Humanitarni tiket u podne: Nemanja Milunović za dobitak od 232.500 dinara

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.05.24. | 12:28

Ukupna kvota 4,65

U nastavku naše tradicionalne akcije “Humanitarni tiket u podne”, gost za ovaj mesec je defanzivac Crvene zvezde Nemanja Milunović.

Dugogodišnji prvotimac crveno-belih će sa ukupnim koeficijentom 4,65 pokušati da osvoji 232.500 dinara koji će biti prosleđeni u humanitarne svrhe. I u slučaju da ne pogodi sve tipove na tiketu, Mozzart osigurava zagarantovanih 100.000 dinara koje će Milunović proslediti na adresu koju želi.

Izabrane vesti

Prvi par na tiketu se igra večeras i Milunović tipuje da će na meču Frozinonea i Intera biti najmanje tri gola. Domaćinu gori pod nogama u borbi za opstanak, gosti su mnogo jači, ali i rasterećeniji jer su odavno obezbedili titulu tako da treba očekivati golove.

Drugi par na tiketu je sutra na programu a sastaju se Majnc i Borusija Dortmund. Milunovićeva prognoza je da će u oba poluvremena biti postignut po jedan gol. Prošle sezone je Majnc u poslednjem kolu koštao Borusiju titule, a posle plasmana u finale Lige šampiona treba očekivati motivisane i raspoložene Milionere. Samim tim i golove.

U nedelju Milunović tipuje na pobedu madridskog Atletika protiv Selte kod kuće, što bi trebalo da bude zicer. Kolčonjerosi mogu da overe plasman u Ligu šampiona dok je Selta dovoljno odmakla u borbi za opstanak.

Istog dana se na Old Trafordu igra premijerligaški derbi u kojem Mančester Junajted dočekuje Arsenal, a Milunović očekuje golove na obe strane. Junajted može da popravi utisak loše sezone, a Arsenal mora da pobedi kako bi zadržao nadu u šampionskoj trci sa Mančester Sitijem. Treba očekivati otvoren meč…

Današnji listić namenjen je i za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, po izboru Mozzart tima u BiH. Naime, dobitak kolege iz BiH usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije. Ulog iznosi 100 KM, a zagarantovan dobitak 250 KM.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

humanitarni tiketNemanja Milunović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara