Humanitarni tiket u podne: Marko Radonjić tipuje za Udruženje za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama Novi Pazar

Vreme čitanja: 4min | uto. 26.02.19. | 12:00

Plejmejker od PSŽ-a i Dižona traži 4+, a samo gol manje čeka na okršaju Lacija i Milana

Kvota 12, stiže nam iz Novog Pazara. Na MOZZART tiket plemenitosti postavlja je košarkaš Marko Radonjić, sve u želji da namakne toliko željeni 11. MILION ukupnih kompanijskih donacija u igri kojom združemim snagama s poznatim ličnostima pomažemo društva, institucije i pojedince u Srbiji i Republici Srpskoj.

Koliko smo daleko stigli, govori samo jedan jedini podatak… Naime, još samo osam dana brojimo do jubilarnog HILJADITOG MOZZARTOVOG “Humanitarnog tiketa u podne”. To je zbilja preozbiljna cifra koja dokazje da istrajnost u igračkom svetu nema alternatitivu, s kojom i danas po želji Marka Radonjića pristupamo tipovanju za Udruženje za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama (MNRO), iz Novog Pazara.

Izabrane vesti

Pa da vidimo da li ćemo dobiti i 155. pobednika u igri koja je kroz MOZZART kasicu do sada prosledila tačno 10.989.820, 00 dinara.

Krenimo od Premijer lige, odnosno meča LESTER – BRAJTON. Lester je na prethodnih sedam utakmica samo jednom uspeo da izbegne poraz, a poslednji od Kristal Palasa bio je ubedljiv (4:1).Uz sve to izgubili su i četiri prethodne utakmice pred svojom publikom. Brajton je u sličnoj formi i pokušava da se odlepi od opasne zone od koje ga trenutno deli tri boda. Oba tima ostvarila su po dve pobede na poslednjih pet odmeravanja, a Lester je od poslednja četiri pred svojom publikom dobio tri.

“Čist kec na Lester”, kaže plejmejker Novog Pazara, nekadašnja uzdanica Dinamika.

S današnjim gostom, prelazimo na meč HADERSFILD – VULVERHEMPTON. Gostujući Vulverhempton koji nije kiksirao na pterhodnih pet utakmica po svemu sudeći će se kao gvozdena kiša sručiti na fenjeraški i zbilja očajni Hadersfild. Ovaj meč je sjajna šansa za osvetu poraza od 0:2 koju je Vulverhemton od istog ovog rivala doživeo u novembru mesecu. Inače, prisećenja radi valja reći da je pomenuta pobeda večerasnjeg domaćina jedna od ukupno dve zabeležene u šampionatu, te da Vulverhempton po zlu pamti Hadersfild još iz drugoligaških dana. Naime, premotavanje istorije kaže da je Vulverhempton tri puta s minimalcima padao na zajedničkim mečevima u periodu ne tako davnog vojevanja u Čempionšipu.

“Ponovo čist fiks, odnosno MOZZART dvojka za kvotu 1,75”

Sledi četvrtfinale Kupa Francuske, i utakmica PSŽ – DIŽON. Parižani su ovaj trofej osvajali četiri puta i peti je na pomolu sve i da je preko puta puno ozbiljniji protivnik nego što je to Dižon. Tim koji se bori za opstanak u Ligi 1 izgubio je 22 od poslednjih 27 gostovanja kao i skoro sve duele na Parku Prinčeva i to bez postignutog gola. Prethodni put rezultatom 8:0, a ubedljiva pobeda PSŽ-a očekuje se i ovog puta.

“Igram na golove, 4+”.

Tako je tipovao KLS majstor Novog Pazara, da bi za kraj ostavio poslasticu Kupa Italije, odnosno meč LACIO – MILAN. Lacio se bori za izlazak na Evropsku scenu ali pad forme u poslednje vreme „gurnuo“ ga je na šesto mesto tabele i za Milanom koji je četvrti sada zaostaje sedam bodova. Uspeo je da nadigra Inter u četvrtfinalu ovog takmičenja da bi usledili porazi od Sevilje u Ligi Evrope i od Đenove u prvenstvu. Milan je u puno boljoj situaciji. Bez poraza je na sedam mečeva u svim takmičenjima, a iz Kupa je eliminisao Napoli (2:0). Njihovi međusobni dueli su tradicionalno veoma tvrdi, a poslednji put Milan je na Olimpiku slavio 2015. 

  

“Verujem u 3+”, završni je tip plejmejkera koji je u svojoj karijeri branio boje čačanskog Borca, Vojvodine, kruševačkog Napretka, a u mlađim kategorijama nosio dres Crvene zvezde.

I to bi bilo sve od današnjeg KLS gosta, košarkaške uzdanice Novog Pazara koji je naravno zarad karijere vezane za kraljicu igara poprilično upoznat sa impozantnim rezultatima koje je MOZZART učinio gradeći košarkaške terene širom zemlje kroz akciju “100 trena za jednu igru”. Naravno, činili smo, i činimo sve da tako i nastavimo, pa ukoliko nas do sada i niste sreli u vašem kraju, očekujte da ćemo se ubrzo pojaviti. Možda će i vaš lokalni tim poneti MOZZART opremu kojom kroz akciju “Novi dresovi za nove šampione”, darujemo sve sve naše sportske sredine!

Dakle, MOZZART je DONEO ODLUKU! Humanost pre svega, i sport za zdrav život svim gradovima u Srbiji i Republici Srpskoj. To je deo poslovne filozofije kompanije čija akcija “Humanitarni tiket u podne” danas gazi svoje 992. izdanje na putu ka HILJADITOM listiću s dobrim vibracijama.

I to bi bilo sve, ili ne baš sasvim, budući da smo po ustaljenom običaju Marka Radonjića zamolili da DONESE ODLUKU, i obraduje nekoga u Republici Srpskoj na zasebnom listiću koga šaljemo preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Marko Radonjić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu JU Gerontološki centar iz Banjaluke. MOZZART kvota je dakle ista, i iznosi 12,00, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 21:10 5003 FRA K PSG - Dijon ug 4+ 1,68
Uto 21:00 1001 ITA K Lazio - Milan ug 3+ 2,00
Uto 20:45 2009 ENG 1 Leicester - Brighton ki 1 2,00
Uto 20:45 2011 ENG 1 Huddersfield - Wolverhampton ki 2 1,80
Ukupna kvota12,10

* Kvote prikazane u rubrici, bile su dostupne u trenutku tipovanja

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaKK Novi Pazar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara