I posle se narod pita što je iritantan...

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.03.24. | 22:27

Vinisijus Žunior, naravno, opet

Za vikend je Real bio besan na Hesusa Hila Mansana zbog toga što je glavni sudija svirao kraj u trenutku kad je Džud Belingem postizao gol na Mestalji, a tokom srede se opet stekao utisak da sudije simpatišu Madriđane. Nije to bila evidentna greška delioca pravde, međutim, kad bismo obrnuli situaciju i da se ovo desilo bilo kom igraču kraljevskog kluba sigurni smo da bi se oglasila klupska televizija.

O čemu je reč?

Izabrane vesti

Početkom drugog poluvremena revanša sa Lajpcigom Vinisijus Žunior je na centru igrališta malo jače ušao u duel sa Vilijem Orbanom. Faul. U redu. Žuti karton. U redu. Samo sekund kasnije Brazilac je reagovao kao dete u pubertetu kad mu roditelji nešto brane, gurnuo štopera nemačkog tima, skoro ga hvatao u predelu vrata. Ni glavni sudija Davide Masa, niti je reagovao VAR na čelu sa Masimilijanom Iratijem.

Vrlo prosto: da su uloge obrnute, da je Obran na taj način odgurnuo Vinisijusa, budite sigurni da bi bi to bilo podložno proveri. Verovatno i crvenom kartonu.

Pritom, ne zaboravite kako je Lajpcigu poništen gol u prvom susretu ovih timova pre tri sedmice.

Čak da zanemarimo suđenje, Vinisijus Žunior je toliko dobar fudbaler da mu detinjasto ponašanje nije potrebno. Za vikend je opet provocirao publiku u Valensiji, sad i ovo. I posle se ljudi pitaju – ako se uopšte pitaju – zašto je iritantan.

Kao da se trudi da ponašanjem „poništi“ sve što fudbalski napravi.


tagovi

Vinisijus ŽuniorVili OrbanReal MadridLiga šampionaRB LajpcigRed Bul Lajpcig

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara