Humanitarni tiket u podne: Marko Lomić tipuje za Fondaciju „Budi human“

Vreme čitanja: 3min | pet. 02.02.24. | 11:40

Nekadašnji bek Partizana očekuje pobede Dortmunda, Bilbaa i PSŽ-a

Igračkoj zabavi nikad kraja, naročito kada se MOZZART Sport liste lati neko s iskustvom našeg današnjeg gosta Marka Lomića, nekada veštog beka Borca, Partizana, moskovskog Dinama… Igra je posvećena Fondaciji “Budi human”, a kvota 7,78, sasvim primerena realnim tipovima koje je odabrao naš današnji gost.

Inače, Marko Lomić je igračku karijeru započeo u Borcu iz Čačka, a u seniorskoj konkurenciji je debitovao 2000. godine. Nakon kratkotrajnog boravka u bugarskom Liteksu (kao pozajmljeni igrač), 2002. godine postaje fudbaler Železnika, gde je igrao uspešno tri godine, a kruna karijere u tom klubu bilo je osvajanje trofeja u nacionalnom kupu 2005. nakon pobede nad Crvenom zvezdom u finalu. Njegove partije su skrenule pažnju Partizana, pa u tabor crno-belih prelazi 2005. godine, gde je do 2007. zabeležio 50 prvenstvenih nastupa i postigao tri gola.

Izabrane vesti

Vratićemo se ovoj priči kasnije, a sada je red da kažemo da je Lomić u tipovanje ušao od dvojke s utakmice HAJDENHAJM – DORTMUND. Hajdenhajm je neporažen na prethodnih pet mečeva, a u seriji je od tri remija. Dortmund je četvrti na tabeli i sigurno ne pred protivnikom koji misli lako da se preda. Na poslednjem meču para u septembru mesecu bilo je 2:2.

Sa utakmice LEĆE – FJORENTINA, figurira kombinovani tip  1+I&1+II. Leće ima samo jedan bod sa poslednjih pet mečeva. To je zaista malo, a Fjorentina je takođe popustila na poslednja tri meča, pa joj se Lacio približio na samo bod zaostatka. Međutim, moraće Fjorentina dobro da se potrudi, pošto je u avgustu prošle godine na poslednjem meču para bilo 2:2.

Jedinica figurira na utakmici ATL. BILBAO – MAJORKA. Nije Majorka u katastrofalnoj poziciji, pa ne mora previše ni da strepi od Bilbaa, koji je kvalitetniji, ali ne i favorit po svaku cenu. Zašto tvrdimo da je baš tako? Naime, od 2021. godine Bilbao nije pobedio Majorku, a u tri navrata uzastopno dolazio je X.

Uz par STRAZBUR – PSŽ ide dvojka. Strazbur gotovo da ne greši u poslednje vreme. Izazov će ovaj meč biti čak i za PSŽ, mada Strazbur po trenutnim ciframa ima lošiji napad od odbrane. Na prvom prošlogodišnjem meču para došao je X, a zatim je PSŽ savio sa 3:0. Dakle, umeo je Strazbur i da bude nezgodan kao domaćin.

Priču o Lomićevoj karijeri nastavljamo 2007. kada je stupio u redove Koblenca za koji je odigrao 50 utakmica. Lomić se 2009. zvanično ponovo vratio u Partizan. Za godinu dana provedenih u Partizanu odigrao je 25 utakmica i postigao tri pogotka a uspeo je i da osvoji titulu šampiona Srbije. Zatim je 2010. prešao u moskovski Dinamo gde je proveo četiri godine, potom je prešao u još jedan ruski klub Mordoviju.

Naš današnji pulen tipovanja u plemenite svrhe je na Olimpijskim igrama 2004. godine bio reprezentativac Srbije i Crne Gore. Takođe je bio član selekcije reprezentacije Srbije i Crne Gore koja je osvojila drugo mesto na evropskom prvenstvu za mlade ispod 21 godina. Lomić je odigrao 14 utakmica u mladoj reprezentaciji (jedan postignut gol), kao i dva nastupa za reprezentaciju Srbije kod selektora Radomira Antića .

Želimo da baš sa tipovanjem Marka Lomića proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu u iznosu od 30.814.709 dinara. Njemu naravno želimo puno uspeha u nastavku karijere.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaMarko Lomić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara