Humanitarni tiket u podne: Vladimir Jocović tipuje za Morava tetar iz Čačka

Vreme čitanja: 3min | uto. 17.01.23. | 11:09

Već je bio pobednik u disciplini plemenitog Mozzart tipovanja, a danas čeka lagani prelaz Napolija, plus dvojku Sevilje…

Stari smo znanci! Vladimr Jocović već je tipovao u “Humanitarnom tiketu u podne” i pogodio… Zašto da istaknuti glumac ponovo ne pokuša, ovoga puta u svrhu pomoći Omladinskom pozorištu “Morava teatar” iz Čačka, njegovog rodnog grada.

Sećanja naviru…

Izabrane vesti

“Nestrpljivo sam čekao 157 koševa na meču Reala i Barse i umalo da padnem za jedan poen. A onda je sviran faul, igrač je dao slobodno bacanje i tu je bio kraj meča”, kroz osmeh se Jocović priseća uzbudljive završnice i pogotka u centar plemenite mete te 2021. godine, kada je s Mozzartom uz donaciju u iznosu od 109.000 dinara pomogao porodici Gorice Ilić iz Čačka.

Ovoga puta čekamo kvotu 9,66, a uz Vladimira Jocovića krećemo put bet analize 3+ igre s meča LEVEN – EUPEN. Leven igra nešto bolji fudbal, ali daleko od toga da je perfektan. Pošto je Eupen vezao dva poraza, može se domaćin nadati nešto lakšem poslu, mada to demantuje tradicija para. Poslednji put Eupen je bio bolji - 4:2. Leven od daleke 2015. nije slavio na mečevima para, mada je umeo da izvuče tu i tamo po X. 

Idemo na igru I1-3&II1-3 sa meča STANDARD – MEHELEN. Mehelen često brlja, a Standard je u nekoj vrsti minus faze. Posle tri uzastopna remija, kojima su prethodila dva poraza, mora da igra na pobedu, kako mu Gent i Klub Briž ne bi dalje odmakli. Nevolja za domaćina je negativan skor na mečevima s Mehelenom. Govorimo o četiri poraza na prethodnih pet utakmica para.

Već smo na utakmici ALAVES – SEVILJA, s koga očekujemo dolazak dvojke. Alaves ima problema i u drugoligaškim vodama, teško će se vratiti eliti ako nastavi dalje da igra po starom. S druge strane Sevilja vreba priliku i po svoj prilici će je i uloviti, budući da domaćin ima preča posla od jurke u vodama Kupa kralja.

Jocović na kraju igra realan prelaz 1-1 sa meča NAPOLI – KREMONENZE. Ako je Napoli mogao sa smoždi Staru damu sa 5:1, šta tek čeka Kremonenze... Braniće se gosti sa svih 11, mada u poslednje vreme gube po difoltu. Na poslednjem meču para Napoli je slavio sa 4:1. Golovi će ovde biti u fokusu tipovanja.

Na kraju valja reći da je naš podnevni asistent u klađenu upućenom na plemeniti ishod rođen je u Čačku 20. avgusta 1990. godine. Glumu je diplomirao na Fakultetu dramskih umetnosti 2013. godine u klasi profesora Dejana Cicmilovića sa predstavom „Kiler Džo“ na Velikoj sceni Narodnog pozorišta u Beogradu.Osnivač je Omladinskog pozorišta “Morava teatar” u gradu na Moravi, što je sjajna vest pošto će uz Jocovićevu pomoć mladi, tek svršeni pozorišni akademci iz ovog kraja u okviru nove trupe moći da se razvijaju, a konačno i afirmišu. Pamtimo ga u ulozi kralja Alaeksandra I Karađorđevića u ostvarenju “Panta Draškić, cena časti”, ali i po mnogim drugim rolama. Vladimira Jocovića gledali smo u TV serijama „Švindleri“ i „Slatke muke“. Tokom 2020. godine pratili smo ga i u serijama „Nestale bebe“ i „Urgentni centar 3“. Vole ga i najmlađi Čačani zbog brojnih ostvarenja...

Na kraju, valja reći i da naš današnji gost rubrike kao honorarni glumac saradnik, igra i režira predstave u nekoliko ustanova: od 2011. u Narodnom pozorištu Priština (Srpska drama), od 2014. je rukovodilac Glumačke radionice Doma kulture Čačak kao honorarni saradnik, a od 2019. je glumac-saradnik privatne produkcije „Mia di Serbika“. Od 2011. godine do sada odigrao je više od 30 uloga u pozorištu, na filmu i televiziji, snimio više od 20 reklama i režirao šest pozorišnih predstava.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Vladimir Jocović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnog udruženja žena "ARTA" iz Bijeljine. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 9,66 a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara