Humanitarni tiket u podne: Mijajlo Marsenić tipuje za Tiršovu

Vreme čitanja: 2min | čet. 26.01.23. | 11:49

Reprezentativni pivotmen, bira jedinicu na Real, protiv Atletiko Madrida…

Nedavno smo u intervjuu za Mijajla Marsenića rekli da za njega ne postoji izgubljena lopta, nevažna utakmica. Svaki meč stameni pivotmen lidera Bundeslige, Fuksea iz Berlina, igra punom snagom. Zamenik kapitena Orlova prošle sezone je predvodio reprezentaciju na Evropskom prvenstvu u Segedinu, posle izostanka Nemanje Ilića.

To je ukratko ono što nam je potrebno i “Humanitarnom tiketu u podne”, pa se nadamo da će Mijajlo Marsenić biti lake, odnosno srećne ruke u tipovanju za Univerzitetsku dečju kliniku Tiršova.

Izabrane vesti

Krećemo od GG tipa s meča Kupa Grčke, u režiji para PANATINAIKOS – PAOK. PAOK je dobio prvi meč sa 0:3. To znači da Panatinaikos mora da krene na sve ili ništa, mada realno nema mnogo nade da će stići kapitalna tri gola koja je postigao PAOK. Dakle, PAOK treba da se ponaša kao i na prvoj utakmici na kojoj nije imao većinski posed lopte, ali zato jeste čak šest šuteva u okvir gola.

Idemo na jedinicu s utakmice Kupa Kralja Španije, kroz bet analizu meča REAL MADRID – ATLETIKO MADRID. Tabela Primere kaže da je Real bio pedantniji! Sakupio je 41 bod, dok Atletiko ima deset manje. To naravno ne mora da znači ništa u Kupu kralja, uz podsećanje da je poslednji međusobni okršaj u septembru dobio Real Madrid sa 1:2.

Bavimo se i vrlo zanimljivim 4+ tipom s meča AJAKS – VOLENDAM, ali držimo da je elaboracija istog, uz Kopljanike izlišna, pa već prelazimo na naredni meč.

Mijajlo Marsenić tipovanje završava još jednom 4+ igom s utakmice PASOS FEREIRA – BENFIKA. Benfika je apsolutni favorit. Naravno, ni Fereiru ne precrtavamo, jer ona je u prethodnom kolu sa 1:2 poražena od Brage, a pre toga je dobila Rio Ave. Inače, Benfika je u avgustu dobila meč para sa 3:2. Dakle, ume ovde da bude golova.

I, to bi bilo sve, makar što se tipovanja tiče od Mijajla Marsenića, koga smo u intervjuu za Mozzart Sport nedavno potsetili da je u Berlinu već pet godina. Ostaje li sigurno u nemačkoj prestonici do 2027. godine, možete li da zamisli kraj karijere u istom timu?

„Ne volim da menjam nešto što je dobro. Imao sam jake ponude, ali svidele su mi se ambicije kluba, nije bilo razloga da idem iz Berlina. Kada mi istekne ugovor, imaću 34. godine. Verujem da ću igrati i posle isteka sadašnjeg ugovora, videćemo gde, to se nikad ne zna”, zaključio je Marsenić.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Mijajlo Marsenić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnog udruženja žena "ARTA" iz Bijeljine. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 11,35 a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 100 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Mijajlo Marsenićhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara