Humanitarni tiket u podne: Nikola Kalinić tipuje za MS platformu Srbije

ned. 01.05.22. | 12:02

Košarkaš Crvene zvezde očekuje plemeniti dobitak od 135.000 dinara

Najkorisniji igrač ABA lige današnji je Mozzartov plemeniti kladilac. Ako napišemo da je našem gostu početna stanica bila Subotica, potom, Vojvodina, Radnički, Zvezda, Fenerbahče… znaćete da je reč o košarkašu crveno-belih Nikoli Kaliniću. Osvajač Evrolige, brojnih titula u Turskoj, na Jadranu i Srbiji, srpski reprezentativac, potencijalni dobitak usmerio je ka MS platformi Srbije. Pored toga što je danas praznik rada počinje i mesec borbe protiv MS-a. Da pogledamo kako će Kalina pokušati da pomogne ovom udruženju. Naravno, uz pomoć naše društveno odgovorne kompanije.

Prve utakmice startuju u 15:00 sati MILAN - FJORENTINA odnosno TOTENHEM - LESTER. Rosoneri vode bitku oko prve pozicije, ali su u kupu od Intera izgubili sa 3:0. U Seriji “A” dobili su Lacio sa 2:1 dok su u poslednjoj utakmici Ljubičaszi izgubili od Udinezea sa 4:0. Milan je imao remi, dva trijumfa, ali je poslednji okršaj sa Fjorentinom izgubio sa 4:3. Prelazimo na Ostrvo gde Totenhem dočekuje Lester. Pevci imaju 58 poena dok su Lisice u zaostatku od 16 poena. Svoj poslednji meč Totenhem je odigrao bez golova, a Lester je tri utakmice remizirao. Kod domaćih izostaju dvojica fudbalera, a gostima fali duplo manje igrača. Poslednja dva okršaja dobio je Totenhem, 4:2 i 3:2.

“U Seriji A igram KI 1za kvotu 1.70, a u Premijer ligi TGG GG”.

Vraćamo se na Apenine gde u 18:00 sati igraju UDINEZE - INTER. Rekli smo da je Inter drugi sa dva boda manje od Milana. Po trojica fudbalera izostaju iz postava, a Inter je sedam puta slavio nad Udinezeom koji je uspeo da pobedi jedan put, dva puta da odigra nerešeno. Bolonja je u poslednjoj utakmici iznenadila Inter pobedivši sa 2:1. Novi kiks ne bi smeo da se dogodi i zbog toga plemeniti gost kaže:

“KI 2”.

Red je da nekoliko rečenica napišemo o utakmici iz Francuske, OLIMPIK M. - LION. Klub iz Marselja ima 65 poena odmah je iza lidera PSŽ – a. Olimpik pokušava da se približi izlasku u Evropu. Neće mu biti lako jer je oslabljen, bez sedmorice igrača. Nakon dve utakmice okončane bez pobednika Lion je slavio sa 2:1. Olimpik je od Fajenorda poražen sa 3:2, a Lion je slavio na poslednjoj utakmici čak sa 5:2.

“DŠ X2”.

Na kraju dobrotvornog tipovanja smo u Španiji, BARSELONA - MAJORKA. Barsa na kontu ima 63 poena što je dovoljno za treće mesto. Majorka mora da osigura opstanak u eliti. Više je oslabljena Barsa dok je Majorka u poslednjoj utakmici slavila sa 2:1. Katalonci su tri puta, u nizu, igrali 1:0, samo jednom su slavili.

“KMB 1&2-5”, zaključuje tipovanje košarkaš Crvene zvezde koji potencijalni dobitak usmerava za MS platformu Srbije.

Da pomenemo Mozzart-ove akcije u okviru društveno odgovornog poslovanja. Učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Takođe, bili smo, a i trenutno smo, sponzori KK Borac, potom FK, RK i OK Vojvodina, FK Željezničar iz Sarajeva, FK Velež, FK Spartak iz Subotice, FK Radnički 1923, FK Napredak, FK OFK Beograda, KK Mega Mozzarta. Beting partneri smo KSS – a, OS Srbije, FSS – a, RSS, FK Crvena zvezda, KK Partizan…

Samo kroz Humanitarni tiket u podne kompanija Mozzart donirala je 23.258.158 dinara. Naš poslednji dobitnik, 312. u nizu, je Dušan Čeganjac.

MOZZART – ov 843. poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Doniramo sportsku opremu manjim klubovima, a u akciji “Sto terena za jednu igru”, pomažemo UDUS, obnovili smo preko 90 košarkaških igrališta. Poslednji (91. teren, kod Arene) poneo je ime velikog Dušana Dude Ivkovića.

Podsećamo na MOZZART-ove dobrotvorne kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara. To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić,Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić, Nenad Nerandžić, Bojan Todorović, Momir Rnić, Milica Zarić, Dušan Marković, Žarko Paspalj, Boris Pingović, Miloslav Samardžić, Vuk Saletović, Ivana Ilić, Nina Radovanović, Damir Mikec, Predrag Kolarević, Petar Grašo, Strahinja Rašović, Stefana Veljković, Predrag Kolarević, Đorđe Pejak, Ivana Katanić, Dušan Čeganjac i Bianka Buša.

Tu su kompanijske donacije koje odlaze u RS. Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Omladinska organizacija “Bogdanović plac”, Bijeljina. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je utakmica odigrana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

Pišu: Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara