Humanitarni tiket u podne: Mozzart Draganu Zdravkoviću garantuje dobitak za Fondaciju „Budi human“

Vreme čitanja: 4min | pet. 15.03.24. | 12:00

Veliko ime srpske i bivše jugoslovenske atletike, uz garancije za dobitak u iznosu od 100.000 dinara, do dupliranog potencijalnog dobitka želi da dođe uz kvotu 4,00

Velike promene u tradicionalnoj akciji kompanije Mozzart donose prve velike rezultate. Prvo je Milanu Kaliniću zagarantovan dobitak u iznosu od 100.000 dinara, a zatim je vaterpolo legenda Jugoslav Vasović pogodio sva četiri tipa za dobitnih 202.500 dinara. Dakle, do današnjeg dana u mesecu u kom tipujemo za Fondaciju „Budi human“ sakupili smo ukupno 302.500 dinara, pa možemo svi zajedno da budemo zadovoljni učinkom.

U istom ritmu, uz garancije koje pruža Mozzart kladionica, danas tipuje velikan naše atletike, Dragan Zdravković. Upoznavanje s našim današnjim gostom započinjemo informacijom da je u trci na 1500 metara osvojio srebrnu medalju na Mediteranskim igrama u Splitu 1979. U ovoj disciplini, izuzev Španca Hozea Abaskala, pobeđivao je sve najbolje atletičare sveta tog doba. Na Olimpijadi u Moskvi 1980. godine bio je deveti. Najveći uspeh ostvario je osvajanjem zlatne medalje na dvoranskom prvenstvu Evrope u Budimpešti 1983. na 3.000 metara. Iste godine na velikom mitingu u Oslu je istrčao i trku karijere. Deonicu od 3.000 metara prešao je za 7:40,49. Bio je to najbolji rezultat na svetu tog trenutka. Pobedio je 15. jula 1983. Sebastijana Koua iz Engleske, svetskog rekordera na 800 i olimpijskog pobednika na 1.500 metara, na stadionu Kristal palas u Londonu. Nije učestvovao na Olimpijskim igrama 1984. u Los Anđelesu zbog nesuglasica sa Atletskim savezom Jugoslavije, koji je imao ugovor za sportsku opremu sa Adidasom, a Zdravković je imao ugovor sa kompanijom Tajger. Uključio se u rad Atletskog saveza Ćuprije, ostao je u atletici da radi kao trener.

Izabrane vesti

Pričaćemo još o Zdravkoviću i sa njim, a sada je red da krenemo u tipovanje od jedinice na meču SOSIJEDAD – KADIZ. Gostujući Kadiz za opstanak, a Sosijedad za izlazak iz krize koja bi ga mogla izbaciti iz igre za kvalifikacije za Ligu konferencija. Naime, tri kiksa u polslednjih pet kola za klub s takvim ambicijama je mnogo, naročito za ekipu koja je igrala osminu finala Lige šampiona gde je poražena od PSŽ-a. Inače na poslednja dva međusobna okršaja para dolazio je X, a na utakmicama nije bilo golova.

U subotu igraju SELTIK i ST. DŽONSTON, a mi čekamo 3+ ishod. Seltik juri dva boda prednosti koje imaju Rendžersi, i nema nameru da se kocka na ovom meču. Razume se dobio je poslednji meč para u decembru, kada je došlo GG4+ tipovanje. Nama sada odgovara i manje golova.

Isti tip čekamo i na susretu FULAM – TOTENHEM. Aspiracije Pevaca nisu male, a cilj je preticanje Aston Vile koja ima tri boda više. To ne može da bude lak zadatak, kao ni uzimanje bodova Fulamu koji igra sasvim solidno, a na poslednjih pet mečeva ima svega dva poraza. Totenhem je poslednji meč para dobio sa 2:0.

Naš današnji gost u nedelju kombinuje 1X&2-6 na meču DORTMUND – AJNTRAHT. Za goste je opcija nadigravanje, budući da je Ajntraht siguran na šestoj poziciji. Borusija nije sigurna na četvrtom mestu, budući da ima samo bod prednosti u odnosu na RB Lajpcig, što znači da će morati da igra ofanzivno. Inače, ovaj par je poznat po goleadama, a poslednji put u oktobru došao je X, pri konačnih 3:3.

I, to bi što se tipovanja tiče bilo sve, a mi Dragana Zdravkovića pitamo za utiske vezane za Mozzart akciju “Hunamitarni tiket u podne”.

“U svakom slučaju drago mi je što sam pozvan i počastvovan garancijama koje dajete vezano za prolaznost tiketa. Ovo je jedna velika misija kojom se bavite već godinama, a to što ste doneli odluku da pomažete materijalno institucije i pojedince bez uslova, znači da je u ovom slučaju tipovanje igra kojom specijalni gosti mogu da se potrude da njihov doprinos u vašim naporima bude još veći”

Za one koji ne znaju, Dragan Zdravković trenirao je fudbal u Moravi iz Ćuprije oko pola godine, kada je 1975. na čas fizičkog došao trener Aca Petrović i predložio mu da počne da trenira atletiku. Prva trka bila mu je učešće na Krosu Srbije za mlađe juniore, osvojio je osmo mesto. Godine 1977. trčao je 30 puta i 16 puta bio prvi. Ušao je u reprezentaciju Srbije na 3.000 metara, a imao je i jedno učešće u seniorskoj reprezentaciji Srbije. Na Prvenstvu Srbije za juniore bio je treći na 1.500 i drugi na 3.000 metara. Dana 18. marta 1979. bio je prvak Balkana u krosu za mlađe seniore. Iste sezone, 10. jula postavio je u Beogradu seniorski rekord sa 3:38,0 i bio drugi na međunarodnom mitingu održanom na Partizanovom stadionu.

Našem današnjem gostu želimo puno uspeha u nastavku dalje karijere. Uz njega svakako slavimo novi dobitak koji podiže našu do sada doniranu sumu u akciji koja u ovom momentu iznosi 31.346.509 dinara.

PLEMENITI BET INFO – BIH

Današnji listić namenjen je i za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, po izboru Mozzart tima u BiH. Naime, dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara