I posle se narod pita što je iritantan...

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.03.24. | 22:27

Vinisijus Žunior, naravno, opet

Za vikend je Real bio besan na Hesusa Hila Mansana zbog toga što je glavni sudija svirao kraj u trenutku kad je Džud Belingem postizao gol na Mestalji, a tokom srede se opet stekao utisak da sudije simpatišu Madriđane. Nije to bila evidentna greška delioca pravde, međutim, kad bismo obrnuli situaciju i da se ovo desilo bilo kom igraču kraljevskog kluba sigurni smo da bi se oglasila klupska televizija.

O čemu je reč?

Početkom drugog poluvremena revanša sa Lajpcigom Vinisijus Žunior je na centru igrališta malo jače ušao u duel sa Vilijem Orbanom. Faul. U redu. Žuti karton. U redu. Samo sekund kasnije Brazilac je reagovao kao dete u pubertetu kad mu roditelji nešto brane, gurnuo štopera nemačkog tima, skoro ga hvatao u predelu vrata. Ni glavni sudija Davide Masa, niti je reagovao VAR na čelu sa Masimilijanom Iratijem.

Vrlo prosto: da su uloge obrnute, da je Obran na taj način odgurnuo Vinisijusa, budite sigurni da bi bi to bilo podložno proveri. Verovatno i crvenom kartonu.

Pritom, ne zaboravite kako je Lajpcigu poništen gol u prvom susretu ovih timova pre tri sedmice.

Čak da zanemarimo suđenje, Vinisijus Žunior je toliko dobar fudbaler da mu detinjasto ponašanje nije potrebno. Za vikend je opet provocirao publiku u Valensiji, sad i ovo. I posle se ljudi pitaju – ako se uopšte pitaju – zašto je iritantan.

Kao da se trudi da ponašanjem „poništi“ sve što fudbalski napravi.


tagovi

Vinisijus ŽuniorVili OrbanReal MadridLiga šampionaRB LajpcigRed Bul Lajpcig

Obaveštavaj me

Real Madrid

Ostale vesti


Najviše komentara