Humanitarni tiket u podne: Nemanja Milunović tipuje za Fondaciju “Srbi za Srbe”

Vreme čitanja: 4min | ned. 26.11.23. | 11:53

Fudbaler Crvene zvezde očekuje GG ishod na susretu Everona i Mančester junajteda

Iskusni štoper Crvene zvezde, Nemanja Milunović, kao Čačanin i veliki lokal patriota, kada je u pitanju njegov grad na obali Zapadne Morave, latio se Mozzart izazova i danas će tipovati u korist Fondacije “Srbi za Srbe”.

Pošto se o Nemanji Milunoviću apsolutno skoro sve zna, mi ćemo navesti da je upravo on izdanak čuvene čačanske škole fudbala, tačnije Borca iz Čačka. Za matični klub odigrao je svega četiri utakmice i postigao jedan gol, da bi na leto 2008. bio poslat na pozajmicu u Mladost iz Lučana.

Izabrane vesti

Po isteku pozajmice, nakon godinu dana, vratio se u Borac, gde ponovo nije dobio priliku, te je leta 2010. ponovo pojačao ekipu iz Lučana, ali ovog puta za stalno.

Za Mladost je u karijeri odigrao 153 prvenstvene utakmice i postigao 12 golova, a kao kapiten ekipe iz Lučana, u martu 2015. potpisao je trogodišnji ugovor sa BATE Borisovim.

U Crvenoj zvezdi je 2019-2021. godine odigrao 54 meča i postigao šest golova. Početkom juna 2021. potpisao je za Alanjaspor, posle isteka ugovora sa Crvenom zvezdom. U beogradski klub vratio se godinu dana kasnije, tako da se i danas nalazi u Ljutice Bogdana.

Krećemo u tipovanje od dvojke s meča ABERDIN – RENDŽERS. Gostujući Rendžersi su stabilni na drugom mestu tabeče, ali ipak poprilično distancirani od neprikosnovenog Seltika. Aberdin je u donjem delu tabele, igra šareno, a na ovom meču će ipak morati da zaigra defanzivnije pred prejakim rivalom. Setimo se da je Aberdin dobio poslednji meč para, te da Rendžers žudi za osvetom.

Nemanja Milunović zatim bira 3+ igru na meču HAJDENHAJM – BOHUM. Nema ovde favorita, jer Jahdenhajm ima 10, a Bohum bod manje. Ono što teši goste odnosi se na nešto bolje igre u poslednje vreme u odnosu rivala. Ono što je bitno reći odnosi se na činjenicu da je Bohum dobio poslednjih pet mečeva para.

Sledi GG igra na meču EVERTON – MANČESTER JUNAJTED. Prodisao je Mančester junajted, pa na poslednjih pet utakmica ima samo kiks koji mu je s 0:3 priredio Siti. Everton je na začelju tabele, a u poslednje vreme pokazuje da bi možda mogao i da se izvuče iz crvene zone. Ipak, ne deluje da je idealno očekivati da će Junajtedu moći da uzme bod.

Dvojku imamo na utamici KADIZ – REAL MADRID. Kadiz ima samo bod iz poslednjih pet kola, a teško da će do novih moći da stigne kada mu u goste dolazi Real Madrid koji što pre želi da svrgne Đironu sa prvog mesta na tabeli. Inače, umeo je Kadiz u prošlosti na X da navuče velikog rivala. Desilo se to dva puta na prethodnih pet međusobnih okršaja.

Za kraj tu je 3+ na meču A. ITALIANO – KOLO KOLO. Čileanska tabela kaže da je Kolo Kolo na trećem mestu. Domaći su deseti i igraju sasvim solidno. Inače, GG3+ tip dolazio je na pislednja dva meča para koje je dobijao Kolo Kolo.

Nakon tipovanja, pitamo Nemanju Milunovića za utiske o našoj akciji plemenitog tipovanja…

“Drago mi je što ste me pozvali. Prihvatio sam, mada klađenje ne praktikujem, pa sam s tim u vezi u obavezi da kažem da sam se za tipove odlučio takoreći uz pomoć prijatelja. Oduševljava me vaš entuzijazam, kao i činjenica da godinu za godinom nastavljate s tipovanjem iz dana u dan. Iskoristio bih takođe ovu priliku da čestitam Milošu Degeneku koji je prošle nedelje ukoliko se ne varam uspešno odigrao tiket kompanije Mozzart”, rekao je za Mozzart Sport Nemanja Milunović.

Naime, prošlog petka je golman Milan Lukač prošao sve izazove, došao do kvote 10,72, a dobitak je namenjen za lečenje Mihajla Oreščanina. Zatim je i nedelja bila uspešna, pošto je proslavljeni fudbaler Crvene zbezde, Miloš Degenek osvojio 117.200 dinara koliko odlazi mališanima iz Zvečanske.

Očekujemo novi plus i od Nemanje Milunovića, koji se već dokazao da ima veliko srce, te da zalužuje da mu se tipovanje pozlati! Uz tipovanje fudbalera Crvene zvezde očekujemo da proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu koja u ovom momentu iznosi 30.092.809 dinara.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠE: Miloš MILIĆ


tagovi

humanitarni tiketNemanja Milunović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara