Komentari na vest

Ideja je Nemanja Matić umesto Radeta Krunića

R

Rizlaa

pre 4 meseca

Ovi ameri baš oće da pokopaju milan
K

Kas

pre 4 meseca

Italija mu jos najbolja opcija. Sporiji fudbal, dosta taktiziranja. Idealan za mnoge ekipe na Apeninima. Nego meni je zao sto on ne igra za nasu reprezentaciju jer bi nam itekako znacio na poziciji zadnjeg veznog. U ovim godinama izmislio je fudbal za Gudelja, Racica, Lukica. Gledao sam ga par puta u Renu, on i dalje dobro igra.
V

Veljko9

pre 4 meseca

Da je on igrao umesto Lukica na SP verovatno bi bila drugacija prica, Grujic takodje, obojica izmisli fudbal za ovog sto greje klupu u Fulamu.
O

OOiO

pre 4 meseca

OK resenje da premostimo do kraja sszone, nisam za to da ostane duze od toga (osim ako bas ne zablista u Milanu) iako nesumnjivo ima mnogo veci pedigre od svih igraca koji su sada u Milanu izuzev mozda Zirua.
с

сачувајмебожеисаклони

pre 4 meseca

тебра, који ви?!?!?!!?!??!?!
d

da nije tv-a I interneta

pre 4 meseca

koji to vi premostavate?
K

Ko ti drma kavez

pre 4 meseca

E aj ne smaraj ljude,danima pišeš te gluposti 'koji vi' ,a siguran sam da kad pišeš o klubu za koji navijaš (verovatno neki domaći klub) isto tako pišeš 'mi' iako nisi ni na koji način član istih ,smorčino dosadna
Z

Zamisljen

pre 4 meseca

Jel može Matic u Francuskoj da preuzme klub iz treće lige i bez takmičarskog rezultata ga dekretom prebace u drugu francusku ligi, i pritom da glumi neku opoziciju?
I

Izmislio fudbal

pre 4 meseca

Za Krunica
U

U pare

pre 4 meseca

Da je izmisljena vest