Filip Kostić (©Reuters)
Filip Kostić (©Reuters)

Igli Tare poslao mejl s ponudom za Kostića na pogrešnu adresu, Ajntraht dobio tek poruku s višom sumom

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.08.21. | 17:22

Nesvakidašnji kiks u Rimu, ali sve ide ka tome da transfer bude završen

Štrajk Filipa Kostića izgleda da će konačno da urodi plodom, ali na kraju će ispasti da krivac za celu trenutnu situaciju nije niko iz Ajntrahta, već - Lacija!

Naime, dobro obavešteni Bild javio je da su Lacio i Ajntraht nadomak potpunog dogovora za transfer srpskog reprezentativca i to za sumu od 15.000.000 evra, uz 3.000.000 evropskih novčanica bonusa. To je za dva miliona manje od onoga što se pričalo ranije tokom dana i tu su Nebeskoplavi izgleda uspeli da odnesu malu pobedu. Ipak, nemački list otkrio je uz vest i nesvakidašnji detalj koji je prethodovao tome da rimski klub povisi iznos obeštećenja.

Izabrane vesti

12. septembar: (2,00) Ajntraht Frankfurt (3,60) Štutgart (3,60)

Kako je objavljeno, sportski direktor Nebeskoplavih Igli Tare poslao je mejl sa prvom, zvaničnom ponudom vrednom oko 10.000.000 evra na pogrešnu adresu. Tačnije, ne čelnicima Ajntrahta iz Frankfurta! U javnost su brzo procurele informacije o tome da je Lacio poslao tu ponudu, ali da je i navodno Ajntraht istu odbio, što je Kostića potom navelo da stupi u štrajk i ne pojavi se na ekipnom treningu. Sve kako bi izboksovao transfer u Lacio. Ispalo je zapravo da u Laciju nisu ni dobili nikakav odgovor, a kako se vreme zatvaranja pijace približava kraju, oni su podigli lestvicu do krajnjih granica i tek tada su u Ajntrahtu zapravo dobili nešto konkretno iz Rima za svog ponajboljeg igrača u prošloj sezoni.

Bild navodi i da su klubovi blizu konačnog dogovora, odnosno da je Ajntraht spreman da prihvati aktuelnu svotu novca, jer u svojim redovima ne želi igrača koji je glavom već na drugoj adresi. Sve bi trebalo da se završi najkasnije do utorka uveče, s obzirom da nas sve čeka ludilo poslednjeg dana prelaznog roka!

Čeka se još samo da jedni drugima pruže ruku i zatvore ovu priču.



tagovi

Filip Kostićletnji prelazni rok 2021Ajntraht FrankfurtLacio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara