Foto: Starsport
Foto: Starsport

Ilić u Tventeu i naredne sezone

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.06.21. | 15:33

Srpski fudbaler još godinu dana na kaljenju u Holandiji

Tokom prethodne sezone koju je proveo na pozajmici u Tventeu Luka Ilić je zadužio važnu ulogu, a zadovoljni igrama srpskog fudbalera čelnici holandskog tima izrazili su želju da produže saradnju i u predstojećoj sezoni.

Igre srpskog internacionalca rođenog 1999. godine ubedile su čelnike Tventea da na adresu Mančester Sitija upute predlog da Ilić i naredne sezone bude deo kluba, saznaju holandski mediji.

Izabrane vesti

Naime, tehnički direktor Jan Streuer stupio je u kontakt sa čelnicima šampiona Engleske i očekuje se da sporazum bude dogovoren narednih dana.

Ilić je u dresu Tventea uspeo da se izbori za mesto startera i na 24 utakmice upiše po dva gola i dve asistencije. Nišlija ponikao u Crvenoj zvezdi sa Sitijem će, osim pitanja narednog koraka, morati da definiše i dalju saradnju imajući u vidu da mu po završetku sezone ističe ugovor.

Podsetimo, vezni fudbaler je u premijerligaške redove stigao zajedno sa bratom Ivanom, a tom prilikom Crvenoj zvezdi je pripalo višemilionsko obeštećenje (5.500.000 evra). Luka je po dolasku u Mančester prosleđen u Bredu gde je proveo dve sezone, a potom je godinu dana sticao iskustvo u Tventeu.


tagovi

Luka IlićMančester Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara