Bane Ivanović (©Reuters)
Bane Ivanović (©Reuters)

I Bilić zove Baneta

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.09.20. | 14:31

Ponuda ne manjka, treba samo odabrati pravu...

Kad se u 36. godini tako nižu ponude premijerligaških klubova i kad vam pred noge svi oni prosipaju bisere - onda mora da i dalje opasno vredite. Eto u takvoj je poziciji Branislav Ivanović nakon što je napustio ruski Zenit i postao slobodan agent.

Maštali su o njemu navijači Crveni zvezde, verovatno budni sanjali kako će sa pouzdanim defanzivcem po treći put zaredom u Ligu šampiona, međutim realnost je nešto sasvim drugo. Banetova realnost je očito Premijer liga i još jedan bogat ugovor. Jer posle Lidsa, Evertona i Fulama na njegovu adresu ponudu je poslao i Vest Bromvič Albion.

Izabrane vesti

Činjenica da ju je objavio ugledni britanski Telegraf govori da informacija ima težinu, odnosno je vrlo verovatno ispravna. Isti izvor navodi da je Slavenu Biliću potreban tako iskusan defanzivac da uveže poslednju liniju, za šta Hrvat neće štedeti novac. Uostalom neće ni moći da štedi ako već ima konkurenciju u vidu pomenutih premijerligaških ekipa...

Ono što ide naruku Banetu Ivanoviću jeste to što ga trener želi. Pritom, njih dvojica dolaze sa istog govornog područja, a tome ume da bude od velikog značaja prilikom odabira kluba, tako da...

Ukoliko bi prihvatio ponudu VBA bio bi to Banetov povratak u najjaču ligu posle tri godine. U prethodnom mandatu bio je devet godina u Čelsiju i stekao status klupske legende.


tagovi

Branislav IvanovićLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara