Igra nerava u Kupu Alžira

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.04.19. | 13:04

Juče je drugoligaš lupio šamarčinu Setifu... Današnji polufinalni par izjednačenih ekipa ne bi iznenadio ni ako bi se sveo na klasično opipavanje pulsa dva izjednačena protivnika

Konstantin ili Beluizidad? Ulog je polufinalni, odnosno karta za finale Kupa Alžira, kom je za korak od juče bliža Bejaia, koja je na prvom meču savladala Setif u gostima sa 1:2. I to je bilo iznenađenje, pošto je drugoligaš u gostima savladao elitnog protivnika.

To je bilo juče, a došlo je X-2, čak tri gola u drugom delu igre u kojoj je Setif poveo, a Bejaia izjednačila u 71. minutu da bi samo minut pre isteka regularnih 90 minuta došla do pobede. Ne moramo da napominjemo da je kvota na ovako nešto bila ogromna, naravno zato što su dešavanja na terenu bila opozitna fudbalskoj realnosti. Sada je na programu utakmica poprilično izjednačenih rivala, iako se na ligaškoj tabeli bolje kotira Konstantin koji je na 22 odigrane utakmice primnio 14 golova, što je drugi najbolji defanzivni učinak lige, za kojim s 10 plus primljenih pogodaka kaska Beluizidad.

Izabrane vesti

Ako ćemo po istoriji, Konstantin je u međusobnim okršajima u poslednje četiri godine bolji, s tim što je poslednji zajednički susret ovoga para u oktobru doneo jalov X, pri 1:1. Afrička Liga šampiona izmučila je u poslednje vreme Konstantin koji je u dva navrata uzastopno pao pred Esperancom iz Tunisa, na šta bi mogao da računa Beluizidad koji je polsednju utakmicu, odnosno remi s Tađenatom zabeležio pre desetak dana.

Ovde bi zbilja moglo svašta da se desi, pa iz ove perspektive na potencijalno taktičkoj utakmici opipavanja snaga znači da bi 0-2 tradicija ovoga para koja traje još od 2017. godine mogla da dobije svoj logičan nastavak.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 18:45 3864 ALŽ K Constantine - Belouizdad ug 0-2 1,47
Ukupna kvota1,47

Kup Alžira – polufinale
18.45: (1,82) Konstantin (3,25) Beluizidad (4,50)

*** Kvote su podložne promenama

FOTO: Reuters


tagovi

Alžirsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara