Humanitarni tiket u podne: Ljubivoje Ršumović tipuje za Vukana Stoiljkovića i fondaciju RŠUM

Vreme čitanja: 5min | ned. 15.05.22. | 12:00

Književnik i omiljeni pesnik nada se plemenitom dobitku od 104.300 dinara!

Kada izgovorimo ime Ljubivoja Ršumovića naše prve asocijacije su omiljeni srpski književnik i pesnik, istaknuti dečji pisac, autor kultnih dečjih emisija ‘Fazoni i fore’, ‘Dvogled’, ‘Hiljadu zašto’… Možda je manje poznato da je Ršum bio predsednik karate kluba Crvena zvezda, pa predsednik KSS, da poseduje Šotokan značku. Potom, da Ljubivoje navija za Zvezdu, da je voleo Rajka Mitića...

“Karate je divan sport, odbrambeni i ukoliko neko digne ruku na mene neka se čuva”, kroz smeh kaže Ljuba Ršumović.

Izabrane vesti

Kao pionire karatea u Srbiji dragi pesnik apostrofira braću i profesore Iliju i Vladimira Jorgu, koji su mu bili učitelji, a za karate kaže da donosi mnoge benefite.

“Evo u 84. godini sam fizički aktivan, mogu da radim u bašti, kosim…Veliku korist karate donosi na psihološkom polju. Na tatamiju, u svakom trenutku, možeš da proceniš šta će rival da uradi i da pravovremeno reaguješ, presretneš njegov zahvat. To je veoma bitno i u životu, kod međuljudskih odnosa”, podvlači Ljuba Ršum i prelazi na dobrotvorno tipovanje za Vukana Stoiljkovića i fondaciju RŠUM. Vukanu je uspostavljena dijagnoza SMA1 i potrebna najskuplja terapija na svetu. Pomozimo slanjem SMS poruke 1239 na 3030 ili uplatom na dinarski račun: 160 – 6000001381533 – 66. Fondacija RŠUM ima mali i veliki cilj. Mali cilj je da zposli Ršuma i svoje znanje i iskustvo podeli sa mladim ljudima. Veliki cilj je da pomognemo mladim i talentovanim ljudima da dostignu i prestignu Desanku, Ćopića, Radovića, Raičkivića, Erića

Mozzartov mali cilj je da Ršum sastavi prolazni dobrotvorni tiket. Evo šta je potrebno da ‘prođe’ za dobitak:

Početna stanica je u Premijer ligi gde igraju u 15:00 sati VEST HEM – MANČESTER SITI odnosno u 17.30 EVERTON – BRENTFORD. Čekićari imaju 55 poena, Građani 34 više. Vest Hem je sa 4:0 zalečio rane nakon poraza od Frankfurta. Siti je ubedljivo dobio Vukove i Svrake da lakše preboli ispadanje od Reala. Tri pobede i dva remija ima Mančester u poslednjih pet okršaja sa Vest Hemom. Everton ima veće kadrovske probleme od rivala, dva trijumfa i nerešen ishod dok su gosti dobili Svece. Sa 4:1 Everton je dobio poslednji međusobni duel.

“Igram UG 3+ na VEST HEM – MANČESTER SITI odnosno KI 1 na Karamele”.  

U 18:00 sati MILAN dočekuje ATALANTU. Rosoneri imaju dva boda više od drugoplasiranog Intera. U poslednje tri utakmice dobili su Veronu, Fjorentinu i Lacio. Atalanta je dva puta uzela po bod pa potom trijumfovala. Milanu su pripala poslednja dva okršaja sa Atalantom koja oslabljena ulazi u meč.

“KI 1 za kvotu 1.77”.

Sa Apenina prelazimo u Španiju, HETAFE – BARSELONA. Domaći imaju trijumf pa tri remija dok je Barselona uspela da pobedi na poslednje tri utakmice. Sa 2:1 i 5:2 Barsa je slavila nad Hetafeom. Gostima izostaje čak osam fudbalera.

“KI 2”, nada se LJUBIVOJE RŠUMOVIĆ koji će 104.300, 00 dinara, ako prođe tiket, podeliti na ravne časti za Vukana Stoiljkovića i fondaciju RŠUM.

Mozzart je već dva puta donirao novac za Vukana jer su prošli plemeniti tiketi Damira Mikeca i Andrije Racića, a nadamo se da će i treći put, ukoliko večeras dođe Ršumov humanitarni listić. Pomozimo malom Vukanu slanjem SMS poruke 1239 na 3030 ili uplatom na dinarski račun: 160 – 6000001381533 – 66.

Ljubu Ršuma upoznajemo sa Mozzartovim akcijama u okviru društveno odgovornog poslovanja.

Učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Takođe, bili smo, a i trenutno smo, sponzori KK Borac, potom FK, RK i OK Vojvodina, FK Željezničar iz Sarajeva, FK Velež, FK Spartak iz Subotice, FK Radnički 1923, FK Napredak, FK OFK Beograda, KK Mega Mozzarta. Beting partneri smo KSS – a, OS Srbije, FSS – a, RSS, FK Crvena zvezda, KK Partizan…

Samo kroz Humanitarni tiket u podne kompanija Mozzart donirala je 23.623.758 dinara. Jedan od poslednjih dobitnika bio je košarkaš Zvezde Nikola Kalinić.

MOZZART – ov 843. poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Doniramo sportsku opremu manjim klubovima, a u akciji “Sto terena za jednu igru”, pomažemo UDUS, obnovili smo preko 90 košarkaških igrališta. Poslednji (91. teren, kod Arene) poneo je ime velikog Dušana Dude Ivkovića.

Podsećamo na MOZZART – ove dobrotvorne kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara. To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić,Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić, Nenad Nerandžić, Bojan Todorović, Momir Rnić, Milica Zarić, Dušan Marković, Žarko Paspalj, Boris Pingović, Miloslav Samardžić, Vuk Saletović, Ivana Ilić, Nina Radovanović, Damir Mikec, Predrag Kolarević, Petar Grašo, Strahinja Rašović, Stefana Veljković, Predrag Kolarević, Đorđe Pejak, Ivana Katanić, Dušan Čeganjac, Bianka Buša, Andrija Racić i Nikola Kalinić.

Top of FormBottom of FormTu su kompanijske donacije koje odlaze u RS. Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje roditelja sa četvoro i više dece, Kozarska Dubica. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

 

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je utakmica odigrana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

Piše: Đurđe MEČANIN/MLOŠ MLIĆ

 

djurdje.mecanin@mozzartbet.com

 


tagovi

humanitarni tikettiket u podnesportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara