Kukurelja, Reuters
Kukurelja, Reuters

I Milan i Borusija u redu za Kukurelju

Vreme čitanja: 1min | sre. 29.07.20. | 20:05

Kao i Čelsi što je od ranije poznato

Pisali smo već da je Mark Kukurelja jedna od opcija za Čelsi, a izgleda da Plavci nisu usamljeni u redu za talentovanog igrača Hetafea. Naime, kako piše Mundo Deportivo, u redu za Kukurelju su i Milan, kao i Borusija Dortmund.

Hetafe je inače prošlog meseca otkupio mladog reprezentativca Španije od Katalonaca za 10.000.000 evra, reč je od fudbaleru koji je prethodnu sezonu okončao sa 37 nastupa za Hetafe, zabeleživši jedan gol i čak sedam asistencija.

Izabrane vesti

Hetafeov neuspeh da se kvalifikuje u Evropu sledeće sezone će verovatno uticati na Kukurelju da promeni klub ovog leta.

Milan je jedan od kandidata za Kukurelju ovog leta. Nije to prvi put da se ovaj igrač povezuje sa timom sa San Sira, dešavalo se to često proteklih meseci. Ali, sada je izgleda postalo sve ozbiljnije.

Hetafe će igrati protiv Intera u okviru Lige Evrope sledećeg meseca i tada bismo mogli da vidimo kako se Kukurelja snalazi protiv italijanskih timova.

Odigrao je 45 mečeva za Hetafe ove sezone.

Čelsi je već bacio udicu i gleda na njega kao na Plan B ukoliko ne uspe da dovede Bena Čilvela koji je i dalje prva želja tima sa Stamford Bridža. A Milan i Borusija su takođe „pustili pipke“ kada je ovaj igrač u pitanju.


tagovi

Mark KukureljaLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara