Humanitarni tiket u podne: Zoran Sretenović tipuje za Udruženje osoba obolelih od retkih bolesti i osoba sa invaliditetom iz Bajine Bašte

Vreme čitanja: 4min | sub. 19.06.21. | 12:15

Mag kraljice igara, odvaja duplu šansu na meču Portugalaca sa Pancerima

Euro je u punom zamahu, pa se malo toga, sem kontinentalne smotre fudbala ovih dana mota po glavama ljubitelja sporta, u našem slučaju klađenja u plemenite svrhe. To pravilo ne mimoilazi ni tiket Zorana Sretenovića, maga košarkaške veštine, čoveka koji je u vitrinu kao trag u vremenu odložio tri titule šampiona Evrope sa Jugoplastikom. I sada je s kraljicom igara, radeći u “Yubac” kampu, koji će nove talente ove godine rasađivati u Bajinoj Bašti.

On je od ovog momenta na kvoti 13,11, koju posvećuje Udruženju osoba obolelih od retkih bolesti i osoba sa invaliditetom iz Bajine Bašte.

Izabrane vesti

Pa, krenimo u tipovanje uz par MAĐARSKA – FRANCUSKA. Sećamo se kako je Humels svojim po Pancere nesrećnim autogolom obezbedio tri boda za Trikolore u prvom kolu. Dešam sada ima lakši zadatak, jer Mađari su definitivno u grupi smrti divljač za odstrel, pred timom koji krase Mbape, Grizman, Benzema i ostali. Tako stvari stoje, jer poraz Mađara od Portugalije sa 3:0 definitivno dokazuje da naše susede sudbina nije milovala kada je rekla da igraju u strašnoj Grupi F.

“Kombinujem 2&2-5”, reče košarkaš za sva vremena, koji može da se pohvali i sa dve titule šampiona Evrope u dresu nacionalne selekcije SFRJ.

Prelazimo na susret SANDEFJORD – VIKING. Nije se igralo mnogo među Norvežanima, a Sandefjord se već pozicionirao kao fenjeraš. Viking to može da iskoristi, a opravdana je i nada da će na kraju biti osvećen remi para iz decembra prošle godine, kada je na semaforu ostalo 2:2. Inače, oba tima u poslednje vreme igraju često GG4+ utakmice, pa ko voli tipovanje na golove, statistika ga ohrabruje da se pozavabi goleadama.

“Za ovu priliku neka ide 4+ igra”… 

Euro nas vuče put derbija drugog kola, odnosno susreta PORTUGALIJA – NEMAČKA. Posle poraza od Francuske u prvom kolu (2:0), Nemcima je sudar sa Portugalijom „biti il’ ne biti“. Ukoliko izgube, moći će, gotovo sigurno, da odmah pakuju kofere, jer nije baš za očekivati da Mađarska iznenadi Trikolore. Remi bi dao veštačko disanje Pancerima do poslednjeg kola. Uostalom, u poslednjih 30 godina Portugalija ima samo jednu pobedu nad Nemačkom i to baš na Evropskom prvenstvu 2000. kada je bilo 3:0, het-trikom Serža Konseisaa. Sada će Panceri strahovati od Ronalda koji se sa dva gola u prvoj rudni odmah istakao.

“Dupla šansa, 1X”, poručuje Sretenović, koji uzred kaže kao je z radu Yubac kampa do sada učestvovalo 35.000 polaznika iz preko 50 država.

Tipovanje zatvaramo na utakmici ŠPANIJA – POLJSKA. Očekuje se od Morate, Morena, ali i ostatka tima se da profunkcionišu protiv Poljske. Na to upućuje tradicija. Deset puta sreli su se tokom istorije, a na svakom meču Crvena furija je makar jednom tresla mrežu protivnika. Mada, valja imati na umu da je čak osam duela bilo prijateljskog karaktera, te da je na polovini Španija sačuvala mrežu netaknutom. Dakle, Poljacima ostaje da pokušaju samo što skuplje da unovče kožu.

“Neka za kraj bude GG”, poručio nam je Zoran Sretenović, a zatim smo ga upitali za aktuelna dešavanja u njegovom sportskom bitisanju.

“Kamp startuje 27. juna i traje do 20. avgusta. Yubac, sa 30 godina staža, ni ovoga puta ništa neće izgubiti na kvalitetu. Bićemo smešteni u Bajinoj Bašti koja je tik uz Taru, jednu od naših najlepših planinskih lepotica. Pored opšteg kampa polaznici se mogu opredeliti ka kampu za šutere, koji vodi Jovica Arsić, dalje, u kampu za košarkašice radiće Dragan Vuković i gejm kampu, radi Mikica Marković”, ističe legendarni Zoran Sretenović.

Menja li se nešto u kampu?

“Ništa se neće promeniti ni u Bajinoj Bašti. Lokacija je odlična, blizu je planina Tara, imaćemo sjajne uslove, stručan rad stalnih, gostujućih i trenera saradnika. Verujem da će nas posetiti i pojedini reprezentativci. Vasilije Vasa Micić je bio naš polaznik, demonstrator i promoter Yubaca. Dobro vam je poznato da je reč o reprezentativcu Srbije, igraču Efesa koji je sa turskim klubom nedavno postao šampion Evrope, MVP Evrolige i prvak Turske”, zaključuje Sretenović.

Zahvalni za učešće u velikoj akciji kompanije MOZZART, trostrukom prvaku Evrope sa Jugoplastikom, dvostrukom kontinentalnom šampionu sa tadašnjom reprezentacijom SFRJ, i četvorostrukom šampionu države, na kraju poveravamo tipovanje za Republiku Srpsku. 

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Zoran Sretenović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženju roditelja sa četvoro više dece “Napredak” iz Rogatice. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 13,11, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tikettiket u podneZoran Sretenović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara