Humanitarni tiket u podne: Marko Jeremić tipuje za Lanu Jovanović koja boluje od Spinalne mišićne atrofije

Vreme čitanja: 4min | sub. 26.09.20. | 11:42

Košarkaš Mornara iz Bara u duelu Betisa i madridskog Reala očekuje dvojku!

Humanitarni tiket u podne kompanije MOZZART od četvrtka ima još jednog uspešnog plemenitog kladioca. Nakon, Slavka Perovića, Bore Đorđevića, Zorana Njeguša, Milana Zelena, Predraga Jeremića, Igora Gluščevića, Slavoljuba Krnjinca, Mirka Milikića, Smiljana Banjca, Mladena Krstajića, Vanje Savić dobitnik u doba virusa korona je i trener košarkaša iz Užica Vladimir Lučić. Kompanija MOZZART će dobijenu sumu, od 141.200, 00 dinara, usmeriti ka Domu za decu i omladinu “Petar Radovanović” iz Užica.

Izabrane vesti

Dugačkom spisku plemenitih dobitnika u Humanitarnom tiketu (214) pokušaće da se priključi i košarkaš Mornara Marko Jeremić. Bek Barana tokom karijere nastupao je i za Vojvodinu, Napredak, FMP da bi ove godine poneo šetsticu Mornara. Klub iz Bara u Jeremiću dobio je veliko pojačanje. I kompanija Mozzart je dobila 1568. dobrotvornog kladioca koji u tipovanje ulazi iz Bundeslige.

U 15.30 počinje duel Leverkuzen – RB Lajpcig. Bajer je u prvom kolu odigrao bez golova dok je RB dobio sa 3:1. Inter je naneo poslednji poraz Bajeru, a PSŽ Lajpcigu. Poslednja dva okršaja današnjih rivala završena su sa po 1:1. Istorija je na strani Lajpciga, 1:3:4.

“Za početak tri plus”.

Interesantno, na tri kontrolne utakmice, Borac, Mega i FMP, Jeremić je je ubacio po 12 poena, a sada nas vodi u Italiju, Kaljari – Lacio. Domaći su startovali remijem od 1:1 dok Neboplavni imaju pet pozitivnih ishoda, Tri trijumfa i dva remija.Na čak poslednjih 12 duela Kaljari nije dobio rivala. Međusobni skor je 8:11:25. Trener Inzagi ima manju glavobolju od kolege sa suprotne klupe.

“UG 3+”.  

Mornar je generalnu probu, pred start ABA lige, imao u Podgorici protiv Budućnosti, a Marko nas vodi na Ostrvo, VBA – Čelsi. Plavci su “tukli” rivala sa 6:0, a statistika je na njihovoj strani, 3:3:18. Domaći imaju loš start, dva poraza, Čelsi je bolji, trijumf i neuspeh. Čak četiri poslednja okšaja dva sastava dobio je Čelsi sa gol razlikom 9:0.

“Kombinacija dvojke uz tri plus, KMB 2&3+”.  

Poslednje dve utakmice na humanitarnom tiketu startuju u 21.00 sat, Olimpik – Mec odnosno Betis – Real M. Klub iz Marselja za sada ima skor 2:1:1. Vrednu pobedu izborio je protiv PSŽ – a. Mec ima četiri boda manje, tri prva poraza sa po 1:0 i pobedu od 2:1. U decembru je bilo nerešeno 1:1, ukupna statistika glasi 17:5:9.

“Od dva do tri gola”.

Real Betis dočekuje slavni Real. Madriđani imaju bolji skor, 11:14:24, a najubedljiviju pobedu sa 6:1. Real ima duplo više povređenih igrača i start bez golova. Betis je krenuo sa dva trijumfa, bez primljenog gola. Na poslednje tri utakmice Betis je bio uspešniji od Reala, slavio je sa 2:0 odnosno 2:1, a jednom nije bilo golova.

“Za kraj dvojka”, kaže Jeremić koji potencijalni dobitak od 151.400, 00 dinara usmerava za sugrađanku Lanu Jovanović.

Kompanija je kroz “Humanitarni tiket u podne” donirala čak 16.440.689, 00 dinara. Komentator i voditelj Smiljan Banjac je 211. plemeniti dobitnik, a 212. uspešni kladilac je bivši selektor Mladen Krstajić sa sjajnim dobitkom od 247.100, 00 dinara. Vanja Savić ostvarila je dobrotvorni dobitak od 162.700 dinara, a trener Vladimir Lučić sastavio je tiket za 141.200, 00 dinara.

Ukupna donirana suma u Humanitarnom tiketu u podne, kompanije MOZZART, sada iznosi 16.440.689, 00 dinara. 

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U 2019. godini u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića otvoreno je igralište u Beogradu, a u Kruševcu otvoren je obnovljeni teren za fudbal, košarku i rukomet. U naselju Stepa Stepanović otvaren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama 150.000 i penzionerima, 100.000 evra, a poslednja akcija je donacija svežeg voća i vitaminskih sokova, 40 tona, za naše preopterećene zdravstvene radnike.

Podsećamo na MOZZARTOVE plemenite kladioce, u “Humanitarnom tiketu u podne”, sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara. Među 58 dobitnika su Emir Kusturica, Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić i Vladimir Lučić.

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran i za Dom za starija lica „Bardača“, Srbac. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

Pišu: Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ



tagovi

humanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara