Humanitarni tiket u podne: Marko Bajić tipuje za lečenje devojčice Nađe Marković

Vreme čitanja: 3min | ned. 24.12.23. | 12:00

Košarkaš Metalca iz Valjeva očekuje 1X&2-5 na susretu Fenera sa Galatasarajem

U nedeljnom izdanju “Humanitarnog tiketa u podne”, čast nam je da ugostimo košarkaša Metalca iz Valjeva, Marka Bajića. Njegovom željom, današnji listić posvećujemo devojčici Nađi Marković.

Inače, mala heroina iz Čačka od rođenja ima tešku sudbinu. Ona je napuštena odmah nakon postavljene dijagnoze od strane roditelja koji su odbili da budu staratelji. Nađina hraniteljica koja je i njen staratelj nije u mogućnosti sama da obezbedi novac za lečenje, pa se obraća svim ljudima koji su u mogućnosti da pomognu, da devojčici omoguće život bez bola.

Izabrane vesti

Sredstva su potrebna za lečenje u inostranstvu, dodatne medicinske usluge, specijalističke preglede, putne troškove i troškove smeštaja. 

Takvu želju ima i Marko Bajić, koji igra 2&2-5 na meču MADERVEL – RENDŽERS. Gostujući Rendžersi su apsolutni favorit ovog meča. To što je domaćin pri dnu tabele potvrđuje predikciju našeg gosta, ali mi moramo da kažemo da je ovaj tim u poslednje vreme jako često umeo da remizira.

Sledi 1X&2-5 na meču ADANA – ANTALIJA. Oba tima imaju po 24 boda. Dakle, reč je o egal timovima, s tim što Antalija sa poslednjih pet mečeva nema ni jedan poraz. Inače, Adana je dobila pislednja dva meča para, bez primljenog gola od strane Antalije.

Na utakmici VULVERHEMPTON – ČELSI imamo GG igru. Tri poraza na poslednjih pet utakmica Premijer lige, da to je ono što je uradio Čelsi. Vulvsi imaju isto toliko plus jedan remi. Dakle, gori pod nogama i jednoj i drugoj ekipi. Poslednji meč para u aprilu ove godine dobio je Vulverhempton sa 1:0.

Tu je i 1+I&2+II sa meča ŠABAB AL AHLI – AL VASL. U Emiratima nas verovatno očekuje tvrd meč. To je derbi čela tabele, tako da nema opuštanja. Inače, danas gostujući tim nedavno je dobio meč para u Liga kupu sa 3:0.

Za kraj, od košarkaša Metalca imamo 1X&2-5 na meču FENERBAHČE – GALATASARAJ. Letos su Fenerbahče i Gačatasaraj uložili ogroman novac u pojačanja. Više nego ikad u prethodnoj deceniji. Stigla su zvučna pojačanja poput Tadića, Džeka, Livakovića, Undera, Freda, Kenta (Fener), Zahe, Ziješa, Tetea, Bakambua, Anhelinja, Davinsona Sančeza (Galatasaraj) i moglo se pretpostaviti da nas čeka jedna od najžešćih šampionskih trka u istoriji turskog fudbala.

Hvala Marku Bajiću na tipovanju, a mi smo dužni da kažemo da je njegov Metalac trenutno 10. na KLS tabeli.

I, to je to od našeg uvaženog gosta uz želju da baš s njegovim tipovanjem proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu u iznosu od 30.556.609 dinara. Naravno Marku Bajiću želimo puno uspeha na parketu sa Metalcem koji slovi za jedan od najvećih rasadnika talentovanih košarkaša u zemlji.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.


* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


PIŠE: Miloš MILIĆ


 


 


 


 


 


 


 



tagovi

međunarodni fudbalhumanitarni turnirtiket u podnesportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara