdžić je postigao četiri.

Pređimo na njegov završni udarac u plej-ofu Serije B. Lazar se zabavio utakmicom SPECIJA – FROZINONE. Specija je uoči ovog finala pokazala za nijansu više spretnosti, budući da je vezala dve pobede nakon poraza od Kjeva. Frozinone svakako treba da se zapita zbog čega je u prvoj utakmici poražen s minimalcem, odnosno zašto je na svojoj travi posle gola primljenog u 21. minutu prepustio većinski posed lopte rivalu, ali i promašio četiri šuta u okvir gola. Očekujemo da ovog puta gosti krenu u ofanzivu, ne bi li vratili stvar na nulu, pa pokušali da preokrenu. U svakom slučaju očekuje se tvrd meč, zatvorene zadnje linije, ali ne i puno golova. Inače, na četiri od poslednjih pet mečeva ovog para došlo je 0-2 gola.

„Tipujem na X u prvom poluveremenu“, reče nam Lazar Tufegdžić, koji zna da je na velikom zadatku akcije koja je do ovog momenta na brojne adrede prosledila 15.889.689 dinara. 

Poželeli smo svu sreću u nastavku karijere vezisti subotičkog kluba, podsećajući čitaoce da je upravo on dosta vremena proveo na Marakani, igrao za Sinđelić, OFK Beograd I Bežaniju. Dakle, Tufegdžić je debelo iskusan, a mi smo gap o starom MOZZART običaju zamolili da obrne kladilači krug i za naše zemljake s one strane Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Lazar Tufegdžić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak će proslediti na adresu . Doma za decu i omladinu bez roditeljskog staranja „Rada Vranješević”, Banja Luka. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 13,07, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Lazar TufegdžićSpartak Suboticahumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara