Ideja iz Rima: Luka Milivojević umesto Sergeja u Laciju

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.08.19. | 10:48

Vezisti Palasa ugovor ističe narednog leta

Izgleda da su u Laciju čvrsto rešili da Srbina zameni Srbin u timu za narednu sezonu. Dok se čeka transfer Sergeja Milinkovića-Savića u Mančester junajted, Nebeskoplavi mu traže zamenu i bacili su oko na dvojicu srpskih fudbalera.

Već smo pisali da je jedna od ideja da mesto u srcu veznog reda zauzme Mijat Gaćinović, igrač Ajntrahta, koji je u frankfurtskom klubu više u sredini terena, nego po boku, gde je bio u ranijem delu karijere.

Izabrane vesti

Druga ideja je, koju danas objavljuje Korijere delo Sport, da Luka Milivojević bude taj koji će zauzeti Sergejevo mesto u timu Lacija. Iako njih dvojica nisu isti tipovi igrača, Milivojević je dosta defanzivniji po karakteristima, u Rimu smatraju da bi mogli da tako prekomponuju ekipu, da bi se Luka idealno uklopio u vezni red.

Kako piše ovaj list, Milivojeviću ugovor sa Kristal Palasom ističe za godinu dana, pa u Laciju veruju da bi mogli da ga dobiju za oko 10.000.000 evra, iako se procenjuje da je trenutna vrednost kapitena londonskog kluba dvostruko veća.

Kristal Palas je, navodno, spreman da proda srpskog fudbalera, da bi zaradio bar nešto od transfera, da ne bi Luka otišao za godinu dana kao slobodan igrač.

Milivojević je prošle sezone odigrao svih 38 utakmica u Premijer ligi za Palas, čime se malo igrača u prvenstvu može podičiti, a postigao je i 12 golova.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara