(©Starsport)
(©Starsport)

I Lučanci menjaju trenera: Savić smenjen posle tri kola bez pobede

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.10.23. | 12:46

Mladost pala na osmo mesto što se nije dopalo čelnicima kluba

Vrti se trenerska vrteška u Srbiji i ne planira da se zaustavi. Naprotiv, rotira se nesmanjenom brzinom. Tako je posle 11. kola Mozzart Bet Superlige još jedan šef struke dobio otkaz. U Lučanima je došlo do prekida saradnje između Mladosti i Igora Savića.

Tri utakmice bez pobede bile su previše za čelnike kluba, koji su rešili da naprave rez i uručili otkaz Saviću. Zanimljivo je da je u ta tri poslednja meča bio remi sa TSC-om (1:1), sasvim solidan otpor Partizanu u Beogradu (0:2), ali i iznenađujući poraz od niškog Radničkog za vikend, iako je Mladost povela na svom terenu (1:2).

Izabrane vesti

Ta tri rezultata spustila su plave na osmo mesto tabele Mozzart Bet Superlige. Inače su Lučanci odlično otvorili šampionat, bili su čak i na četvrtoj poziciji u jednom momentu, što je daleko iznad prošlosezonskog rezultata, kada su se plavi našli u borbi za opstanak do samog finiša.

Prošle sezone su se trojica trenera promenila na klupi Mladosti: počeo je Dragiša Žunić, nastavio Milorad Kosanović, dok je klub u ligi ostavio Tomislav Sivić, ali se nije dogovorio sa rukovodstvom oko nastavka saradnje. Došao je tokom leta Igor Savić i ostao do druge polovine oktobra.


tagovi

Mladost LučaniIgor SavićMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara