Humanitarni tiket u podne: Miloš Timotijević tipuje za MS Platformu Srbije

Vreme čitanja: 4min | čet. 10.06.21. | 11:14

Glumac se bacio na finske tipove, pa zauzeo položaj na kvoti 14,81

Danas slavimo! Povod je pet ponosnih godina “Humanitarnog tiketa u podne” koji je na svetlo dana izašao baš na baš na ovaj datum, 2016. godine. Početni udarac Uroša Spajića početak je akcije bez premca u svetu betinga koja je do sada na brojne adrese prosledila tačno 19.708.037 MOZZART dinara. Ponosni smo, jer od tada je isplaćen 271 tiket, a kraja nema, budući da ne planiramo da stanemo.

Toliko o tome, a sada je red da nam se putem tipova obrati glumac Miloš Timotijević koji tipuje za MS Platformu Srbije. Na njemu je kvota 14,81, a na nama kao i uvek upata od 10.000 diinara.

Izabrane vesti

Pa, krenimo od meča INTER TURKU – MARENHAJM. Domaći Inter Turku je posle šest odigranih kola pokazao da ima šampionske ambicije, o čemu govori samo bod zaostatka za vodećim Helsinkijem. Marijehamn ima za sobom tri poraza, pa je snaga tima definitivno nesrazmerna domaćinu koji očekuje dolazak laganog keca. Uostalom, slavio je ovaj tim i na poslednje dve utakmice para na kojima je dolazila i 0-2 igra.

„Kombinujem 1&3+”, kaže glumac koji je inače jedan od ambasadora MS Platforme Srbije.

Ostajemo uz Fince, jer Miloš Timotijević tipuje na par HAKA – HELSINKI. Domaća Haka je krenula i više nego očajno! Tri poraza na startu šampionata, a zatim oporavak u vidu dve pobede. Čini se da će se niz dobrih rezultata ovde prinudno zaustaviti, jer Helsinki je lider lige, odnosno tim koji je uz samo jedan remi do sada ostvario i gol razliku od 14:3. Helsinki je poslednji meč para dobio sa 4:0.

„Moj izbor je igra 2&2-5”, koji nas uverava u svoje sportske kompetencije izjavom: “Pet godina trenirao sam tenis. Takođe, aikido, ali i još neke sportove. Sportskog uzora imao sam u teniseru Ivanu Lendlu. Navijam za Mančester junajted. Omiljena utakmica mi je pobeda Junajteda nad Bajernom i osvajanje Lige šampiona 1999. godine”.

No, krenimo dalje uz susret LAHTI – ILVES. Gosti su na trećem, a Lahti na četvrtom mestu na tabeli. Deli ih samo bod, slično igraju, pa se očekuje da meč bude uzbudljiv. Inače, ma poslednja dva meča para dolazila je GG4+ igra, dok je isti tip samo sa pogotkom manje na njih štikliran tri puta uzastopno. Tako stvari stoje, uz obaveštenje da su i jedan i drugi tim dobili poslednje dve odigrane utakmice.

„Neka bude GG3+“, i dodaje:“Biti spreman, moj je životni moto“!

Nadamo se da je tako, odnosno da će spremnost našeg gosta u danu jubileja pomoći da dođemo do dobitka uz par SJK – KuPS. Utakmica koja definitivno zbog sličnih formi mora biti izjednačena, teže pada KuPS-u koji je vezao dva poraza. Međutim, njihov adut je poslednja februarska pobeda na meču para koji je završen sa 5:2. Zbog ovog rezultata nije isključeno da će se na ovom paru razmišljati više nego obično o tipovanju na golove, mada SJK u poslednjem periodu nije naklonjen goleadama.

„Završavam duplom šansom 1X“!

Tako je igrao Miloš Timotijević, koga šira javnost u poslednje vreme najčešće vezuje za ulogu potporučnika Vasiljevića u “Vojnoj akademiji”, kao i ulogu Vojina Đukića u seriji Senke nad Balkanom. Ove uloge čini se, širom su mu otvorile vrata za kasnije projekte, poput TV serija “Aleksandar od Jugoslavije”, “Porodica” i “Pevačica”, pa početkom ovde dekade karijera Miloša Timotijevića doživljava ekspanziju. Ipak, regionalnu popularnost ostvario je kao korumpirani policajac Stupar u seriji “Južni vetar”, i kao predani inspektor Petrit Koci u srpsko-britanskoj seriji “Besa”. Do 2020. godine Timotijević je glumio i u serijama “Ravna gora”, “Čizmaši”, “Sumnjiva lica” i “Istine i laži”, a ko se seća dalekih devedesetih, pamti ga iz kultnih serija te ere, “Gore dole”, te “Srećni ljudi”.

Timotijević je na beogradskom FEST−u dobio nagradu za najboljeg glumca 2016. godine, uz pohvalu njegovog „modernog i minimalističkog glumačkog izraza kojim je dočarao složenost lika. Srpska sekcija Međunarodne federacije filmskih kritičara (FIPRESCI) takođe je Milošu dodelila nagradu za najboljeg glumca.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Miloš Timotijević će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnog udruženja građana - žena, "Zelengora", Foča. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 14,81, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara