Humanitarni tiket u podne: Stefan Radonjić tipuje za lečenje Lazara i Luke Šćekića - Fondacija „Budi human“

Vreme čitanja: 4min | sub. 06.07.19. | 11:16

Glumac od Geteborga traži 1-1&3+, otvarajući tipovanje kvotom 3,40

Današnju sesiju podnevnih plemenitih tipovanja prelamamo s glumcem, Stefanom Radonjićem. Konstatujemo u startu da posla imamo sa četiri MOZZART para iz kojih je naš gost izvukao jednu kombinaciju, odnosno golovima pojačan prelaz, zatim dve igre na golove i jedan konačan ishod. Sve u svemu, dovoljno za kvotu 18,98 koju množimo kompanijski doniranom uplatom od 10.000 dinara po plemenitom listiću.

Toliko o tome, uz završnu konstataciju da je Radonjić igrački nameran da postane 179. na listi neumoljivih kladilaca zbog kojih smo kroz najjaču i najdugotrajniju akciju ove vrste do sada prosledili ravno 12.858.690 dinara.

Izabrane vesti

Inače, pre bet analize, recimo da je Stefan Radonjić, široj publici poznat po ulogama u serijama “Ubice moga oca”, zatim “Nemanjići”, pa “Istine i lazi”, a pamte ga i filmske role u “Zaspanci za vojnike”, kao i uloga u drugom delu “Senki nad Balkanom”.

On danas tipuje za lečenje Lazara i Luke Ščekića (2003), posredstvom Humanitarne fondacije “Budi human – Aleksandar Šapić”. Usled komplikacija na rođenju, oni danas trpe posledice cerebralne paralize i oštećenja vida. Sredstva su im neophodna za odlazak na dalje lečenje u Indiji, odnosno za neuroterapiju kao i za rehabilitacione tretmane.

Startujemo sa utakmicom GETEBORG – SUNDSVAL. Domaći su sabrali solidna 22 boda u šampionatu, ali ih u poslednje vreme pun plen nešto neće, budući da sa proteklih pet utakmica imaju čak tri X ishoda, pobedu protiv Hakena, ali i kiks u meču koji je Eebro rešio u svoju korist sa 0:1. Sundsval sa druge strane boravi u družini sa začenlja tabele, a u poslednje vreme ovaj tim takođe vrlo učestalo igra nerešene utakmice. Dakle, Geteborg ima pravo da se uz nešto ofanzivniji napad orijentiše ka eventualnoj pobedi koju navijači ovoga tima, u svojstvu domaćina sanjaju još od aprila, odnosno pobede od 3:0 nad ekipom AIK-a.

“Igram pojačan prelaz 1-1&3+”, poručio je talentovani glumac, koji samo od ove igračke akcije očekuje sjajnu kvotu 3,40.

Jako hrabro, nema šta, što je konstatacija koja nas vodi ka finalu Superkupa Rusije, do Moskve gde igraju ZENIT i LOKOMOTIVA. Ulog je veliki, napetost takođe, a da lako neće biti vidi se iz poslednjeg međusobnog susreta ovih timova, odnosno 22. kola šampionata, kada je sve završeno tek sa 1:1. Inače, šampion Rusije upucavao se za ovaj meč sa Crvenom zvezdom koju je savladao tek sa minimalcem. Oni su svakako favoriti, naročito naspram činjeničnog stanja sastava koji se može okarakterisati kao najbolji u Rusiji. Videćemo, kako će se Lokomotiva nositi s tim, jer kao što je poznato, reč je o drugorangiranom timu u državi.

“Biram igru GG”

Prelazimo na susret NIGERIJE i KAMERUNA. Teško da smo mogli da dobijemo zanimljiviji duel u osmini finala Kupa afričkih nacija. Možemo slobodno reći da je meč između Nigerije i Kameruna finale pre finala, te da je prava šteta što će jedna od ove dve reprezentacije već u ovoj fazi napustiti takmičenje i borbu za titulu. I jedni i drugi u grupi nisu pružali dovoljno dobre partije, što ih je i dovelo do drugih pozicija. Zato je potpuno neizvesno u kom smeru će otići ovaj meč, uz konstataciju da su na velikom takmičenju i kako Nigerijci, tako i Kamerunci bili škrti na golove, ali ne i na 0-2, kao i NG tipove.

“Ovde igram 0-2”, rekao nam je glumac koga se publika seća i po ulogama u pozorišnim predstavama “Mačka na usijanom limenom kolu”, zatim “Raslo mi je badem drvo”, kao i “ Ne oklevaj - improvizuj”.

Tipovanje završavamo na utakmici KLUŽ – VITORUL, odnosno u finalom Superkupa Rumunije. Konkretno, Kluž kao šampion Rumunije uživa poziciju favorita, koji je u pripremnoj fazi, odnosno na prijateljskim utakmicama zgazio prašku Spartu, Mladu Boleslav, Osjek, ali ne i našu Crvenu zvezdu s kojom je odigrao 1:1. Vitorul će pokušati da se suprostavi, naravno sećajući se aprilskog poraza od 3:1 koje mu je naneo Kluž u sedmom kolu rumunskog plej-ofa.

“Jedinica na Kluž”, konačna je igračka odluka današnjeg plemenitog igrača koja nosi koeficijent 2,00.

Za danas dovoljno, mada ne i sve što smo u opuštenom razgovoru imali da podelimo sa glumcem koji se zaiteresovao za izuzetne napore koje kompanija MOZZART ulaže gradeći košarkaška igrališta u akciji „100 terena za jednu igru“. Poslednji objekat sportkog užitka podarili smo Kruševljanima, i to kao multifunkcionalno igralište koje se po potrebi može da se koristi za bavljenje fudbalom, košarkom i rukometom. U ovom momentu nalazimo za shodno da kažemo da smo postali eksluzivni Beting partner Košarkaškog saveza Srbije, ali FSS-a na putu Orlova ka visokim ciljevima. Zato, treba znati da je MOZZART uvek u centru zbivanja vrhunskog sporta Srbije, ali i na liniji rekreativaca, odnosno svih nas kladilačkim duhom spojenih ljubitelja igre i najbolje zabave.

Da li je to sve? Obećavamo da nije, odnosno da će MOZZART radinica radosti i u narednom periodu, odnosno u najskorijoj budućnosti imati priliku da vas obraduje nekim novim akcijama. Nestrpljivi smo, jer uvek od najvišeg mislimo da može više, što se odnosi i na igrački svet preko Drine kome po starom, neizostavnom običaju šaljemo tiket plemenitosti zaračunat kompanijskom uplatom u konvertibilnim markama.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

 Stefan Radonjić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja “Mozaik prijateljstva - obrok ljubavi”, iz Banja Luke. MOZZART kvota je dakle ista, i iznosi 18,98,  a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara