Humanitarni tiket u podne: Nikola Milekić tipuje za lečenje devojčice Nađe Marković

Vreme čitanja: 3min | čet. 28.12.23. | 08:25

Fudbaler Borca 1926, očekuje GG3+ na susretu Arsenala i Vest Hema

Kapiten Borca 1926 iz Čačka, Nikola Milekić, današnji je pulen “Humanitarnog tiketa u podne”. Ako se pitate gde su Zebre trenutno, onda da kažemo da one zimu zimuju kao jesenji prvak Spske lige Zapad, što znači da im realne ambicije sežu ka ulasku u Mozzart Bet Prvu ligu Srbije. Naime, Čačani su izbili na 40 osvojenih bodova, dok drugoplasirani FAP ima 35.

Pitamo Nikolu Milekića kakva je atmosfera u timu?

Izabrane vesti

“Kada ste prvi, onda je pobednička. Nadamo se da ćemo ove sezone izboriti plasman u PLS, i to nam je jedini cilj. Ovaj grad zaslužuje ekipu u višem rangu takmičenja, a na nama je da njemu i navijačima obezbedimo da sledeća sezona bude u Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije”

Za koga tipujemo?

“Igraćemo za Nađu Marković, koja je kao što znate“dete leptir”, Ona se od prvih dana života suočila sa blešću, ali i činjenicom da njeni roditelji nisu želeli da je prihvate. Za nju se zalaže Čačak, Borac i Srbija, a ja se nadam da ćemo joj uz vašu pomoć uputiti pristojnu donaciju”!

Pa da krenemo od GG3+ tipa s meča MELBURN SITI – BRIZBEJN ROAR. Melburn je slabiji na tabeli, ali sa poslednja četiri meča nema poraz. Brizbejn ima dva u nizu i beži mu za dva boda. Biće ovo uzbudljiv meč para koji je prošli put dobio Melburn Siti, upravo uz GG3+ igru.

Sledi 4+ igra s meča MUMBAJ – ČENAJIIN. Domaćin je blagi favorit, a gosti žele da mu pomrse konce. Biće ovo napet meč, a mi se sećamo da je Mumbaj poslednji put slavio tek s minimalcem u aprilu mesecu ove godine.

Kapiten Borca 1926 zatim igra 4+ na meču BRAJTON – TOTENHEM. Pevci osokoljeni sa tri vezane pobede idu na noge Brajtonu koji ima samo jedan trijumf sa poslednjih pet mečeva. Međutim Brajton za sobom ima pobedu nad Marseljom u Ligi Evrope i neće se lako dati. Ono što godi Totenhemu odnosi se na dve uzastopne pobede nad Brajtonom.

GG3+ igru imamo na susretu ARESENAL – VEST HEM. Tobdžije jure dva boda prednosti koje ima Liverpul! To je ona cifra koja Vest Hem koji je uzastopno pobeđivao Vulverhempton i Mančester junajted treba da brine. Jurišaće tobdžije na sva tri boda po svaku cenu, željni osvete za poraz u Liga kupu Engleske, kada ih je Vest Hem u novembru savladao sa 3:1.

Inače, za kraj valja reći da je Milekić u dosadašnjoj karijeri pored Borčevog nosio i dresove Budućnosti iz Arilja, užičke Slobode, te Železničara iz Pančeva i Poleta iz Ljubića.

I, to je to od našeg uvaženog gosta uz želju da baš s njegovim tipovanjem proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu u iznosu od 30.556.609 dinara. Naravno Nikoli Milekiću želimo puno uspeha u nastavku karijere.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

Borac Čačakhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara