Ibra obećao Mihi: Bolonja je moj jedini izbor

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.11.19. | 10:26

Konačan odgovor do 10. decembra, postoji još jedan protivkandidat

Neizvesnot u Evropi i dalje traje, mnogi bi želeli da se Zlatan Ibrahimović posle odlaska iz MLS lige privoli njihovom carstvu, ali u Bolonji imaju najviš razloga za optimizam. Tako bar tvrdi Korijera Delo Sport i doosi informaciju da je Ibrahimović obećao Siniši Mihajlovića da je Bolonja njegov jedini izbor u slučaju da odluči da se vrati u Italiju.

Sjajni švedski napadač je želja i Milana, ali čini se da Ibra nije ostao imun na Mihajlovićevu ponudu, kao i zdravstvene probleme sa kojima se suočava srpski trener i njegov bivši saigrač. Naravno, uprava Bolonje je spremana da i finansijski isprati takav luksuz i dovede najveće pojačanje u istoriji kluba. Ibrahimović bi na Renato Delari zaradio 8.000.000 evra za 18 meseci.

Izabrane vesti

Korijera dalje navodi da Bolonja trenutno ima samo jednog ozbiljnog protivkandidata. Navodno, Ibrahimović razmišlja da se vrati u Malme i u drugoj državi završi karijeru. Sigurno je da će narednih dana u Bolonji biti na žeravici, jer je Ibrahimović poručio da ćeb do 10. decembra dati konačan odgovor.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara