Humanitarni tiket u podne: Stevan Nikolić tipuje za lečenje Uroša Karapandžića

Vreme čitanja: 4min | čet. 21.10.21. | 10:50

Prvi strelac omladinske Lige Srbije, centarfor Zemunaca, patriotski upucava tip na gol Crvene zvezde

Ako pratite omladinske terene, onda mora da ste čuli i za Stevana Nikolića. Zapazili smo ga kao hladnokrvnog driblera u dresu Zemuna, pa konsultovali statistiku. Nije nas začudio podatak da je reč o prvom strelcu svoje starosne kategorije, koji je vatreno kršten i u prvom timu matičnog, zeleno-plavog kluba. Inače, što se tiče omladinskih terena, on je zaključno sa 10. kolom, postigao osam golova, koliko ih u listi najboljih imaju i Aleksa Beskorvajni iz TSC-a, kao i Marko Milovanović iz Partizana.

Zato smo Stevanu uputili poziv za gostovanje u “Humanitarnom tiketu u podne”, uz potpunu sigurnost u budućnost, u kojoj mladog centarfora čekaju pozivi za velike uloge u timovima o kojima dečaci sanjaju. Stevan Nikolić za nas je istipovao kvotu 6,32, pa izrazo želju da tipuje za lečenje Uroša Karapandžića (11), dečaka koji se od rođenja bori za zdrave korake, i dostojanstveno detinjstvo.

Izabrane vesti

Elem, momak koji je sa 16 godina potpisao profesionalni ugovor sa Partizanom, na keca je startovao udarni meč dana. Jasno vam je, reč je o utakmici MIDTJILAND – CRVENA ZVEZDA. Cilj je prvo mesto i direktan plasman u osminu finala, a treća uzastopna pobeda bila bi ogroman korak ka takvom epilogu. I nerešen ishod ostavio bi Beograđane na vrhu tabele, ali imajući u vidu da je Midtjiland u dosadašnja dva meča osvojio bod protiv Ludogoreca, pa izgubio od Brage, a Zvezda u prošlom kolu bez četvorice izuzetno važnih igrača slavila kao gost u Bugarskoj, jasno je da su izabranici Dejana Stankovića favorit, bez obzira što će igrati na strani.

„Patriotizam pre svega, kao da igra nacionalni tim... Pa, neka Zvezda postigne gol“, kaže centarfor ponikao u Apolonu, a u Kadetskoj ligi Srbije nosio dres Kikera iz Kraljeva, gde je upućeni tvrde bio neumoljiv u 16 metara, kada se nađe u četiri oka sa čuvarem mreže.

©Darko Djordjevic©Darko Djordjevic

Pitali smo ga, u pauzi tipovanja kako sebe vidi danas, a gde misli da će biti sutra?

„Na terenu, tamo gde me šef struke rasporedi. Za igrača je najvažnije da igra, da ne sanja, već da se bori. Na toj viziji slobodno mogu da zahvalim Nemanji Glušici, sadašnjem treneru omladinskog pogona Zemuna. On me je iz Partizana doveo ovde, forsirao je moje najjače strane, a ja sam se osetio obaveznim da zaslužim minutažu. U profesionalnom fudbalu ničega nema na lepe oči... Pa, šta mislite kako se zaslužuje recimo najlepši dres na svetu, mislim na onaj sa nacionalnim grbom? Ja mislim da se snovi zaslužuju jedino ako se poslednja kap znoja založi u funkciju tima, pa vi vidite šta vam je činiti“, kaže Stevan Nikolić za MOZZART Sport.

Idemo na meč LACIO – MARSELJ. Grešku protiv Galate, Lacio nije ponovio na susretu sa moskovskom Lokomotivom. Marselj međutim za sobom ima dva X ishoda, nesolidne partije u Ligi 1, i svakako težak zadatak na Olimpiku. Sari će biti taj koji će držati konce igre u svojim rukama, a Imobile, Milnković Savić i družina definitivno motivisan sastav nakon pobede od 3:1, sa meča protiv Intera u Seriji A.

„Očekujem lagodnog keca u Rimu“...

Tako to radi momak koji se najbolje oseća u špicu napada svog tima, pa prelazi na utakmicu NAPOLI – LEGIJA. Samo dva gola Legije, bila su dovoljna da tim zauzme čelo Grupe C. Napoli je zbog toga na konopcima, jer jedini bod ima sa utakmice s Lesterom. Inače, na oba meča Italijana dolazila je GG4+ igra. Zbog toga u Napulju očekujemo besan napad Napolija, a šta Legija po tom pitanju može da uradi, tek ćemo videti.

„Kombinovaću 1&3+, mada na terenu više volim jednostavne akcije, da lopta što pre od noge ode ka golu, ili u koristan pas“, lucidno odgovara naš današnji igrač na plemeniti dobitak.

Tiket zatvaramo utakmicom ŠTURM – SOSIJEDAD. Šturm na nemačkom govornom području znači juriš, ali u Gracu ga definitivno, makar sa strane domaćina ne može biti. Real Sosijedad je definitivno kadrovski toliko nadmoćan, da definitivno mora da pegla GG, remi ishode sa PSV-om i Monakom. Pošto je Šturm poražen na oba meča, a primio pet golova, jasno je šta možemo i treba da očekujemo.

„Za svaku sigurnost igram dvojku“, poručio je Stevan Nikolić, nadajući se da će nakon fantastičnog trostrukog pobednika Bore Čorbe, on biti naredni dobitnik u listiću koji je do sada na brojne adrese prosledio tačno 22.019.457 dinara.

Hvala Stevanu, koga pitamo i za utiske iz omladinske selekcije Partizana, te pozajmice u seniorski pogon Teleoptika, gde ga je Nemanja Glušica i zapazio.

“Šta reći, sem da je Humska u pravom smislu Parni valjak koga može da pokreće samo najkvalitetnije što ova zemlja ima. Osećam i dalje tu strast i ponos, jer taj dres je nešto što vas samo po sebi pokreće na akciju. Što se mene tiče, uz Glušicu sam nastavio jednako oštro, pa mi je i dok vam ovo pričam nametanje igre na terenu, a preko toga i minutaža, osnovni cilj u fudbalskoj karijeri”.

©Darko Djordjevic©Darko Djordjevic


PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Stevan Nikolić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji, potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženjea roditelja sa četvoro i više dece „Kolevka“, Gacko. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 6,32, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketFK Zemunomladincisportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara