(© Reuters)
(© Reuters)

I Luka Modrić u ambulanti Real Madrida

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.11.23. | 14:22

Iskusni vezista propušta meč sa Napolijem

Gužva u ambulanti Reala. Kod lekara na pregled se prijavio i Luka Modrić. Lista odsutnih fudbalera sve je duža i izvesno je da kapitena reprezentacije Hrvatske neće biti u konkurenciji za meč sa Napolijem, u kome će Madriđanima bod biti dovoljan da potvrde osvajanje prvog mesta u grupnoj fazi Lige šampiona i tako čekaju povoljnijeg rivala u žrebu za osminu finala.

Kako su saopštili Španci, iskusni vezista nije povređen, ali je umoran i preopterećen, jer je igrao i za selekciju koja je obezbedila plasman na Prvenstvo Evrope, a onda i za sastav Karla Ančelotija na gostovanju Kadisu. Posle gostovanja u Andaluziji se požalio na umor i zato preskače meč sa Italijanima.

Izabrane vesti

Na taj način je uvećan broj fudbalera na koje Real Madrid ne može da računa u ovom trenutku. Odranije su van stroja Tibo Kurtoa, Kepa Arisabalaga, Eder Militao, Eduardo Kamavinga, Oreljan Čuameni, Vinisijus Žunior i Arda Guler. Previše za bilo koji tim, ali Real nekako gura i bez rovitih.

Modrić će se vratiti na teren najbrže od svih. Ako ne 2. decembra protiv Granade onda sedam dana kasnije na gostovanju Betisu. Što se tiče duže odustnih tuče, najbliži povratku je golman Kepa.


tagovi

Real MadridLuka Modrić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara