Komentari na vest

Iliev: Ponovo imamo blago u Humskoj, Sale je vanserijski stručnjak

T

TJ

pre preko 2 godine

Ivice okani se pecuraka.... Sta je sa Bajbekom? Zasto ste pustili Birmancevica? Za tebe bi bilo bolje da vise ne komentarises bilo sta u vezi kluba. Povezao si se sa bandom lopova. Nemas morala, a nemas ni mozga, pa lupas gluposti u koje ne veruje ni dete od sedam godina.
B

Bbrdo

pre preko 2 godine

Lud li si Ivico...
G

Gost6567756

pre preko 2 godine

"Izuzetno težak put. Kvalifikacije koje su možda i najteže od kada se igra ovaj sistem takmičenja – sa fantastičnim ekipama iz mnogo jakih zemalja. Kaže za cipiripi kup kvalifikacije koje se igraju prvi put.
R

Real

pre preko 2 godine

Zar ovaj nije dao otkaz i otisao
B

Bargro

pre preko 2 godine

Ko te ne zna, skupo bi te platio.
G

Gost986

pre preko 2 godine

Koju god vest otvoriš prosto ne možeš svojim očima da veruješ šta čitaš...Pitam se da li smo mi stvarno poludeli? Očigledno je bitno izaći u medije i reći nešto, nije bitno ni šta ni da li ima veze s mozgom...
c

cccc

pre preko 2 godine

Kvalifikacije koje su možda najteže od kad se igra ovo takmicenje kaže čovek I ostade ziv. Pa ta liga I to takmičenje je počelo letos I ako ste vi imali teške protivnike u tim kvalifikacijama a posebno grupi šta ćeš reći za sledeću rundu.
r

ranGo

pre preko 2 godine

ovaj ponovo bulazni...

Golubar

pre preko 2 godine

Iliev govori kao da je sve u klubu i oko njega normalno, isti je kao veliki diktator prica ti ono sto zelis da cujes i ako to nema veze s vezom.
T

Taribo

pre preko 2 godine

To je taj pogled koji ga uvek odaje
G

Gost2212

pre preko 2 godine

Kako se sve vrati u zivotu, pre par godina kad je partizan usao u LE rece raj isti Iliev ovi iz Zvezde ce pomreti, sad mogu da zamislim jako je njemu, al ovo za Zvezdu postaje normalno, a vama je uspeh ako udjete u LK
G

GrobarKosmet

pre preko 2 godine

Evo sta "Oca troje dece" samo interesuje.... MARS iz PARTIZANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
G

Gostzz

pre preko 2 godine

Mora sad pojacanja, Zvezda nam obezbedila direktan plasman u Ligu Sampiona.
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Ilijev vjecito govori kako je sve perfektno i dobro. Jeste, ovaj ima potencijal, ali neka ga nastavi razvijati. Odličan rezultat sa osmoplasiranim timom Kipra.. lol.. daj covjece ne govori da je bijeli zid crn.. Totanlno nas manipuliše..
a

asi

pre preko 2 godine

Nista on ne manipulise. Njima je jedini cilj prodaja igraca,zato ga i gleda kao blago. Nema uprava sportske ambicije,nece da se konfrontira vlasti a zauzvrat pustaju ih da pljackaju nemilice. Mi da budemo sampioni nikakve sanse nemamo.
Š

ŠTA RADE?

pre preko 2 godine

Zašto je ovaj opet u Partizanu? Zašto je Vazura uopšte došao u Partizan i ko je uopšte taj lik?
p

pravi grobar

pre preko 2 godine

on je u klubu zato što su lažni i plaćeni grobari oterali Žarka Zečevića najsposobnijeg uz Mamića funkcionera u regionu,čoveka koji digao klub svetlosne godine iznad zvezde,odgovorno tvrdim da plaćeni grobari polako uz pomoć države ali sigurno gase klub,pogledajte šta rade režimski mediji kakva histerija zbog boda sa bragom tima koji ima mnogo manji budžet od zvezde gde nijedan igrač nije ni blizu 500000 ali o tome se ćuti,tako nipodoštavanje antorozisa a prošle godine kad se ispalo od omonije iste ekipe ni reči
B

Brandooo

pre preko 2 godine

Morate se otvoriti za neko pojačanje,zato nam je sada povredjeno pola tima,nemamo kvalitetnu dužinu klupe...
L

Lepo bi bilo

pre preko 2 godine

da se nisi javio....ovako kao da terzu oponasas.
D

Dalibor CZ

pre preko 2 godine

U kojem ti paralelnom univerzumu zivis Ivice????
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Ilev – klasicni slifter. Stadion vice "Uprava napolje", on na to odgovara "htio bih da se zahvalim nasim vjernim navijacima bla, bla, bla..." Znaci, totalni beskicmenjak. Ali ce time sigurno ubrati neki poen za sebe. Jer kad neko nema dovoljno mozga da skonta da zvizdanje igracima na utakmici nije podrska nego time samo jos vise stetis svome timu, onda vjerovatno nema ni dovoljno mozga da vidi razliku izmedju onoga sto prica Iliev i onoga sto prica Stanojevic. Sto se mene tice, ja se samo nadam da Stanojevic nece impulsivno dati otkaz, ali ako to vec mora da se desi, nadam se da ce se desiti sad na zimskoj pauzi tako da se bar koliko-toliko konsolidujemo za proljece. Mada, objektivno, ako ode Stanojevic, ode i titula sa njim. A mozda cak i ako ostane, jer kad nemas podrsku navijaca, to ti je onda borba protiv vetrenjaca. Onda igras i protiv protivnika i protiv svojih navijaca, a tu bitku rijetko ko moze da dobije. To Djukic najbolje zna. I njemu se isto ovako zvizdalo dok nas je vodio u Proljece u Evropi.
b

batabane

pre preko 2 godine

Da je Ilijev beskicmenjak,jeste,to si u pravu.Ali ne razumem zašto zelis da Stanoje ostane.Evo kazi majke ti koji tim je Stanoje pobedio u ovom mandatu kad je dosao,u ovoj strsno uspesnoj seriji.Druze nije pobedio ni jedan ozbiljniji klub.Niti ce pobediti dok igra sa Sekicem i Miljkovicem.Dakle taj baraz sa Stanojem sigurno gubimo.Zar to hoces.Trener kod kojeg su igraci konstantno u opadanju forme, nema poima,i mora da ode.Veliku nadu L.Pavlovica doveo je dotle da igra lose i pola Grobara misli da je decko netalentovan.To nije tacno.Pavlovic je eksta talenat,ali je previse bio van igre i sada je poljuljan i nesiguran.Treba nastaviti da mu se daju minuti i videcete kako ce decko rasti iz utakmice u utakmicu.I jos nesto,decko nije za ofanzinog veznog,decko je centralni vezni.Dace Bog da vidite o cemu pricam.
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

@bane Druze, ti bas ne razumijes neke stvari. Ne radi se o tome "koji je tim pobjedio" nego se radi o kontinuitetu pobjeda. Pobjedio je 21 tim. 17 timova u prvenstvu, 4 tima u Evropi. Koja je korist Partizanu i da sutra pobjedi Real u Evropi, a poslije toga da izgubi od Novog Pazara u nasem prvenstvu? Ako si jedan od onih koji se loze na takve stvari, onda tebi, druze, objektivno nije do Partizana nego samo do foliranja i prepucavanja sa Zvezdasima da mozes njima da nabijas na nos kako smo pobjedili Real. Mene te stvari ne interesuju. Nisam klinac i ne lozim se na te fazone. Mene samo interesuje tabela i konkretni rezultati. A tabela trenutno kaze da smo A) prvi u prvenstvu, B) i dalje igramo Kup, i C) prosli smo grupu u Evropi i takmicimo se dalje i na proljece. I ti hoces da tjeram trenera koji je postigao te rezultate? Pa, druze, de razmisli samo malo sta pricas, ako vec ne mozes da shvatis sta ja pricam.
j

jbt

pre preko 2 godine

ŠAMROK STANOJE OD FLORE, DAJ I NJEMU JEDAN TOMPUS I KOJU CRTU I GUBITE SE OBOJICA IZ PFC
G

Gost1818

pre preko 2 godine

Bravo crnobeli! Ove ciganske komentare ignorisite.
d

d.g.

pre preko 2 godine

Sa ovakvim komentarom ne ličiš na grobara. S čim si zadovoljan?
J

Jaaaaa

pre preko 2 godine

Nego, jel tvoja ostavka usvojena ili je još na čekanju???
Y

Yika

pre preko 2 godine

Putuj i ti sa trenerom, ako neznate kako ste igrali sinoć, pusti braga crvena zvezda i videćeš razliku.
g

gunners

pre preko 2 godine

Je l’ to Partizan pobedio 5:0 sinoc? Kada citam ovaj intervju samo tako mogu da shvatim.
G

Gosti

pre preko 2 godine

Kažeš Rikardu pao sistem pa ni to nisi mogao odrditi stipso,pa ti si majstor za dizanje sistema zašto ga ne oporavi u dve tri crte ko nov
U

Uprava

pre preko 2 godine

Imal u nasoj drzavi iko da valja? Nevalja presednik! Nevalja selektor! Nevalja trener! Nevalja uorav! (Ni jedna) Nevalja janko i marko! Al smo sraman narod!! Al bas!!!! Pola dana mrzimo sebe a pola dana nekog drugog! Fabricka mana u genima!!!
T

Taribo

pre preko 2 godine

Ma jok, sve je divno ovde...
Р

Реално

pre preko 2 godine

“Posao koji radi Aleksandar Stanojević se pokazao kao uspešan", istakao je Iliev.” Promeni dilera…
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Cekaj, Proljece u Evropi nije uspjeh? Prvo mjesto u nasoj ligi nije uspjeh? U pravu si. Nije. Za takve kao ti je najbolje da se vrati Savo – to bi bio uspjeh, jel tako? Da gledamo opet Zvezdi u ledja i da ne prolazimo prezimljujemo u Evropi. Izvinjavam se ako si navijac Zvezde. Ako si njihov, onda je ovo sto pises totalno normalno. Ali ako si nas... e moj druze, ne zasluzujes ti da ikad vidis Partizan na prvom mjestu.
Z

Zaim

pre preko 2 godine

Sta ga briga,ono uprava napolje se ne odnosi na njega.On odavno nije niko i nista u klubu,tako da ga bas briga,ako prodje,prodje.
Ć

Ćopa

pre preko 2 godine

Ovaj čovek kao da se nije bavio fudbalom pa nas ubijaju ekipe koje u svojim zemljama služe za popravljanje gol razlike a on hvali Stanojevića nekad ne tako davno se igrao egal sa AZ Alkmarom i MU a sada smo sretni jer nismo izgubili od ovih kiprana eto kolikog stručnjaka na klupi imamo.
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

I nije se prolazila grupa. I gubilo se vodstvo od 2:0 sa igracem vise. Da, da, to su bili dani. O Boze, ko sve komentarise ovde. Hoce sad da ubjede nekoga da je bolje gubiti i ne prolaziti grupu nego pobjedjivati i kvalifikovati se za dalje.
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

@Grga Cvarak; Ti porediš takmičenje u LE i Alkmar i Mančester sa LK i Florom i Anartozisom?
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Druze, koja korist od poraza od Mancestera? Jel treba to da slavim mozda? O cemu pricas? Spominjete AZ, a ignoristete cinjenicu da smo u tim utakmicama prokockali vodstva od 2:0, a imali po igraca vise u obadvije utakmice? Time se ponosis? Sto sa igracem vise ne mozemo da pobjedimo nekoga? A sramota te sto smo sad prosli grupu i sto cemo se takmiciti u Evropi i na proljece? Boze me samo sacuvaj, koja je to logika, covjece...
F

FK Partizan

pre preko 2 godine

Istina je da smo kod Save imali veliku nestabilnost i cesto umeli da izgubimo prednost od 2 gola razlike dok kod Stanoja toga ne mogu da se setim ali bez obzira igra je protiv Az Alkmara bila nestvarna sve do 80 og minuta i nekih izmena koje je bez potrebe napravio Savo.
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Poenta je da igra ne znaci nista ako nemas na kraju rezultat. Ali neki to izgleda nikako ne mogu da shvate.
k

kakvo lupetanje

pre preko 2 godine

Jel i Lazar Pavlović “dete” Partizana sa 20 godina? Osobe sa 18+ godina su punoletne ,nisu deca. A ako sa 18/19 godina ne kidaju u Partizanu, šta će od njih biti?!
3

3x3

pre preko 2 godine

O Bože da mi je samo 7 dana mozak od ovog Ilijeva da se odmorim ko čovek.
K

Kostajnica

pre preko 2 godine

Ove godine bi Partizan čak mogao osvojiti Eurocup i Ligu Konferencije. To bi bio domet par exellance.
G

Gost 976

pre preko 2 godine

Kako te bre nije sramota. Napolje iz svetinje i obavezno povedi Vazuru, Vučelića i naravno Stanoja.
j

joja

pre preko 2 godine

sale vanserijski stručnjak a vodi klub u trećoj evropskoj ligi hahaha
p

punker

pre preko 2 godine

mora da dovede nekog jakog stranca. Menig nije na nivou asana i sume. Fale nam bar jedan koji je na nivou asana i sume, da ima vidljiv kvalitet. Zvezda ima vise odlicnih fudbalera i bice sampion, sad su se videle sve mane u tankom igrackom kadru
I

Igor78

pre preko 2 godine

Menig nije ni na jednom nivou, on je ispod svakog nivoa
s

se ne lazemo

pre preko 2 godine

brate oni ne dovode ono sto treba klubu vec njima . Igrac koji ce da da procenta i kad dodje i sutra kad ode .Sa takvom vrstom menadzera oni rade ( i zvezda isto) Uprava zna da svaki momenat moze biti najurena zato se i drpa maksimalno dok su na funkciji. Kakve veze imaju profesor i vazura sa sportom ?? postavio ih neko tu radi manipulacija .Oni su samo pijuni u celoj toj igri
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Imamo osetno bolji tim od zvezde, neuporedivo bolji. Oni zadnjih 10 godina nisu imali igrace kao sto su Natho, Markec, Rikardo. Čak i nas rezervni zadni vezni Scekic je bolji od njihovog startera Sanoga, o Zdjelaru i da ne pricam. Bekovi su nam bolji, njihov bolji golman i jedan stoper Dragovic, plus talentovani Erakovic, a Pankov i Degenek rupcage, za njih je naš deda Ostojic Jap Stam lično. Nemaju bonus igrača osim Erakovica, mada ni mi nismo sjajni na tom polju jer Jovic je prevara, Terzic prosecan, Pavlovic nezainteresovan a Milovanovic premlad.
U

Uprava Napolje

pre preko 2 godine

Sav si ti fantastičan

Darko Lazic

pre preko 2 godine

jel garantuje za momka :D
L

Lolol

pre preko 2 godine

Koji je to bolesni pogled??!,Ljudi on je lud, 100 Posto!!!!!!
g

gunđalo

pre preko 2 godine

Domaći igrači + JEDAN STRANAC + 3 golobrada momka, bez 3-ce najvažnijih. Što se mene tiče, Ivice,pozdravi generala LŠ
G

Gost13

pre preko 2 godine

Ee nek'si nam ti objasnio stručnjače, ccc
z

zoran- grobar

pre preko 2 godine

koji prodavac magle! Sta bi sa Birmancevicem? ko ga je pustio? skoro bez obestecenja!!!! cija je to greska?
S

Sale84

pre preko 2 godine

Ovaj covek je totalno prolupao... najteze kvalifikacije...protiv koga???? Hhaaha onda kaze utakmicu izneli igraci od 18 i 19 godina??? Koji to druze, svi zamenjeni na poluvremenu sem ovog napadaca. Ovaj intervju je toliko prodavanje magle da je to prosto i smesno... hahaahah
Š

Šta uradi to Nolane Smithe ??!

pre preko 2 godine

Deco recite ne drogama ...
O

OFK

pre preko 2 godine

Auuu koliko tebi nije dobro. Vidis ono sto niko na stadionu i na tv ne vidi, čuješ ono sto tebi prija, a ne cujes glas vecine, sve zarad ostanka na funkciji tebe i onih poltrona Vazure i Vučelića i nesposobnog Stanojevica. Godinama unistavate Partizan da li zbog nesposobnosti ili po necijem nalogu ili i jedno i drugo. Ne mozemo ocima vise da vas gledamo, napolje iz Partizana, sram vas bilo.
H

Hrvoje Ostojić

pre preko 2 godine

A koju to funkciju on uopšte vrši u klubu???
9

951357

pre preko 2 godine

Ruka ruku mije :D
a

ajaoooo jbm te živote

pre preko 2 godine

IZUZETNO TEŽAK PUT 😂😂😂Din.Streda,Soči,Santa Clara,pa grupa sa Gentom,Anartozisom,i prejakom FLOROM💪💪💪bravo breeeeeeeee
N

Na sve moguce nacine

pre preko 2 godine

Trude se da imaju rezultate i da hvale sami sebe jer znaju da vise nikada nece sesti u fotelji koja tako dobro placa neznalice posle partizana...
F

FC SAMROK

pre preko 2 godine

Hahahah jaoo kako izlaze i hvale jedan drugog i dizu u nebesa opravdavaju pa ovo je za smehotres. Kad razmislim i stvatno imate blago od trenera, evo mi iz Samroka i ovi iz Flore stalno pricamo BLAGO nama sto za protivnika imamo Stanojevica...
A

Azucar Moreno

pre preko 2 godine

Bandido
P

Parni-Valjak

pre preko 2 godine

Uprava Partizana V V i njihov veseli prijatelj Ivica Iliev nemaju titulu osvojenu već 4 god., a ni jedan trofej 2. god., šampionska generacija 2016/2017 rasprodana u rekordnom roku, Milenković pre, Leonardo tokom kvalifikacija, Đurđević nakon kvalifikacija a Everton nakon 6 meseci. Nikolić im pobegao. Iživljavali se ljudi sa nekakvim Ožegovićem kao zamenom i Danilom Pantićem. Izvrteli trenere Đukić, Mirković, dve utakmice Lazetić, Milošević sada Stanojević. Uspeli su da dodju ponovo do solidnog tima 2019/2020, sledeće sezone odmah ga rasterali, prodali Pavlovića, prodali Stevanovića, pobegao im Asano, Suma sklonjen na klupu, ove sezone oteran. Para opet nigde.Dug pre njih bio 15 miliona, sada je 30-35 miliona. Na šta to liči? Kakvo je ovo poslovanje? Kakav je ovo sistem? Ko koga ovde zavlači i zeza? Tribina uništena dovedeni sumnjivi ljudi. Obični navijači da ćute da ne dobiju batine i uživaju u 3. mandatu Pantića, neuništivom Miljkoviću, hitrom Holenderu, Jojiću koji ne može da dobije ni jedan duel 2. god.? Rikardo treba da igra 5 meseci kao jedini napadač dok se ne onesvesti izmožden na treningu? Sve je bajno i sjajno? More...Savršeno radite ono za šta ste dovedeni. UPRAVA NAPOLJE.
P

Pfc Comi

pre preko 2 godine

Svaka cast sve si rekao,jedino si zaboravio Maki Banjka standardan u Kairatu.Tribina ne postoi tuga vedeti,ovi ovnovi sto Samrok,Sarloa,Flora Fauna i Anartozis Stanoja podrzavaju su nam rak rana.Ni jedan derbi nije dobio a izgubice i titul los covek los trener .
G

Gost90001

pre preko 2 godine

Ovaj bas voli da se stalno 'namesti' pred Zeljkovu emisiju...
n

ng

pre preko 2 godine

on i Pantić mrtva trka
A

AS-AS

pre preko 2 godine

prednost dajem BOMBASU,makar smirenim tonom lupeta
T

Turbina

pre preko 2 godine

Jedva prolaz samo toliko... A blago'vam zbog para...

Sakur

pre preko 2 godine

Ovaj nas pravi budalama
G

Gost samo gost

pre preko 2 godine

Da ako navijas za partizan namerno malim slovom.Nama zvezdasima je on veima zanimljiv jer njegivim glupostima nema kraja.
M

MILADIN 1970

pre preko 2 godine

STA IMADEŠ TI PROTIV ILIJEV,JESMO U U EVROPU JESMO PRVI NA TABELU JEL IMAMO KLINCE DOBRE I STRANCE UVEK UBODE.UPRAVU JE SASA CURCIC
K

KROJF

pre preko 2 godine

Možda i imamo ali poznavajući vas prodaćete ga za tepsiju ribe.
G

Gost4455

pre preko 2 godine

Strucnjak za namestene utakmice

Delija

pre preko 2 godine

No comment 😂😂😂😂
G

Gosthfjkh

pre preko 2 godine

Nadamo se tvojoj ostavci do kraja godine. Totalno zalutala osoba, koja je katastrofalno selektirala ekipu. Moraš da odgovaraš za ovo, ali problem je što nemaš kome. Jug koji je pevao pre 5,6 godina protiv Đure sada ne sme da zucne, jer su plaćenici. Pravi grobari su na istoku! A čuli ste sud o tome kako radite.
c

czbg1

pre preko 2 godine

Sram te bre bilo, ti si podneo ostavku davno u Partizanu, koja ti je funkcija? Ja kao navijac Zvezde postujem Partizan kao veliki klub, kao klub Dragana Mancea i Moce Vukotica. Partizan nikad slabiji igracki kadar nije imao. Nista drugacije nije ni u Zvezdi, sa lopinama Terzicem i Mrkelom. Ovi uspesi su na staklenim nogama, to svako ko ima oci vidi. Pa se ove lopine kriju iza toga. A pazite kako i Terzic i Iliev samo kad je uspeh izadju iz rupa, kad bude neki poraz nema ih nigde. Ogledalo Srbije, bez moralnih skurpula, obraz djon.

Kontraudar

pre preko 2 godine

Dodao bih da su oba pomenuta podnela ostavke. Ilijev je ponovo imenovan zvanično a Terzić se valjda samo ućutao i ostao.
K

Koji botovi

pre preko 2 godine

na ovaj potpuno realan komentar lupaju minuse...svaka ti je tacna brate cz.
D

Deyan X

pre preko 2 godine

Prasina se slegla. I jutro je pametnije od veceri. Svaki iskreni Grobar reci ce BRAVO za Stanoja I momke u crno belom dresu. Ove jeseni uradjeno je I vise nego sto je Iko ocekivao u julu. Imamo I dalje za koga da navijamo, imamo nove dragulje .... ali ... Dragulji u Evropi ne donose rezultat, vec iskusni I prekaljeni fudbaleri. Uprava je ta koja baguje, I ne prati rezultate I ucinak na terenu. Zato su Grobari kivni. Kivni na Upravu.
G

Gost75

pre preko 2 godine

Pravi I iskreni grobar će reći sramota me od onakve igre koja nema opravdanja... Stanoje umislio da je Gvardiola a nula.... I neznam sta se desava sa trenerima kada se ponovo vrate u Partizan... Djukic u prvom mandatu igrao atraktivan napadački fudbal lep za oko a u drugom defanziva sramota
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

@deyan x ... znas od cega mene sramota ? od vazure i drustva . Od toga da jug ne reaguje i ne vikne jednom da ih smene . Od igraca tipa Pantica koji nigde nije mogao da igra pa ga mi sad promovisemo nebi li neki prijatelji na njemu uzeli kintu. Pavlovic, Fica i Sadik prodati za 20 i kusur miliona ...uprava nije rekla evo smanjili smo dug od tih para vec obrnuto , pobegne ti prvi strelac lige zbog ne isplacenih para !! i sad ce da stignu pare i gde ce da zavrse ? juce Rikardo nije igrao !! i tu nesto smrdi ...eto od cega je mene sramota . Mozes brate da osvojis i evropu al da podrzavam likove kao tvorza , djura, vazura... nikad . Pa nisam ja pavijan da se lozim na njihove price . Ja Partizan mnogo volim a ovi ga urnisu
P

Pa gostu 75

pre preko 2 godine

Jesi mozda pomislio da se pita od g..... ne pravi....nije tu Stanoje kriv...izvlaci i 200% iz ove limitirane ekipe.
D

Deyan X

pre preko 2 godine

Ajmo realno, jel Stanoje kriv sto ima ovakav igracki kadar, Ili Uprava? Koji trener u PFC je sam dovodio igrace I sastavljao ekipu u prelaznom roku? Nijedan. Ko je letos ocekivao da cemo igrati grupu u LK, a kamoli prolece? Realno, niko. Zato sam na strani igraca I trenera. I uvek cu biti. Brate mili, ovo juce je bilo mucenje, I sve teze igramo, ali igrace koje imamo I ovo je super. Nazalost.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

deyan x...i jeste i nije . Ima tu igraca koje je i on sam dovukao a sve u skladu sa materijalnim razlozima. Recimo Miljkovic za primer . Takodje drugi igraci su mu uvaljeni od strane uprave tako da tu on nije kriv. On nije imao klub i zato je dosao kod nas ne bi li se opet negde prodao i sad radi u sistemu gde verovatno nema 100% kontrolu i svoju odluku al to je nas fudbal. Mislim da je dobar trener jel u svoj toj gunguli opet je izvukao neki maksimum . Uvek dajem primer Pantica koji nije igrao u Madjarskoj, Cuki a onda dolazi kod nas i igra !!! sta i o cemu mi dalje pricamo ?? to su nenormalne stvari al nekog ocigledno nije sramota i izgurace ga do kraja . Uprava ili Stanoje ?? pitaj boga
Z

ZO

pre preko 2 godine

Zahvali se još jednom Zvezdi, kompletnom FSS i ostalima koji su u službi CZ.O tituli možete da sanjate ima da vas državna mašinerija pojede da bi CZ bila šampion a ti im se onda još jednom zahvali.Dok ste vi u upravi moja noga nece kročiti na stadion
G

Gostffty

pre preko 2 godine

bjeka radi za zvezdu?
9

951357

pre preko 2 godine

Rece navijac ekipe koja postene utakmice samo u Evropi igra... I to kako ih igra, bolje da ih ne igra.