Komentari na vest

I opet - ovo nije Bajern! Tuhel izbacivanjem Kimiha i Milera sebi noćas verovatno potpisao otkaz (VIDEO)

S

Seoul

pre 9 meseci

Što pre se rešiti lošeg trenera, jos nije sve izgubljeno Septembar je tek. A znali su i kad su ga dovodili da on nije kalibar za Bayern
N

Navijač Bayerna

pre 9 meseci

Teraj mrtvog Tuhela upropastiće ih skroz
g

gott

pre 9 meseci

Bayer igra odlično i to treba naglasiti a Bayern je doveo Kejna i neće trofeja gledati dok ga se ne resi.Tuzno ali već su jedan propustili.Strasan igrač ali maler još strasniji
o

odaziv

pre 9 meseci

Jedino strasno je to sto si vrlo vjerojatno punoljetna osoba, a vjerujes u MALER...
P

PedjaPFCCCC

pre 9 meseci

Jeste jeste, to je taj Bayern. Primaju golove kao nasa Reprezetacija. Primili dva gola iz prekida. Slobodnjak i Penal. Ove godine bice opet dominacija Citya. Igraju kao vanzemaljci. Bayern nije isti Bayern, Barca cito sumnjam da ce nesto uraditi,Real bez Benzeme isto nece biti taj Real njihova sreca je Belingem sto je tako proradio, PSG Ekipa Krs kad nisu sa Messiem i Neymarom osvojilo nece sigurno sa ovom ekipom,Italijani nisu konkurencija za Titulu.
D

Dragan 1985

pre 9 meseci

Lajpcig trenutno igra najbolji fudbal u Nemackoj. I uvek budu sampioni ti koji igraju LS sa Zvezdom u grupi, cak i osvoje LS. A to bi trebalo da znaci Mancester Siti ponovo osvaja LS, Lajpcig sampion Nemacke 2024.
r

rea

pre 9 meseci

Lajpcig će na mišiće proći grupu u LŠ, ako je bude i prošao. To što su Bajern pobedili 3-0 u SC ne znači ništa. To je polupripremna utakmica, gde je Bajern na 0-0 dva puta promašio 1 na 1 sa golmanom, bukvalno licem igrač trčao na golmana. Lajpcig dao 3 gola iz 4 poluprilike, a na sve to, Bajern izgleda jezivo loše pod Tuhelom.
D

Dragan 1985

pre 9 meseci

rea@ Druze, Lajpcig je prolazio sa mnogo tezim rivalima od Zvezde i Jang Bojsa grupu fazu LS. Lajpcig nije samo pobedio Bajern 3:0, nego je i dominirao u grupi. Vrednost Lajpciga je 400 miliona evra. Oni su jedne sezone bili prvaci grupe LS, kada su bili u grupi Zenit, Lion, Benfika i Lajpcig. Tako da ce biti drugi sa pola gasa.
D

Drake

pre 9 meseci

Još od prošle sezone mu dajete otkaz posle svakog remija ili poraza. Nije ovo naša liga, pa da se promeni 5 trenera posle 4 kola.
S

Srbija 1991

pre 9 meseci

Najveca prevara od trenera !
N

Nemanja8989

pre 9 meseci

Uzasan trener.
G

Ginola 14

pre 9 meseci

Štukela je statistička greška od trenera. Napravio karijeru isključivo jer mu je Klopp utabao stazu. Realnost je da je milenium u kvaliteti između njih dvojice. Žao mi Kanea, u te 4 godine ugovora sigurno osvaja titule i kupove u Njemačkoj, ali ovi nisu na nivou Evrope i najviših ambicija. Real, nakon odlaska Benzeme, bi bio prava destinacija, ali je Levy tražio previše para za njihove trenutne pojmove i ima previše godina za projekat koji grade u Madridu.
S

Support Tuchel

pre 9 meseci

Jasna indikacija u Bundesligi da se svira sve što se može protiv Thomas Tuchel, penal u 94 minutu pa presmeh. Bayern da ostane veliki klub i da pokaže reakciju verom u treners
d

dinča

pre 9 meseci

Nazvati Tuhela trenerom je uvreda za sve ljude kojii se bave tim poslom.
S

Somborac

pre 9 meseci

Iskreno nisam očekivao da će Tuhelov Bajern biti ovoliko užasan. Ne samo što igraju očajno, već su i kao klub degradirali toliko da više uopšte ne izgledaju nadmoćno kao što su izgledali prethodnih sezona, ne mogu da pobede iole jači klub (poput Lajpciga i Leverkuzena), a muče se i protiv mnogo slabijih. Barselonu su u poslednje 4 međusobne utakmice masakrirali, em što su bili prejaki em što im je Barsa svojom igrom savršeno odgovarala, a sada mislim da bi ih ta ista Barsa lagano izbacila u dvomeču da se sretnu. Teško da će Tuhel još dugo biti trener Bajerna, igra nije uopšte poboljšana u odnosu na kraj prošle sezone, izgovora više nema- sam je selektirao ekipu, dobio vrhunskog centarfora, prošao pripreme sa timom, a sad je dostupan i vrhunski trener koji je dominirao sa Bajernom. Sledeći kiks i scenario će verovatno biti sledeći- Tuhel out, Flik in.
Š

Šljaka

pre 9 meseci

Ti si prso Brate, za svabe svasta...
d

dinča

pre 9 meseci

Ili Flik koji je slobodan, ili Nagelsman koji je još pod ugovorom.
O

Orao

pre 9 meseci

80 % komentrara na racun Gojka. Dajte ljudi, pomozite nam da ga ne slusamo vise. Covek, ili je bezobrazan ili pijan?
!

!!!

pre 9 meseci

PIJAN KO LETVA. Ja utisao tv pocetkom drugog poluvremena.
s

sramota

pre 9 meseci

kunem vam se da nisam mogao da gledam utakmicu zbog gojka.ja ne mogu da verujem sta je covek pricao mrtav pijan.sreca pa sam prebacio na cempionsip.bila odlicna utakmica lester razbio sautempton i komentator na svu srecu bio odlican
s

shulz

pre 9 meseci

Leverkuzen zasluzio da dobije ovo, na kraju im i bod odlican.. pravice Bavarci Nagelsmana od blata. Steta sto on nije dosao iz prvog sesira.. Virc igracina, Boniface takodje ce biti ubica
@

@@@@

pre 9 meseci

Ćabi Alonso-biće otimačina ko će ga dovesti.
a

akak

pre 9 meseci

U 20 marke, da Lever osvaja ove godine ?
C

Cccc

pre 9 meseci

Prihvatam opkladu. Mrzim Bajern iz dna duše ali nema i nezna niko drugi da uzme salataru. Kad je Dortmundska Borusija nije uzela ovog leta teško će neko u skorije vreme.
D

Dragan 1985

pre 9 meseci

Lajpcig

goranc333@gmail.com

pre 9 meseci

Vratite Švajnštajgera, Robena i Riberija, pa da vidimo.
Z

Zaza Paculia

pre 9 meseci

Viktor Boniface sledeca velika prodaja. Jak kao zemlja, nije spor, ne boji se, direktan, ubitačan, realizacija ako se dotera, 100m u kasu Leverkuzena kao odd sale.
m

mixer

pre 9 meseci

Utisak veceri je ipak Gojko !!! Covek je veceras obrnuo igricu,nema dalje posle ovog veceras,ko nije slusao,pod obavezno nek poslusao,covek zaplice jezikom bukvalno,za tuhela prica kako ce on elaborirati zbog cega je trenerska prevara,mesa bajer i bajern ceo mec,sanse idu na obe strane,a on prica kako je tvrd mec,dzaka mu je STARI SVAJCARAC....,sta se naslusasmo veceras ovo je bilo da nema nazad
T

Tite

pre 9 meseci

Nisam gledao al pogledaću snimak realno svi na sk lupaju. Najbolji je Darko Plavsic al za košarku.
m

mare 21

pre 9 meseci

Ma Gojko je car nas najbolji komentator svima je bilo lepo i zabavno
Z

ZzzRrr

pre 9 meseci

1. Ulrajh nikad ne može biti prvi golman neke velike ekipe 2. Musiala teeeežak sebičnjak 3. Leverkuzen je zaslužio bod
g

gunnersi

pre 9 meseci

za 42.000 me baci Bajern veceras…
g

gama

pre 9 meseci

Igrao si na Bayern protiv ovakvog Leverkusena?
E

Esex

pre 9 meseci

Ja igrao gg 3+...Nesto sam nanjusio da BM nece dobiti
g

gostttt

pre 9 meseci

E moj tebra, nisi jedini
@

@gunersi

pre 9 meseci

Prestani da se kockaš, dok nije kasno.
K

Kosovo je srce Srbije

pre 9 meseci

Kad si gunners pa ne znaš
I

Ivanča

pre 9 meseci

Da je večeras Leverkuzen imao malo sreće mogao je i da pobedi. Bajern loš, a prvenstvo mogu da osvoje samo zato što je liga slaba. Jedva čekam da vidim Tuhelu leđa. Sa ovakvom igrom u ligi šampiona Bajern nema šta da traži.
P

PD

pre 9 meseci

Pa i da je Bajern imao malo sreće mogao je i on do pobede, ovako remi najrealniji. I nije Bajern tako loš, jednostavno i Leverkuzen nije slaba ekipa nimalo, jedna od jačih u Nemačkoj. Sportski pozdrav
V

Veks98

pre 9 meseci

Pojedini igrači Bajerna igraju za sebe,previše su sebični.Bajer je bio mnogo bolji ovu tekmu.Wirc je sjajan,steta za onu stativu.
m

maoa

pre 9 meseci

Otkaz je trebao da dobije davno, ovako samo ga pustaju da produbljava problem i vise razori ekipu, a na kraju ce morati da urade sto je neminovno.
B

Burek

pre 9 meseci

Mislim da su takođe trebali da ostave i Zomera
b

bokibre

pre 9 meseci

Gde mogu da uplatim pare da Tuhel nece dobit otkaz? Ovaj naslov je napisan bez ikakvog znanja o stanju u Minhenu.
b

bokibre

pre 9 meseci

Gde mogu da uplatim pare da Tuhel nece dobit otkaz? Ovaj naslov je napisan bez ikakvog znanja o stanju u Minhenu.
V

Vinegar

pre 9 meseci

Onaj Gojko je vec godinama dosadan, al sve vise postaje nepodnosljiv, zasto ga drze i zasto on najcesce komentarise nemam pojma. Celu utakmicu pljuje Tuhela, prica kako (pazi ovo) "on moze da elaborira" zasto je Tuhel precenjen?? Sumnjiv kontakt (naravno da nije penal) on vice "srecom sudija ovo nece gledati", 2:2 ima jos bar 3-4 minuta, on kaze ovo je konacan rezultat i pada gol (okej, ofsajd). Kakav pravi onaj matori smarac.
K

Kazablanka

pre 9 meseci

Najgori lik ubedljivo, pocne emitovanje drugog poluvremena, lik posle 2 minuta kaze "I evo pocelo je drugo poluvreme. Totalno nezainteresovan i bezvoljan covek, kao da ga neko puskom tera da komentarise.
n

nanas

pre 9 meseci

Covek godinama fukce,puse u mikrofon,razne gluposti prica,ali veceras je nadmasio sebe,ko je slusao njegov prenos veceras,sve mu je jasno,jedno 15 puta je pomesao bajern i bajer, o tuhelu i prevari trenerskoj ce on pisati elaborat,cabi alonsa dize u nebesa,on kao garantuje za njega,dzaka stari svajcarac i jos milion stvari sto je veceras napricao je antologijski,ko nije gledao,zazalio je,covek je zaplitao jezikom par puta,klasican primer kako maligani uticu na coveka,da nije tuzno bilo bi smesno
M

Makks

pre 9 meseci

Gojko je pijan, svakako. Ali, nije pljuvao Tuhela nego je rekao onako kako jeste - covek je izlapeo.
P

Perociklopedija

pre 9 meseci

Ubacivanjem Tela pogodio pun pogodak i pokuso sa zatvori utakmicu uvodjenjem De Ligta, sve u svemu odlicna ideja, problem je bio penal koji je ni iz cega napravio Davies nad Hoffmanom, ako zbog toga dobije otkaz, e to je vec onda cirkus. Leverkusen vazi za glavnog favorita uz Bayern
j

jww

pre 9 meseci

Druze Bajern ne zatvara utakmice u Minhenu protiv slabijih od sebe, nego puni koliko moze, koja ideja je odlicna da sa tri, cetiri puta jacom ekipom zatvaras utakmicu?
O

Ognjeeeen

pre 9 meseci

Dobra utakmica nema sta, igraju Nemci opasno.I nadam se da dolazi vreme da ce bundesliga biti ujednacenija, a ne samo jedan tim da igra i da se na pola sezone zna ko ce biti prvi…
A

Aa

pre 9 meseci

Sta reci kad cekas 1 gol Bonifeca na mecu lik je danas imao mentalitet Wernera
d

dadobob

pre 9 meseci

Kako je ovo završilo samo 2:2? Leverkusen je imao vidljivu tremu u prvih pola sata, ali kako je vrijeme odmicalo su rasli i počeli napadati. Boniface da nije smotan bi spakovao 2 komada. Tuchel lupa ko otvoren prozor, jedino na čistu individualnu kvalitetu je ova utakmica ovako završila, Xabi ga je ubio s postavljenom igrom. Hradecki moj igrač utakmice, a i Tapsoba je bio odličan. Zanimljiva utrka nam se sprema u Bundesligi, nikad nisam vidio da ovako slobodno, bez zacrtanih pozicija jedna ekipa igra u Njemačkoj...
P

Pecaroš Tomas

pre 9 meseci

Da li je neko gledao utakmicu i video isto što i ja? Tomas Tuhel, ustajlingu pecaroša sa Dunava, izbacuje Kimiha i Milera u 61. minutu i ubacuje desnog beka Mazrauija... Bajern se raspada, ne secam se gore ekipe giganta iz Minhena u poslednjih 20 godina. Liroj Sane, zvani IQ 80, je upropastio sve i jednu kontru, ne zna na koju stranu napada, a pecaroš ga drži 90 minuta u igri. U 85. minutu na 1:1 u igru ulazi De Liht da zatvori utakmicu. P.S. Tuhel ke dokaz da je sreca kljucni faktor u zivotu.
G

Gde ste strucnjaci u pokusaju

pre 9 meseci

Kad je Gvardijola u pitanju, odma su vas puna usta a sad cutite ko pipipi... Bajern lagano osvaja jeli hahaha indijanci
G

Gost014

pre 9 meseci

Али брат Гојко који јавно, током целог преноса, говори за Тухела оно што већина навијача мисли. Цео меч га је оспоравао и критиковао, као да је све тикете падао баш због њега
G

Ghost47

pre 9 meseci

Ali pijani Gojko, au ono je strasno sta covek prica, koliko neprofesionalno i odvratno