Humanitarni tiket u podne: Vladimir Štimac tipuje za URDOUR

Vreme čitanja: 5min | sre. 09.08.23. | 10:36

Košarkaš, reprezentativac, altruista, očekuje plemeniti dobitak od 75.800 dinara

Trenirao je fudbal, ali brzo je uvideo da ne poseduje ništa što je potrebno za najpopularniju sporednu stvar na svetu. Ipak, bilo mu je lepo kada je igrao i dok nije sve prerastao. Tada su svi počeli da ga pretrčavaju pa je prešao na košarku. Znao je da upornost, rad i posvećenost pomeraju granice! Sada, iz Kine, košarkaš Vladimir Štimac, nakon bezbroj klubova, za koje je igrao, sa maksimalnim žarom, za Mozzart Sport priča:

“Kina je jako veliko i specificno tržište. Iz godine u godinu se prilično razvijaju. Posmatrano ekonomski ugovori su jači i od nekih evroligaških timova. Sad, dosta se putuje pa nije lako. Ali šta ću kada volim košarku i želim da je još igram”, podvlači Štimac i startuje sa dobrotvornim tipovanjem.

Izabrane vesti

U 20.00 sati sastaju se PANATINAIKOS – OLIMPIK Marselj i GENT – POGON Zeleni su eliminisali Ukrajince, pre toga su slavili na pet prijateljskih mečeva. Olimpik je dobio dve, a dve prijateljske utakmice izgubio. Pobednika možda sačeka naš tim u kvalifikacijama, tim TSC – a. U Ligi konferencija igraju Belgijanci i Poljaci. I ovde je reč o polufinalu gde bolji ide na pobednika iz duela Gruzina i Kiprana. Gent nema poraz na poslednjih šest utakmica. Pogon je dobio poslednja četiri meča.

“KI 2 na Olimpik, UG 3+ na susretu GENT – POGON”.

Kvalifikacije za Ligu šampiona igraju RENDŽERS i SERVET. U Premijer ligi Škotske Rendžers je poražen sa 1:0. Švajcarci su eliminisali Genk, a u domaćoj ligi imaju dva nerešena ishoda. Za Cirihom zaostaju dva poena. Bolji iz ovog duela ide najverovatnije na PSV.  

“KI 1”.

Danas nas očekuje prava poslastica! U finalu Superkupa, na teren izlaze Benfika i Porto. Ova utakmica sigurno će nam pružiti neizvesnost i uzbuđenje jer su oba tima imali različite rezultate u pripremnim utakmicama. Benfika je doživela dva poraza, dok je Porto uspeo da pobedi u dve prijateljske utakmice, pa i da odigra nerešeno. Sve to čini da ovaj meč bude još zanimljiviji. Naravno, ovi večiti rivali su se sastajali već mnogo puta, ali poslednji odigrani meč dobio je Porto rezultatom 2:1. Hoće li Benfika uspeti da se revanšira za poraz ili će Porto nastaviti svoju dominaciju? Ostaje nam da sa nestrpljenjem iščekujemo ovaj susret. Ukoliko ste ljubitelj fudbala, ova utakmica sigurno ne sme da vam promakne. Budite uz nas i uživajte u prvom velikom fudbalskom okršaju sezone. Ko će osvojiti Superkup? Ostavite nam svoje prognoze u komentarima!

“TGG GG”, zaključuje plemenito tipovanje Štimac i na pitanje o našem nacionalnom timu dodaje:

“Odgovor na to pitanje zna svako pa i ptice na grani. U momke verujem i dajem maksimalnu podršku i snagu. Nadam se najboljem, očekujem kao i uvek dobar rezultat. Neka nose dres uzdignutih glava i širokih grudi. Želim im svu srecu ovoga sveta! I da ih zaobiđu povrede”.

Da li postoji utakmica koje se Vi rado sećate?

“Polufinale na OI u Riju”.

Znači da pre svega volite reprezentaciju Srbije, ali od svih gradova gde ste igrali koji su Vam najlepši?

“Naravno, reprezentaciju Srbije i jedan klub, to je Crvena zvezda. Od gradova, definitivno, Beograd i Malaga su mi u srcu”.

Kakvu poruku imate za buduće košarkaške naraštaje?

“Da daju sve od sebe. Da se trude da pobede, ostave zadnji atom energije na terenu. Pobeda mora da bude tu, a ukoliko se dogodi poraz, a desiće se, i to je sastavni deo sporta. Znate da ste dali svoj maksimum, da ste bili pošteni prema sebi i prema timu”, zaključuje Štimac koji je svog uzora pronalazio u svom tati koji je radio po tri posla da bi ulepšao odrstanje Vladimiru, bratu i celoj porodici!

Ponosni smo da objavimo da je MOZZARTOVA humanitarna akcija, Humanitarni tiket u podne, postigla neverovatan uspeh! Zahvaljujući podršci mnogih poznatih ličnosti, kao što su Aleksandar Srećković, Damir Mikec, Miloš Teodosić, Marko Branković, Zoran Gajić, Nataša Miljković, Stefana Veljković, Milan Bigović i Rade Radivojević, uspeli smo da doniramo neverovatnu sumu od 29.541.109 dinara. Jednostavno rečeno, zajedno smo uspeli da napravimo pozitivnu promenu u svetu oko nas. Hvala svima koji su se pridružili ovoj akciji i dali svoj doprinos. Vaša podrška je zaista neprocenjiva i znači nam mnogo! Nastavite da pružate podršku i da širite pozitivnu energiju. Samo zajedno možemo da ostvarimo velike stvari.

Ivica Šurjak, proslavljeni eks – jugoslovenski i splitski fudbaler, čija renomirana karijera oduševljava ljubitelje fudbala, postao je 843. učesnik u Humanitarnom tiketu u podne koji organizuje MOZZART. U svojoj impresivnoj igri tokom sastavljanja tiketa, Šurjak je zapanjujuće uspeo da ostvari dobitak u iznosu od neverovatnih 823.600,00 dinara. Ono što čini ovu priču još značajnijom je činjenica da je ovaj dobijeni iznos Ivica odlučio da usmeri u pravcu Udruženja roditelja dece obolele od malignih i retkih bolesti – ZVONČICA. Ovo udruženje već ima jedan rekordni dobitak u MOZZARTOVOM Humanitarnom tiketu u podne od čak 726.200 dinara.

Podrška koju pruža MOZZART humanitarnim organizacijama ne prestaje samo u Srbiji. Naime, svakog dana, kompanija MOZZART donira i uplatu od čak 100 konvertibilnih maraka kolegama u Bosni i Hercegovini kao deo njihove posvećenosti humanitarnim ciljevima. Takođe, bilo bi značajno da napomenemo da eventualni dobitak koji će se ostvariti na ovom tiketu, kolege iz BiH će imati priliku da doniraju za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju ili pojedinca po svom izboru. Na taj način, MOZZART nastavlja tradiciju podrške onima kojima je pomoć najneophodnija, sa kolegama koji se nalaze na terenu i najbolje razumeju potrebe zajednice u kojoj deluju.

Važno je napomenuti da su kvote koje su korišćene prilikom sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne bile aktuelne u tom trenutku. U slučaju eventualne promene termina odigravanja mečeva, postignuti rezultat će biti konačan ukoliko se utakmice odigraju u roku od 50 sati od vremena koje je navedeno u ponudi za klađenje. Ukoliko se sportsko takmičenje ne održi u tom roku, kvota 1 će se primeniti za odgovarajući događaj.

Pišu: Đurđe MEČANIN/ Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

Vladimir Štimachumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara