(MN Press)
(MN Press)

Humska opet otvorena: Besplatan ulaz za Napredak i emotivna poruka Nikolića

Vreme čitanja: 1min | ned. 10.03.24. | 11:34

Partizan časti navijače

Izgleda da svi u Partizanu napokon jašu na istom talasu. Igrači su se neporaženi vratili iz komšiluka, Grobari su posle dugo vremena ispunili južnu tribinu stadiona „Rajko Mitić“, a uprava je rešila da izuzetnu energiju između publike i prvotimaca nagradi. Zato će kapije stadiona u Humskoj još jednom biti otvorene za sve posetioce.

Čelnici crno-belih su odlučili da ulaz na utakmicu sa Napretkom bude slobodan. Uz, naravno, preuzimanje besplatnih ulaznica na blagajnama kluba.

Izabrane vesti

Sve je to nagrada stručnom štabu, prvotimcima i gledaocima za izdanje u 172. večitom derbiju (2:2), zbog čega se Igor Duljaj nada da bi sličnu podršku konačno mogao da doživi i na utakmicu na domaćem terenu, iako te mečeve najvatrenije pristalice bojkotuju, odnosno ne dolaze na južnu tribinu tražeći da uprava napusti klub.

Čak i igrači neprestano zovu navijače, raduju im se, dele snimke krcatog juga na društvenim mrežava. Tako je Nemanja Nikolić posle derbija podelio fotografiju na kojoj se vide zajedno igrači i navijaču, uz poruku:

Sve nas je više i više! I tek će nas biti“.

Akcija Partizanovog rukovodstva ima za cilj da animira publiku, kao što je bio slučaj u prethodnom meču kod kuće, kad je duel sa Železničarom pratilo više od 7.000 gledalaca. S obzirom da je radni dan, u sredu kad je na programu duel sa Napretkom (16.30), teško je pretpostaviti koliko će ih doći, ali crno-beli ističu da im je svaki čovek potreban.



tagovi

FK PartizanGrobariderbiVečiti derbi

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara