Ideja FSS: Zvezda i Trepča u Beogradu?

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.09.19. | 09:20

Razmišlja se o zameni domaćinstva

Kada su se sudarile kuglice Trepče i Crvene zvezde na žrebu za prvo kolo Kupa Srbije, odmah je uhvatila glavobolja čelnike Fudbalskog saveza. Bilo je u startu jasno da organizacija utakmice na severu Kosova neće biti tako laka.

Prethodnih godina su predstavnici Prištine pravili probleme i kod organizovanja humanitarne utakmice Crvene zvezde u Gračanici, a odmah posle žreba za Kup Srbije su najavili da će tražiti od UEFA da zabrani duel crveno-belih i Trepče na prostoru Kosova.

Izabrane vesti

Sva ta zavrzlama, kako saznaju Novosti, dovodi čelnike FSS do ideje da – zamene domaćinstvo. Da Zvezda i Trepča odmere snage na Marakani.

Predsednik takmičarske komisije FSS Miodrag Janković priznaje da je organizacija utakmice u Zvečanu preteška.
Mi ćemo da pokušamo sve da se taj meč odigra u zadatom terminu, a pošto je Trepča izvučena na žrebu kao domaćin Crvenoj zvezdi, to realno stvara određene organizacione probleme. Pre svega oko same organizacije utakmice, pa do gostovanja navijača u Zvečanu, što je u ovom trenutku nemoguća misija“, rekao je Janković.

Za sada se ne zna ni kada će se utakmica igrati, jer bi po kalendaru trebalo da bude 25. septembar, ali će tada Zvezda igrati odloženu prvenstvenu utakmicu protiv Voždovca.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara