Humanitarni tiket u podne: Mateja Ćirka tipuje za Institut “Dr Vukan Čupić”

Vreme čitanja: 3min | čet. 21.07.22. | 11:06

Reprezentativni futsaler, koketira sa siguricama Lige konferencija, birajući unosne, a tako izvesne tipove

Četvrtak u rubrici “Humanitarni tiket u podne”, koja nema takmaca u smislu kontinuiteta trajanja, ideje i plemenitih namera u svetu betinga, rezervisali smo za jenog od naših najboljih futsalera, Mateju Ćirku. On će uz kvotu 7,62, tipovati za Institut za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije “Dr Vukan Čupić”, a mi ga nećemo predstavljati. Naš današnji lovac na plemeniti dobitak to za sve čitaoce Mozzart Sport portala je učinio u prvom licu jednine.

“Trenirao sam jedino fudbal. Omiljeni igrač bio mi je Brazilac Falkao. Navijam za Ekonomac i Partizan. Drag meč mi je onaj iz kvalifikacija za EP za igrače do 19 godina. Rođen sam u Vršcu, imam brata blizanca Andreja koji igra veliki fudbal. Stigao sam u Kragujevac gde za 10 dana kreću pripreme, u septembru su pripreme sa reprezentacijom za kvalifikacije za SP. Pored futsala stižem i da studiram”.

Izabrane vesti

Reprezentativni futsaler u tipovanje je krenuo uz kombinaciju 2&2+ na meču LIEPAJA – JANG BOJS. Verujemo da je njegov tip prava sigurica, budući da Jang Bojs slovi za apsolutnog favorita kvalifikacionog meča. Inače, Letonci nisu naročito kvalitetni, tako da Švajcarci koji su šampionat započeli brutalnom pobedom od 4:0 na utakmici sa Cirihom, imaju puno pravo da se nametnu kao dominantan tim.

Idemo na 3+ tip sa utakmice MOLDE – ELFSBORG. Molde po Norveškoj demonstrira moć, prvi je na tabeli, pa može da se kaže i da je uigran tim za borbu s Elfsborgom koji ima problema u šampionatu Švedske. Stvar je dakle jasna, a Molde je u svakom smislu makar blagi favorit ove kvalifikacione utakmice.

Isti tip od futsalera imamo i na meču BAZEL – KRUSADERS. Severni Irci, naspram snage Bazela kao da treba da se plaše jedino velike sramote. Braniće se koliko mogu, jer domaćin je favorit bez premca, mada je pred ovaj susret odigrao za konačnih 1:1 sa Vinterturom.

Zatim, Mateja Ćirka kombinuje 1X&2+ na utakmici SPARTA PRAG – VIKING. Česi slove za favorite, pa je jedinica na ovom meču i više nego očekivan ishod. S druge strane, Norvežani su debelo odmakli u nacionalnom šampionatu, u takmičarskoj su formi, uz treće mesto na tabeli i gol razliku 28:19. Ipak, teško da mogu do senzacije na ovom meču, budući da je Sparta izvanredno popunjena i defakto ozbiljnije organizovana.

Za kraj, imamo jedinicu sa utakmice BAŠAKŠEHIR – MAKABI NETANIJA. To što je Bašakšehir prošle sezone pokazao među turskom elitom, nameće zaključak o definitivno boljoj ekipi od Netanije koja je u finalu Toto kupa Izraela tek na penale dobila Makabi iz Tel Aviva. Očekujemo da Turci dominiraju, a Izraelci pokušaju da im prirede probleme.

Za kraj, treba da kažemo da je mladi,i perspektivni Ćirka protekle sezone, u seniorskoj konkurenciji, postigao 22 gola i jedan je od najzaslužnijih što su omladinci KMF Smederevo igrali finale Futsal lige Srbije. Zato, nije ni čudo što je dobio poziv za reprezentativni dres, kao ni za učešće u “Humanitarnom tiketu u podne”, kroz koji je MOZZART, zajedno sa poznatim ličnostima, do sada donirao ni manje, ni više, nego 25.052.058 dinara!

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Mateja Ćirka će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženju “4+” iz Ljubinja. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara