Humanitarni tiket u podne: Đorđe Lazović tipuje za lečenje Nikole Vujovića

Vreme čitanja: 4min | pet. 29.12.23. | 11:39

Na derbiju dana, meču između Galatasaraja i Fenerbahčea, trener golmana Javora iz Ivanjice očekuje GG3+ ishod

Humani smo svaki dan, a nadamo se da je baš u ovoj prazničnoj atmosferi vreme za prolazak još jednog u nizu tiketa kojima širimo dobre vibracije. Da se to desi, potrebno nam je da prođe kvota 15,25, koliko stoji na tiketu Đorđa Lazovića, trenera golmana FK Javor iz Ivanjice.

Tipovi našeg današnjeg gosta namenjeni su lečenju Nikole Vujovića kome je dijagnostifikovan malignitet.

Izabrane vesti

Inače, na početku valja reći da je naš današnji gost posle mlađih uzrasta Javora nastupao za kadetsku i omladinsku ekipu Vojvodine. Sa tim klubom je potpisao i prvi ugovor, dok je po priključenju prvom timu odlazio na pozajmice niželigašima Paliću i Dunavu iz Starih Banovaca. Sa nepunih 20 godina se vratio u Javor, a zatim naredne dve sezone kao ustupljeni igrač Vojvodine branio za klub iz Ivanjice u Superligi Srbije. Nakon toga je bio član više klubova iz Superlige Srbije, dok je posle nekoliko godina ponovo pristupio matičnom klubu. Bio je član mlade reprezentacije Srbije.

Krećemo u tipovanje od jedinice s meča NAPOLI – MONCA. Napoli je tri puta gubio na poslednjih pet utakmica. To je mnogo za ovako ambiciozan tim, pa se očekuje da će Monca biti napadnuta po svaku cenu. Inače, nije ovaj tim baš prijatan za Napoli koji ga je dobio samo jednom na ukupno pet poslednjih susreta. Recimo, u maju je bilo 2:0 za Moncu.

Na utakmici FJORENTINA – TORINO očekujemo 3+ igru. Fjorentina je bez poraza na prethodna četiri meča. Torino ima isti skor, ali i šest bodova manje na tabeli Serije A. Što se tiče Evrope, poslednji odigran meč Fjorentine sa Ferencvarošem u Ligi konferencija okončan je rezultatom 1:1. Isti rezultat zabeležen je i u martu kada su se poslednji put ukrstili Fjorentina i Torino.

Derbi dana, GALATASARAJ – FENERBAHČE ide uz GG3+ igru. Galatasaraj i Fenerbahče će pet dana posle užasnog prvenstvenog derbija, odmeriti snage i u Superkupu Turske. Taj prvenstveni derbi je bio antipropaganda fudbala. Iako su se na terenu našli možda i najjači sastavi u poslednjih desetak godina sa zvezdama poput Ikardija, Džeka, Tadića, Mertensa, Zahe, Zijeha... Ipak, rezultatska važnost i pritisak su očigledno okovali noge asovima truskih velikana pa smo umesto fudbala, gledali tuču. Nijedan gol ali zato rekordnih 45 faulova!

Na meču BENFIKA – FAMALIKAO imamo 1-1&3+ igru. Famalikao ima tri remija, poraz i pobedu sa prethodnih pet utakmica. Teško će se nositi sa Benfikom koja juri bod prednosti Sportinga. Benfika je dobila poslednja tri meča para na kojima nije padalo više od dva gola. Dakle, umeo je Famalikao žestoko da se brani.

Ovde stavljamo tačku na kladilački deo rubrike, a priču o Đorđu Lazoviću nastavljamo pričom o meču Javora i Crvene zvezde iz oktobra 2020. godine. Junak meča bio je baš naš današnji gost, koji je kao golman Javora zaustavio penal Mirka Ivanića, odbranio zicer Milana Pavkova, bio nesavladiv za fudbalere Crvene zvezde. Svojim saigračima je iz minuta u minut ulivao nove doze samopouzdanja i na kraju, kada je sudija odsvirao kraj, zaorila se pesma u svlačionici ivanjičkog tima.

„Bila je to nas jako teška utakmica, ali na kraju je usledio neverovatan osećaj. Uzeti bod na Mitiću Crvenoj zvezdi, šampionu, vrhunskoj ekipi... Za ovakve utakmice nije potreban dodatni motiv, svaki igrač želi da se pokaže na takvim mečevima, protiv tako jakog rivala. Imali smo odličnu pripremu za utakmicu, sve smo na terenu sproveli u delo kako smo zamislili i bod je došao kao nagrada“, seća se Lazović za MOZZART Sport, a mi kažemo da od njega golmanski kadar Ivanjičana može puno toga da nauči.

Đorđe Lazović (©Starsport)Đorđe Lazović (©Starsport)

Za kraj recimo da je Lazović u karijeri dužio opremu Radničkog 1923, te Partizana s kojim je osvojio duplu krunu 2017. godine… Dakle, reč je o iskusnom golmanu kome želimo uspeh i u trenerskoj karijeri.

Kako ste okačili rukavice o klin?

"Bio sam kapiten Javora, ali nažalost zbog operacije leđa sam prekinuo golmansku karijeru. Ali to za mene nije kraj, već prilika za novi početak, naravno među stativama. Sada sam se opredelio za rad sa golmanima, upisao potrebne licence i trenutno sam trener golmana u Fk Javoru. Nadam se da će se moj rad na ovoj poziciji isplatiti, onosno da ću golmanima upešno preneti sva iskustva koja sam godinama sticao".

I, to je to od našeg uvaženog gosta uz želju da baš s njegovim tipovanjem proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu u iznosu od 30.556.609 dinara.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

Đorđe Lazovićhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaJavor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara