Igor Bondžulić (Star Sport)
Igor Bondžulić (Star Sport)

Igor Bondžulić dobio otkaz u Javoru posle niza od dva meseca bez pobede

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.10.22. | 18:59

Poraz od Voždovca kod kuće za vikend predstavljao je kap koja je prelila čašu

Očekivano, Javor Matis je smenio glavnog trenera Igora Bondžulića nakon što je ekipa spojila gotovo cela dva meseca bez trijumfa u Mozzart Bet Superligi Srbije. Poraz od Voždovca za vikend predstavljao je okidač za odluku uprave ivanjičkog kluba, a bio je to ujedno i osmi uzastopni meč na kojem Javor nije osvojio tri boda.

Bondžulićava ekipa je odlično otvorila sezonu ako izuzmemo ubedljiv poraz od Partizana u Humskoj na startu prvenstva. Iz prvih pet utakmica osvojila je 10 od mogućih 15 bodova, upisala i tri pobede, ali se sa te brojke nije pomakla od 8. avgusta. Naročito je bolan bio poraz u komšijskom derbiju u Lučanima od 4:1, a Javor je u minule četiri utakmice primio čak deset golova. Dakle, zahvaljivanje na saradnji 41-godišnjem stručnjaku predstavljalo je pitanje vremena.

Izabrane vesti

Neslavan kraj drugog mandata na klupi Ivanjičana za čoveka koji ih je prošle sezone uveo iz Mozzart Bet Prve lige u Mozzart Bet Superligu Srbije. Prvi put se Bondžulić na klupi Javora obreo juna 2019. i na njoj ostao tačno dve godine. U međuvremenu je imao kratku saradnju sa surduličkim Radnikom (samo sedam mečeva), pre nego što se marta ove godine vratio na Stadion kraj Moravice.

Mladi trener iz Požege je Javor vodio na ukupno 97 utakmica uz učinak od 30 pobeda, 25 remija i 42 poraza.



tagovi

Igor BondžulićJavor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara