(©Reuters)
(©Reuters)

Idemo još jedan krug: Mesi bi mogao u januaru u Barsu!

Vreme čitanja: 1min | pet. 06.10.23. | 00:39

Pod uslovom da Inter Majami ne uđe u plej-of

Računalo se da je ta priča jednom za svagda završena. Ali kao kakav zombi u američkim filmovima, nastavlja da se pojavljuje, da izvire iz zemlje. Zato, hajde, idemo još jedan krug sage: Lionel Mesi se vraća u Barselonu!

Ne, nije nemoguće, barem tako tvrdi španski list Sport. U pitanju je scenario kakav se već viđao na evropskim fudbalskim terenima.

Izabrane vesti

A, on glasi: ukoliko Inter Majami ne uđe u plej-of MLS lige, a prilično je daleko od tog rezultata, Lionel Mesi bi mogao u januaru da ode u Barselonu na pozajmicu! Razlog za ovaj potez je što bi Argentinac, ukoliko ne ode negde „na zajam“ proveo nekoliko meseci bez utakmica u nogama. A, jasno je da Mesi nije taj tip fudbalera, koji bi voleo da dane provodi ležeći na trosedu i gledajući filmove i serije, umesto da trese mreže.

Priznaje i list Sport da takav scenario nije još uhvatio maha, da je počelo nešto konkretno da se radi po tom pitanju, ali dodaje da su glasine krenule da kolaju. Pa, po principu gde ima dima...

Takva priča, dakle, dešavala se i ranije. Tako je Dejvid Bekam svojevremeno otišao iz LA Galaksija u Milan na pola godine da bi imao utakmice u nogama, dok je Tijeri Anri iz Njujork Red Bulsa došao ponovo u Arsenal na nekoliko meseci.

Pa, kad su mogli drugi, zašto ne bi mogao i Mesi...


tagovi

Lionel MesiBarselonaInter MajamiMLS

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara