Igor Duljaj (Star sport)
Igor Duljaj (Star sport)

Igor Duljaj napušta Partizan, prihvatio je ponudu Šahtjora

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.11.21. | 13:26

Vraća se u klub u kojem je legenda

Aleksandar Stanojević ostaje bez prvog saradnika u Partizanu pošto se pomoćni trener Igor Duljaj odlučio da napusti Humsku i vrati se u Šahtjor. Ukrajinski mediji javljaju da je Duljaj već stigao u Kijev gde bi trebalo da postigne konačni sporazum o preuzimanju funkcije u klubu čija je legenda.

Prema pisanju Ukrajinaca, Duljaj će najverovatnije preuzeti jednu od menadžerskih pozicija u klubu i biće uključen u rad prvog tima, omladinske škole, skauting službe...

Izabrane vesti

Duljaj je legenda Šahtjora u kojem je proveo najbolje godine karijere. Igrao je šest sezona za klub iz Donjecka, upisao 196 utakmica i postigao šest golova. Osvojio je Kup UEFA, četiri titule prvaka Ukrajine i po dva nacionalna kupa i superkupa. Bio je jedan od miljenika gazde kluba Rinata Ahmetova. Posle Šahtjora je još četiri godine igrao za Sevastopolj u kojem je završio karijeru.

U leto 2016. godine je u Šahtjoru započeo i trenersku karijeru kao pomoćnik tadašnjeg stratega Paula Fonseke, a u decembru 2019. je prihvatio poziv Sava Miloševića da mu asistira u stručnom štabu Partizana. Kada je Aleksandar Stanojević nasledio Miloševića, zadržao je Duljaja u ulozi prvog pomoćnika.

Odlazak Duljaja će svakako biti ozbiljan hendikep za stručni štab crno-belih u kojem kao Stanojevićevi pomoćnici ostaju Branko Vukašinović, Strahinja Pandurović, Branimir Micović i Nemanja Jovšić.


tagovi

Igor Duljaj

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara