Stefan Babović (©Starsport)
Stefan Babović (©Starsport)

I Stefan Babović u Skupštini FSS

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.02.23. | 14:46

Kao predstavnik Napretka

Čeka se samo da se ozvaniči i da Fudbalski savez Srbije zakaže sednicu Skupštine na kojoj će biti izabran i novi predsednik. A kako on može da bude izabran samo iz redova članova Skupštine brojne promene među delegatima.

Najveću pažnju izazvala je odluka Jedinstva iz Uba da zameni svog predstavnika i umesto Darka Matića isturi Nemanju Vidića čime je otklonjena administrativna prepreka da se legendarni fudbaler Crvene zvezde i Mančester junajteda kandiduje za prvog čoveka srpske kuće fudbala.

Izabrane vesti

Onda je sinoć delegata promenila i Crvena zvezda i umesto Marka Petrovića u Skupštinu ubacila Dragana Džajića što je pokrenulo i spekulacije da bi treća Zvezdina zvezda mogla da izađe u izbornu trku, mada za sada nema takvih najava.

A danas još jedno zvučno ime u Skupštini. Bivši fudbaler Partizana Stefan Babović, koji bi kako je nedavno najavljeno trebalo da ima ključnu ulogu u vaskrsenju OFK Beograda, postao je delegat Skupštine FSS kao predstavnik – kruševačkog Napretka.

To naravno ne znači da će se Babović i kandidovati za predsednika FSS, ali sigurno će se u narednim danima i ta opcija provlačiti po fudbalskim kuloarima, jer niko još zvanično nije istupio sa željom da preuzme fotelju na Terazijama.

Najviše su se pominjali Vidić i još jedan novi član Skupštine FSS, bivši ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, ali zvanične kandidature svakako su morale da sačekaju raspisivanje izbora. Odnosno zakazivanje izborne Skupštine.

Inače, Babović je na mestu predstvnika Napretka zamenio Valentinu Vasić, dok je delegata zamenio i Radnički iz Kragujevca: umesto Marka Dimitrijevića tu je sada Igor Konatar.



tagovi

Stefan BabovićFSSSkupština FSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara