Humanitarni tiket u podne: Stojan Dodić tipuje za Dom „Jefimija“ iz Kruševca

Vreme čitanja: 3min | ned. 25.02.24. | 12:03

Košarkaš Čačka 94, očekuje GG tip od Čelsija i Liverpula

Kao što znate, KK Čačak 94, bio je hit Kupa Radivija Koraća. Proslavljeni pobedom nad sugrađanima iz Borac Mozzarta, došli su u žižu javnosti, a među njima je i Stojan Dodić. On inače igra na poziciji krila, a pre nego što se obreo u gradu košarke, igrao je za Spartak iz Subotice.

Po njegovoj odluci, potencijalni dobitak namenjen je Domu za decu i omladinu „Jefimija“. Ovo je inače republička ustanova u oblasti socijalne zaštite, koja pruža usluge domskog smeštaja deci, kao i mladima do 26. godine života, odnosno do završetka školovanja i radnog osposobljavanja.

Izabrane vesti

Usluge domskog smeštaja pružaju se deci i mladima čije se potrebe ne mogu zadovoljiti u okviru biološke, srodničke ili hraniteljske porodice ili kroz usluge u zajednici, na osnovu odluke organa starateljstva ili suda, odnosno po uputu centra za socijalni rad, do povratka deteta ili mlade osobe u biološku porodicu, odnosno do smeštaja u srodničku ili hraniteljsku porodicu, usvojenja ili osamostaljivanja.

Krećemo od 1+I&1+II tipa s meča JUVENTUS – FROSINONE. Ovo je meč koji Stara dama ne sme da izgubi. Samo dva boda iz prethodna četiri kola iznervirala su navijače slavnog kluba, koji sada ne sme sebi da dozvoli kiks, budući da igra sa ekipom koja je 15. na tabeli Serije A.

GG tip imamo na meču ČELSI – LIVERPUL. Liverpulu je apsolutni fokus na prvenstvenoj šampionskoj trci gde mu Arsenal i Siti gledaju u leđa, ali nije zgoreg dodati još jedan trofej u bogate klupske vitrine. Ipak, moraće Klop dobro da razmisli kako da rasporedi umor ekipe koju prilično muče povrede. Čelsi nije savladao Liverpul na poslednjih osam utakmica (od marta 2021. godine), a u tom nizu čak pet puta je bilo nerešeno.

Za kraj, tu je jedinica s meča MILAN – ATALANTA. Milanov cilj je jasan – Liga šampiona. Atalantin je isti, a potkrepila ga je sa pet uzastopnih pobeda. Izuzev one protiv Udinezea sve su došle uz 3+.

I, to bi bilo sve od Stojana Dodića, koji igra za klub koji i u budućnosti ima velike ambicije. Ukratko, Čačak 94 je klub koji je do pre šest godina igrao Drugu srpsku ligu iliti četvrti rang, a danas traži svoj put do Superlige, i slavi ove godine 30 godina postojanja. Posle dve decenije u nižim rangovima takmičenja, od 2016. klub preuzima nova uprava na čelu sa Vukom i Milanom Popovićem i Čačak 94 najbolje rezultate u klupskoj istoriji.

Već 2018. Čačak 94 zauzeo je prvo mesto u Drugoj srpskoj ligi i plasirao se u viši rang, da bi 2021. doživeo najveći uspeh i otišao do Druge lige Srbije! U samo godinu dana Čačak 94 proživljava najbolji period klupskog postojanja jer stiže i do plasmana u KLS u kojem se takmiči poslednjih sezonu i po.

Sa dolaskom do finala drugog stepena Kupa Srbije i plasmana na završnicu Mozzart Kupa Radivoja Koraća, Čačak 94 je postao jedan od svega dva debitanta koji je u četvrtfinalu uspeo da nadigra klub iz ABA lige.

Našem današnjem gostu želimo puno uspeha u nastavku dalje karijere. Uz njega želimo da proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu u iznosu od 31.044.009 dinara.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

humanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara