Đanluiđi Donaruma i Kejlor Navas (©AFP)
Đanluiđi Donaruma i Kejlor Navas (©AFP)

Điđi neće da deli minutažu s Navasom: PSŽ da izabere - Donaruma ili Navas?

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.05.22. | 13:13

“U vrlo smo dobrim odnosima, ali...“, kaže italijanski golman

Nema mira u Parku prinčeva. Nova sezona još nije ni počela, a već imamo prvi problem za Maurisija Poketina i sportski sektor Pari Sen Žermena. Kejlor Navas i Đanluiđi Donaruma jasno su poručili upravi i stručnom štabu: izaberite već jednom ko je prvi golman.

Ove sezone Maurisio Poketino je ravnopravno delio minutažu i obojica su obavili solidan posao, mada se Donaruma, najblaže rečeno, nije proslavio u revnašu sa Realom iz Madrida u kojem je PSŽ pretrpeo razočaravajući poraz. Mada, sam Donaruma kaže da se “apsolutno ne oseća krivim“. I traži mesto prvog golmana.

Izabrane vesti

U veoma sam dobrim odnosima sa Kejlorom, dobri smo momci i razumemo situaciju. Ali teško je, iako smo do sada dobro funkcionisali“, počeo je Donaruma u intervjuu za agenciju Frans Pres sumirajući sezoni.

Ali na pitanje da li očekuje da i sledeće sezone ima tako jako konkurenciju na gol liniji Donaruma je vrlo jasno odgovorio: “Siguran sam da neće biti tako. Klub će morati da izabere“.

Vrlo sličnu poruku za upravu baš prošle nedelje imao je i Navas.

Videćemo šta nosi budućnost. Moja porodica je srećna u Parizu, ja sam srećan. Ali situacija mora da se promeni, na ovaj ili onaj način”, rekao je Navas za Kanal+.

Prosto je: Donaruma ili Navas?


tagovi

Đanluiđi DonarumaKejlor Navas

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara