Obamejan (© Reuters)
Obamejan (© Reuters)

Idi bilo gde, samo nemoj u Barselonu

Vreme čitanja: 2min | pet. 31.03.23. | 12:19

Čelsi bi da se reši Obamejana, Gabonac želi nazad u Kataloniju, ali...

Traži Barselona centarfora za narednu sezonu, podršku Robertu Levandovskom, čoveka koji bi menjao Poljaka kad je ovom potreban odmor ili kad odsustvuje usled kartona i(li) povreda, međutim, neće ga naći u Londonu. Iako želi.

Čelsi je stopirao mogućnost da Pjer Emerik Obamejan završi na stadionu Nou Kamp. Iako su poslednjih meseci Katalonci označili Gabonca prioritetom, a čak i sam vetaren slao „ljubavne signale“ kako bi želeo da se vrati u španski fudbal, do obnove saradnje neće doći.

Izabrane vesti

Razlog je taj što su na Stamford Bridžu razočarani ponašenjem Barse. Zameraju njenim rukovodiocima što je mimo znanja kluba prišla Obamejanu i što pokušava da ga ubedi da izabere baš nju kao opciju. Tačno je da Čelsi ne računa na nekadašnjeg špica Arsenala, nije ga registrovao za ostatak Lige šampiona, iako je igrao u grupnoj fazi, međutim, sa Barselonom ne želi da ima posla.

Loši odnosi na relaciji dva kluba datiraju još od prošlog leta. U Čelsiju su razočarani što su dvojica defanzivaca Andres Kristensen i Markos Alonso tad izabarali baš Barselonu. Doduše, pošto su im istekli ugovori sa premijerligašem. Obamejan je vezan papirima do juna 2024, međutim, traži izlaz pošto posle velikog broja angažovanih fudbalera u prethodnom prelaznom roku maltene ne igra.

Barselona bi da zakrpi rupu nastalu u januaru kad se odrekla Memfisa Depaja i prodala ga madridskom Atletiku. U Čelsiju su izričiti da Obamejan može bilo gde, samo ne u tabor lidera Primere. Čak se pominje da bi ga pre poslali u milanski Inter.


tagovi

Pjer Emerik ObamejanBarselonaČelsi

Obaveštavaj me

Čelsi
Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara