Humanitarni tiket u podne: Đorđe Gagić tipuje za Tijanu Stojiljković

Vreme čitanja: 6min | sub. 14.01.23. | 11:02

Košarkaš Borac Mozzarta tipuje na favorite

Igra na pozicijama centra i krilnog centra. Trenutno nastupa za Borac MOZZART. Igrao je u mlađim kategorijama FMP – a, potom Superfunda, u Vojvodini i Crvenoj zvezdi. U Mornaru iz Bara započeo je svoju seniorsku karijeru. Sa Hemofarmom je potpisao trogodišnji ugovor, ali je nakon samo jedne godine prešao u Partizan. Sa Beograđanima je osvojio Jadransku ligu, takođe, postao je i prvak Srbije 2013. i 2014. godine. U avgustu 2015. je novi član Brindizija da bi prešao u ACB ligaša. Igrao je i za beloruski klub iz Minska. U svom drugom mandatu, u ekipi Partizan Mozzarbeta, osvojio je dva Kupa Radivoja Koraća. Početkom decembra 2020. potpisao je za litvanski Lijetkabelis, kod trenera Nenada Čanka, sa kojim je prethodno sarađivao u Partizanu. Krajem decembra 2022. godine  vratio se u srpsku košarku i pojačao ekipu čačanskog Borac Mozzarta koja je sinoć igrala u Železniku (107:81). Đorđe Gagić, srpski košarkaš, ja današnji učesnik u Humanitarnom tiketu u podne kompanije Mozzart.

Sa tipovanjem startujemo jednom velikom utakmicom i premijerligaškom gradskim derbijem . U 13:30 igraju MANČESTER  JUNAJTED – MANČESTER SITI. Siti ima suficit od četiri poena u odnosu na Đavole. Pozitivan niz Sitija prekinuo je Sautempton pobedivši sa 2:0. Gosti su slavili na poslednja tri okršaja, a Junajted ima šest pobeda u nizu. Čak četvorica igrača domaćeg tima izostaju sa derbija dok Građanima fale dvojica fudbalera.

Izabrane vesti

“UG 3+”.   

Ostajemo na Ostrvu jer u16:00 časova igraju BRAJTON i  LIVERPUL. Po bodovima ovo je derbi sredine tabele. Redsi su dobili dve utakmice, izgubili jednu, a poslednji meč okončan je remijem. Brajton je pobedio na svoje dve poslednje utakmice dok je poslednji međusobni duel zaključen rezultatom 3:3. Redsima nedostaju 4+3 igrača.

“KI 2”.   

Treća i poslednja stanica su na Čizmi, prvo u 18:00 igraju LEĆE – MILAN. Rosoneri imaju 18 bodova više nego Leće koje je dobilo dve utakmice, a poslenji meč odigralo bez golova. Milan ima trijumf, remi pa poraz od Torina. Samo jedan put, u poslednjih deset duela, Leće je dobilo današnjeg rivala. Ostale okršaje dobio je Milan ili je bilo nerešeno.

“KI 2”.  

Vratićemo se u Seriju “A” pošto nekoliko rečenica napišemo o duelu od 19:00 sati, MARSELJ – LORIJAN. Olimpik ima sedam bodova viška, četiri pobede u nizu i samo dva primljena gola. Gosti su sa Monakom odigrali 2:2. Samo jedan meč je izgubio gost na deset utakmica sa Olimpikom koji je slavio na poslednjih šest duela.

“KI 1”.  

U 20:45 sastaju se INTER – VERONA. Klub iz Milana je pri vrhu tabele, Verona pri dnu. Poslednja četiri međusobna okršaja dobio je Inter, kao i Parmu u kupu. Verona je na poslednje dve utakmice upisala četiri boda. Fudbaleri Intera iz Slovenije i Hrvatske propustiće večerašnji meč.

“KI 1”, zaključuje plemenito tipovanje Gagić za potencijalni dobitak 103.300, 00 dinara.

Naš sportista, košarkaš Borac Mozzarta, tipuje za Tijanu Stojiljković, 1348 na 3030, Budi human! Humanitarna fondacija BUDI HUMAN prikuplja novčana sredstva za Tijanu Stojiljković (1988). Detaljni pregledi ukazali su na dijagnozu ( G 35). Tijana je nakon dijagnostikovanja bolesti dobila terapiju dostupnu u našoj zemlji i koristila je do 2016. godine kada je lečenje prekinuto zbog trudnoće. Bolest je nastavila progresijom. Porodica je dosadašnje lečenje finansirala sama i iscrpela sva sredstva pa se obraća svim humanism ljudima da im pomognu svojim donacijama kako bi Tijana što pre nastavila sa lečenjem u inostranstvu.

Pomozimo Tijani!

Nakon što su postali dobitni Mozzartovi dobrotvorni listići strelca Damira Mikeca, košarkaša Nikole Kalinića, 3x3 šampiona Marka Brankovića, nekadašnjeg predsednika OSS Zorana Gajića, poznate voditeljke Nataše Miljković, trenera Faruka Hadžibegića i fudbalerka Nina Matejić postala je Mozzarova pobednica. U našem humanitarnom nizu 371. po redu.

Kompanija Mozzart, samo kroz humanitarni tiket, donirala je tačno 27.339.358 dinara.

Kada je Mozzartov humanitarni rad u pitanju učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali veći broj inkubatora srpskim porodilištima, potom respiratore… Takođe, bili smo, a i trenutno smo, naslovni sponzori KK Partizan, KK Borac, potom FK, RK i OK Vojvodina, FK Željezničar iz Sarajeva, FK Velež, FK Spartak iz Subotice, FK Radnički 1923, FK Napredak, FK OFK Beograda. Beting partneri smo KSS – a, OS Srbije, FSS – a, RSS, FK Crvena zvezda, KK Partizan, Mozzartbet Super lige Srbije…

Doniramo sportsku opremu manjim klubovima, pomažemo UDUS, a u akciji “Sto terena za jednu igru”, obnovili smo preko 90 košarkaških igrališta. Jedan od poslednjih terena, 91. po redu, kod Arene, poneo je ime velikog Dušana Dude Ivkovića. Nedavno je Mozzart otvorio novi teren (92.) u Kraljevu. Dobio je ime po Vasiliju Vasi Miciću! Čuvena Mozzartova akcija nastavlja se otvaranjem 93. renoviranog igrališta, posvećenog kapitenu košarkaške reprezentacije Vladimiru Lučiću, ali i 94. obnovljenog terena u Novom Sadu koji se posvećuje našim zlatnim 3x3 basketašima. Maštali su stanovnici Žagubice da se košarkaška lopta zakotrlja i u njihovom mestu. Želje uz pomoć kompanije Mozzart postaju stvarnost i 95. teren u okviru društveno odgovorne akcije „Sto terena za jednu igru“otvoren je u Žagubici. Sve zasluge idu Filipu Iliću koji je sastavio pobednički tiket u igri „Osvoji teren, budi pobednik“.

Podsećamo na MOZZART – ove dobrotvorne kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara. To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić,Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić, Nenad Nerandžić, Bojan Todorović, Momir Rnić, Milica Zarić, Dušan Marković, Žarko Paspalj, Boris Pingović, Miloslav Samardžić, Vuk Saletović, Ivana Ilić, Nina Radovanović, Damir Mikec, Predrag Kolarević, Petar Grašo, Strahinja Rašović, Stefana Veljković, Predrag Kolarević, Đorđe Pejak, Ivana Katanić, Dušan Čeganjac, Bianka Buša, Andrija Racić, Inspektor Blaža, Maja Zmaja Stojanović, Nikola Kalinić, Milorad Popović, Vedran Borovčanin, Milan Petrović, Aleksandar Todorović, Aleksander Sekulić, Lazar Marković, Vladan Zec, Vukašin Vule Mandić, Stefan Kovačević, Nataša Miljković i Zoran Gajić.

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolele od malignih i retkih bolesti – ZVONČICA. Interesantno, za ZVONČICU je “prošao” drugi rekordni dobitak u MOZZARTOVOM Humanitarnom tiketu u podne od 726.200, 00 dinara.

Tu su kompanijske donacije koje odlaze u BiH. Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za OK invalida FLEŠ, Mostar. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.


Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne! U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je utakmica odigrana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

 

Pišu: Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

Đorđe Gagićtiket u podnehumanitarni turnirsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara