Humanitarni tiket u podne: Marko Lomić tipuje za Opštu bolnicu u Čačku

Vreme čitanja: 4min | sub. 02.02.19. | 12:20

Nekadašnji bek čeka Pevce na kombinaciji 1&2+

Igračkoj zabavi nikad kraja, naročito kada se MOZZART Sport liste lati neko s iskustvom našeg današnjeg gosta Marka Lomića, nekada veštog beka Borca, Partizana, moskovskog Dinama… Čačanin se suočio sa preozbiljnom MOZZART ponudom današnjih utakmica, pa prelomio tiket vredan kvote 8,64 na turneji započetoj na stranicama rezervisanim za ostrvsku elitu.

I to je sasvim u redu, ali pre nego što bet analizom protrčimo po evropskim terenima, po pravilima “Humanitarnog tiketa u podne”, Marko Lomić donosi svoju prvu MOZZART odluku u 968. izdanju najdugotranije rubrike sportsko - plemenitog tipovanja na ovim prostorima.

Izabrane vesti

Dakle, za koga tipuje Marko Lomić?
„Potencijalni dobitak namenjujem Opštoj bolnici u Čačku“, rekao nam je fudbaler koji je u sezoni 2009/2010, osvojio nacionalni šampionat Srbije u dresu Parnog valjka.

Prvi meč po njegovom izboru dolazi nam iz Premijer lige, pa razmatramo odnos snaga TOTENHEMA i NJUKASLA. Pevci su podbacili u oba kup takmičenja, s tim što je u Liga kupu sa Čelsijem morala da im sudi penal serija. Kristal Palas je u FA kupu sve rešio sa dva gola do 34. minuta, pa trećeplasirani tim na tabeli mora pred navijačima da se iskupi u prvenstvu. Njukasl je na njihovoj meti, a koliko su gosti motivisani da zaigraju maksimalno, najbolje govori moralni doping koji su gosti zaradili u proteklom kolu, budući da su na prepad iznenadili Mančester Siti, i pobedili sa 2:1. Pevci to znaju, ali sigurno neće previše zazirati od objektivno slabije ekipe na Vembliju.

“Igram kombinaciju 1&2+, konačna je presuda po pitanju najpodesnijeg tipa od strane našeg kladioca, veoma motivisanog da stavi dodatni plus na 10.915.120 dinara, koliko smo do ovoga momenta prosledili na preko 70 adresa kroz MOZZART plemeniti fond.

A sada, hitamo na meč HOFENHAJM – F. DIZELDORF. Fortuna je vezala četiri plusa u prvenstvu, a zatim je stigla pod ledeni tuš RB Lapciga koji je momke iz Dizeldorfa nokautirao sa 0:4. Hofenhajm je uistinu po tabeli bolji, ali se u poslednje vreme ne snalazi baš najbolje, budući da je domaća ekipa vezača tri X ishoda, pala pred Bajernom, i konačno dobila Frahburg na utakmici koju možemo posmatrati i kao izuzetno golovima bogatu 6+ partiju. Inače, Fortuna je u trećem kolu predriblala Hofenhajm i slavila sa 2:1, pa se nameće pitanje ima li snage domaćin današnjeg susreta da spremi dostojanstvenu osvetu.

“Smatram da je ovde treba odigrati jedinicu”

Bundesliga i utakmica ŠALKE – M’GLADBAH. Nema sumnje u Menhengladbah, budući da tim koji igra u vodećoj trojci, a u poslednje vreme pamti jedino poraz od vodećeg Dortmunda ima silu koja može da se suprostavi bilo kom rivalu. Šalke takvu ekipu dočekuje da poprilično popravljenom formom, odnosno sa samo jednim porazom u proteklih pet kola, i to od Aspirindžija koji su ih kao gosti savladali sa 1:2. Inače, Menhengladbah je u septembr savladao Šalke sa 2:1, i tako prekinuo ni manje ni više nego četvorostruki X niz protiv Šalkea. Inače, šest puta uzastopno na ovaj par je došla GG igra.

“Ovde igram GG3+”, reče nekadašnji repreprezentativac nacionalne selekcije SCG, učesnik OI 2004. godine u Atini.

Sve to je Lomićeva istorija s prvom stranicom ispisanom u dresu čačanskih Zebri, koju ostavljamo po strani ne bi li definisali šta nas to čeka na njegovom poslednje odigranom paru za danas. S tom namerom idemo do Francuske na utakmicu MONAKO – TULUZ. Da od lošeg, može još gore Kneževi su na svojoj koži osetili u 21. kolu kada ih je Strazbur osramotio porazom od 1:5. Domaći nisu slavili na poslednjij pet utakmica, bod ih deli od apsolutnog fenjeraša, ekipe Gengana, a načelno potpunu bedu izbegli su igrajući sa Nicom i Marseljom do dva vezana GG remija na poslednjih pet utakmica. Tuluz je u poslednje vreme poražen jedino od Strazbura, a interesantno je reći da je večeras gostujući tim remizirao s Monakom u petom kolu aktuelne sezone. Sa kladilačke strane, bitan podatak glasi da je na oba meča ovoga para u protekloj kalendarskog godini došao X, te da je na pet poslednjih susreta ovih ekipa bez greške dolazila GG igra.

“Tiket zaključujem jedinicom na Monako”.

I to bi bilo sve od nekadašnjeg beka koji dobro zna šta sve MOZZART radi na polju društveno odgovornih akcija širom zemlje. Lomića naravno nije trebalo previše podsećati na akciju “100 trena za jednu igru”, jer on dobro zna kako danas upravo zahvaljujući ovoj akciji izgleda kultno Želovo igralište, i popularna Sokolana u njegovom Čačku…

Naravno, činili smo, i činimo sve da tako i nastavimo, pa ukoliko nas do sada i niste sreli u vašem kraju, očekujte da ćemo se ubrzo pojaviti. Možda će i vaš lokalni tim poneti MOZZART opremu kojom kroz akciju “Novi dresovi za nove šampione”, kojom darujemo sve sve naše sportske sredine!

Dakle, MOZZART je DONEO ODLUKU! Humanost pre svega, i sport za zdrav život svim gradovima u Srbiji i Republici Srpskoj. To je deo poslovne filozofije kompanije čija je akcija “Humanitarni tiket u podne” na sigurnom putu, i izuzetno blizu HILJADITOM listiću s dobrim vibracijama.

I to bi bilo sve, ili ne baš sasvim, budući da smo po ustaljenom običaju Marka Lomića zamolili da DONESE ODLUKU, i obraduje nekoga u Republici Srpskoj na zasebnom listiću koga šaljemo preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Marko Lomić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Doma za starija lica “Natura” sa Pala. MOZZART kvota je dakle ista, i iznosi 8,64 a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Marko Lomićhumanitarni tiketbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara