Hvanu, Stameniću i Rodiću preti suspenzija za Bern

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.10.23. | 12:57

Pomenuti trojac skupio dva žuta kartona, svaki sledeći znači automatsku suspenziju

Moraće Crvena zvezda do kraja grupne faze Lige šampiona da vodi računa o svakom detalju, svakom golu, jer deluje da će se do poslednjeg minuta šestog kola trkati sa Jang Bojsom za treće mesto.

Rano je još da se priča o revanšu sa RB-om, iako je srpski šampion u Lajpcigu pokazao da može da igra ofanzivno protiv Bikova. Bilo je tu brojnih grešaka, kao i jeftinih žutih kartona...

Izabrane vesti

U beogradskom duelu protiv Lajpciga posebno će morati da bude oprezan tandem veznih igrača Baraka Bahara - Marko Stamenić i In Bom Hvang.

Obojica imaju po dve javne opomene u grupnoj fazi Lige šampiona, pa bi ih eventualni žuti karton izbacio iz konkurencije za gostovanje Bernu.

Marko Stamenić je požuteo u finišu susreta protiv Mančester Sitija, kada je utakmica praktično bila rešena. Nije imao milosti prema njemu ni španski arbitar Hoze Marija Gomez, koji ga je opomenuo posle prekršaja nad Ćavi Simonsom.

Još jeftinije je požuteo In Bom Hvan. On je sakncionisan zbog prigovora posle jednog faula na 17 metara na početku drugog poluvremena. Prethodno je dobio žuti karton i u beogradskom meču protiv Jang Bojsa.

Suspenzija preti i levom beku Milanu Rodiću. On je možda i prestrogo kažnjen u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena. Pre toga je žestoko faulirao Alvareza na Etihadu i sprečio kontru, dovoljno da dobije žuti karton.


tagovi

Milan RodićHvan In Bom

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara