Humanitarni tiket u podne: Nikola Pejaković Kolja tipuje za Srpsko Sabranje Baštionik, Banja Luka

Vreme čitanja: 5min | ned. 14.03.21. | 11:25

Glumac, muzičar, scenarista i reditelj u Milanu očekuje minimum po gol u oba poluvremena

Nakon srednje likovne škole završio je pozorišnu režiju na FDU u Beogradu. Kao glumca Nikolu Pejakovića rado gledamo u ostvarenjima “Mi nismo anđeli”, “Složna braća”, “Lepa sela, lepo gore”, “Crni Gruja”, “Meso”, “Južni vetar”, “Kosti”…Verujemo da ćemo zavoleti film “Nebesa” u kome igra Belog Maga. Kolja je radio na scenariju Lepih sela, Roda, serija “Meso”, “Kosti”…Sa bendom “Kolja i smak belog dugmeta” snimio je dva albuma. Izvodi pesmu “Divna” u seriji “Senke nad Balkanom”.

 Danas će sjajni Nikola Pejaković Kolja sastaviti Humanitarni tiket u podne i potencijalni dobitak usmeriti za Srpsko Sabranje Baštionik iz Banja Luke. Ko je u prilici da pomogne Baštionik donaciju može da uplati na žiro račun: 567 – 2412700 – 0282 – 31.

Izabrane vesti

Na naše pitanje ko je Nikoli bio sportski, glumački, uzor, Kolja odgovara:

“Imao sam uzore iz sveta muzike, slikarstva, drame... Ali, to nisu bile poznate ličnosti, već ljudi čiji rad sam cenio i iz čijeg rada sam učio”, a za prvu utakmicu na današnjem dobrotvornom tiketu bira meč CVOLE – AJAKS. Lideri lige imaju 34 boda više od domaćih. Kopljanici su u seriji od preko 20 mečeva bez poraza. Domaći su poraženi na poslednjem duelu. Najubedljivija pobedaAjaksa je sa 5:0 dok međusobni odnos glasi 2:3:17.

“Nadam se golu u prvom i da će pasti minimum dva pogotka u nastavku meča, KMB 1+I&2+II”. 

Mozzartov plemeniti kladilac za sportski događaj koji pamtiti izdvaja Zvezdinu pobedu u finalu Kupa šampiona u Bariju, a sada nas vodi u Francusku, MONAKO – LIL. Klub iz Kneževine ima bolji međusobni skor, 20:14:13 i najsigurniji trijumf sa 5:1. Krajem minule godine slavio je Lil sa 2:1. Lil je lider sa dva boda više od PSŽ –a, a sedam od Kneževa. Rivali su slavili u poslednjim mečevima domaći sa 2:0, gosti sa 3:1.

“Idem na broj golova, od dva do četiri”.

 Naš plemeniti gost kaže da ne voli način na koji je sport danas organizovan.

“Sve se vrti oko para i interesa. Mi, Srbi, ne treba da se delimo, i treba da promenimo imena tim timovima, Zvezdi i Partizanu, i da im damo neka nova imena. Ne smemo dozvoliti svađe i deobe, i to još pod komunističkim znamenjima. Navijači su važan deo društva i treba da stanu pod Hristov barjak, srpski barjak, a ne da se dele između sebe”, dodaje Kolja, a za treću utakmicu bira duel, ARSENAL – TOTENHEM. Pevci imaju sedam bodova više od Tobdžija. Gosti imaju niz od sedam pobeda sa jednim primljenim golom, a Arsenal je ostvario tri trijumfa i remi. Statistički posmatrano bolji skor ima Arsenal, 24:25:14, ali je Totenhem slavio na poslednja dva okršaja.

“Mozzart ŠNS 2+IV2+II”. 

Scenarista i muzičar tipuje za Srpsko Sabranje Baštionik, a da bi ostvario dobitak od 125.400,00 dinara potrebno je da bude uspešan prognozer na duelu,  MILAN – NAPOLI. Međusobna statistika je ujednačena, 12:16:12 sa najubedljivijom pobedom Napolija od 4:0. Nakon dva remija u poslednjem okršaju slavili su Rosoneri. Napoli je u poslednjoj utakmici dobio Bolonju dok su Đavoli odigrali nerešeno sa Milanom. Domaći značajno oslabljeni ulaze u meč.

“Nadam se kombinaciji, KMB 1+I&1+II”. 

Gradski derbi igra se u Sevilji u 21.00, sat, SEVILJA – BETIS. Rivale deli šest poena. Sevilja je poslednju utakmicu sa Dortmundom odigrala nerešeno, 2:2. Betis ima četiri trijumfa u nizu. Nakon tri pobede Sevilje poslednji okršaj timova okončan je sa 1:1. Istorijski gledano više pobeda imaju domaći, 22:17:10.

 “Očekujem minimum po gol na obe strane”.

Našeg gosta upoznajemo sa društveno odgovornim poslovanjem MOZZARTA.

Napomenimo da je kompanija, samo kroz Humanitarni tiket u podne, donirala tačno 18.854.637 dinara.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali Duda Ivković, Dragan Kićanović, Željko Obradović…

Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu, a sada smo zlatni sponzori Univerzijade koja se tokom jula održava u Beogradu. Takođe, bili smo generalni sponzori KK Borac. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U akciji “Novi dresovi za nove šampione” doniramo sportsku opremu, svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima.

Za UDUS, uz pomoć naših poznatih glumaca i predstave “Balkanski špijun”, Mozzart je obezbedio tri i po miliona dinara.

Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Zoran Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić i Vladimir Jocović.

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Ne smemo zaboraviti ni na kompanijske donacije koje odlaze u RS.    

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje Srpsko Sabranje Baštionik. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

Piše: Đurđe MEČANIN/Mloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com

 


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara