Paunović (©Reuters)
Paunović (©Reuters)

Igrači Redinga razočarani zbog smene Paunovića: Šefe, bilo nam je zadovoljstvo

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.02.22. | 14:41

Poruke poslali Žoao Lukas, Meite, Bristou...

Bio je Veljko Paunović primoran da ode iz Redinga posle loših rezultata tima i ogromnog pritiska navijača, koji su počeli da prave scene i da prete srpskom treneru. Ali, nisu svi srećni zbog takvog epiloga.

Više fudbalera Redinga je razočarano što je Paunović morao da ode i to su jasno pokazali izjavama medijima i porukama na društvenim mrežama.

Izabrane vesti

Žoao Lukas je „ćutanjem“ jasno rekao šta smatra ko je krivac za lošu situaciju u klubu.

Svi mi želimo Veljku Paunoviću sve najbolje u nastavku karijere. Nisam dovoljno visoko u hijerarhiji kluba da bih mogao da iznosim zašto je otišao. Ali, znam da sam ja ovde da igram i da probam da donesem rezultate na terenu, dok su vlasnici i direktori ti koji vode klub i odlučuju najbolje što mogu“, rekao je Lukas.

Poruku za srpskog trenera imao je i napadač iz Obale Slonovače Jaku Meite.

Želim da se zahvalim treneru Paunoviću i njegovom stručnom štabu na poverenju. Bilo je zadovoljstvo sarađivati sa vama momci i želim vam sve najbolje u budućnosti“, napisao je Meite na društvenim mrežama.

U istom stilu je poruku posao i Itan Bristou.

Hoću da poželim sve najbolje Paunoviću i njegovom stručnom štabu. Ne mogu dovoljno da vam se zahvalim na ukazanoj šansi, poverenju i poštovanju koje ste mi ukazali. Nikada neću zaboraviti te trenutke. Sve najbolje“, poručio je Bristou.

Novi menadžer Redinga biće Pol Ins.


tagovi

ČempionšipVeljko PaunovićReding

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara