(©MN Press)
(©MN Press)

Iliev: Ofanzivni vezni i krilo će biti stranci

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.06.22. | 11:34

„Rikardo nije na prodaju“, kaže direktor Partizana

Velika rekonstrukcija u Partizanu je počela. Za sada samo odlascima, pošto će devetorica igrača kojima ističu ugovori poslednjeg dana juna napustiti tabor crno-belih.

Upražnjena mesta će morati neko da popuni, a prva lasta koja će stići u Humsku 1 je Zlatan Šehović, levi bek, dete Partizana koje se vraća iz Izraela.

Izabrane vesti

Povratak Šehovića potvrdio je sportski direktor crno-belih Ivica Ilieva.

Istina je. Desiće se jedna promena, dolazak mladih igrača. To je želja kluba, da odlazeće, a igrački malo starije fudbalere zamenimo sa mnogo mlađim“, rekao je Iliev na gostovanju Sportalu.

Iako nije želeo da govori o imenima, čelnik Partizana je prokomentarisao kakva će biti pojačanja na dve pozicije u timu.

Kada su stranci u pitanju, akcenat je na ofanzivnom delu ekipe. Očekujemo minimum dvojicu stranih igrača: ofanzivnog vezistu i krilnog napadača“.

Rikardo Gomeš, najbolji strelac Superlige, nosiće i naredne sezone crno-beli dres.

Ima mnogo raspitivanja oko njega, ali odgovor svima je „ne“. Niko ni ne pomišlja o odlasku Rikarda“.

Ali, Humsku 1 bi mogao da napusti „motor“ ekipe Saša Zdjelar.

Saša je mnogo dao klubu i moraćemo vrlo brzo da obavimo razgovor kada je njegova budućnost u pitanju. Verujem da je istrošen posle toliko godina, da želi da se oproba u inostranstvu, tako da ima dozvolu klubu. Svesni smo da je vreme da ode, ali ne po svaku cenu, jer je on srce ekipe, nosio je Partizan sve ove godine“, podvukao je Iliev.


tagovi

Ivica IlievFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara